reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Dżizas laski ale Wy produkcje macie w tym pisaniu :-D

mamolinka nie przejmuj się ja też mam niewyparzony dziób ;-) Wiele razy powiedziałam lub zrobilam coś w stosunku do mojego R czego poźniej załowałam strasznie... Ale mimo wszystko mówi mi ze bardzo pasujemy do siebie bo przeciwieństwa sie przyciągają i niemógłby beze mnie zyć... Ciekawe czy zawsze tak będzie hehe

U mnie aktualnie waga 62kc przy 170cm wzrostu. Przy synku startowałam z wagą 58kg przytylam 14kg z tego on ważył ponad 4 :cool2: No ale tak jak u moni zeszło ze mnie wszystko w expresowym tempie. 2tyg po porodzie brzuch miałam już jak przed ciążą. W moim przypadku to raczej zasluga genów no i ja sportów dużo ruszam się i ćwicze więc te miesnie elastyczne były. Ciekawe jak będzie przy kolejnej dzidzi :-)

AHA!! MOJA SIOSTRZTCZKA DZISIAJ URODZIŁA CÓRCIĘ!!!!!!! :-D:-D:-D Nadusia, 19:45, 54cm i 3100g :-) Ale jestem szczęśliwa :-D

reklama
Jezus maryja.... jak przyjdzie co do czego to ja swojego brzucha nie pokaze bo wogolo mnie takie chudziny ze wstyd bedzie :szok:

GRATULKI DLA SIOSTRY !!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
wątek się rozrasta, mam nadzieję, że wszystkie tu zostaniemy
:rofl2:
pam jesteś bardzo wysoka i to jest Twój atut, zresztą wszystkie ciążowe brzuszki są piękne :-)
paulinka gratulacje dla siostry :) Nadia- ładne imię

Dziewczyny GRATULUJĘ! I życzę Wam spokojnej i nudnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania :) Ja rok temu zaczęłam dopiero swój szczęśliwy cykl, termin miałam na 26 czerwca także jeszcze Wam się pewnie grono powiększy ;)
Pozdrawiam
Mama Moniki z czerwca 2012 :)

Witam :)
paulinka gratulacje dla siostry. Nadia piękne imię, gdyby urodziła mi się 2 córa zapewne tak właśnie dałabym jej na imie :)
Odkąd testy zaczeły wychodzić mi z II czyli 25dc, schudłam 0,6 kg :confused: z 64,6 na 64. I codziennie widzę tendencję malejącą. Chyba mam jakąś fobie żeby za dużo nie przytyć ale z drugiej strony jem wszystko na co mam ochotę nie ograniczam się.
Rysica dziękuję za gr :)

mama wikusi bo moze spalasz jakos te kalorje co zjesz i jeszcze dodatkowe.... rozwoj dziecka szczegolnie na poczatku to ciezka praca dla organizmu i potrzebuje wiecej energii dlatego tez jestesmy wiecznie zmeczone....

U mnie wczoraj byla porazka, moj V caly dzien gral w xboxa ignorujac mnie totalnie po czym chcial wieczorem sie przytulac a ja mu placzem wybuchlam ze on mnie juz nie kocha i mnie ignoruje :-D malo mu oczy z orbit nie wyszly i zaczol mnie przepraszac i tulic i pocieszac i powiedzial ze bedzie gral w xboxa tylko jak bede na uczelni..... powiem wam ze mnie to ucieszylo...:-Dwredna jestem..... a poczatym dzis mamy mini swieto.... dzis miaja 3 lata jak sie poznalismy i 6 miesiecy odkad jestesmy razem oficjalnie:-D 3 lata znalam idiote zanim go wzielam i teraz o :-D ale i tak kochany jest te 6 miesiecy bylo super i mam nadzieje ze nic sie nie zmieni :-)

/
jakies plany na weekend dziewczynki??

Ja z moim P jestem już 7,5 latek. A w lutym mamy 2 rocznice ślubu.
Wiki dzisiaj śpi u dziadków JUPI :p nie to że wyrodna matka jestem i się ciesze że małej nie będzie :p ale czasami odpocząć trzeba od szkodnika :D
aaa nie pochwaliłam się ale rzuciłam palenie jak zobaczyłam II krechy :) i nie ciągnie mnie :)
Pam i dobrze zrobiłaś :) Powinniście czas spędzać razem a nie on cały dzień gra w gry

Ostatnia edycja:
Jeszcze mu nagadalam ze ma zaczac cos robic bo jak ja mu nie powiem - idz rozwies pranie- to nie zrobi nic... ah ci faceci :-D

a co do palenia.... ja dalej popalam ale jak jeszcze miesciac temu palilam 5-6 dziennie to teraz 2-3 wiec...:blink:

reklama
Do góry