reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Marys Ty? Leniwa??? Nie wierzę! Nie jesteś wyrodna matką! Nigdy o sobie tak nie myśl! Corunie są tatusiów :-) ja jestem zasadnicza, Zosia wie ze są.miejsca gdzie nie wolno jej wchodzić, czego nie ruszać. Nie uważam żebym.robiła jej tym.krzywdę. Wciąż uczę ja poszanowania rzeczy swoich i innych.

Emka kopiuj posty, a przed kliknięciem strzałki, klikaj najpierw ten + w kółeczku po lewej stronie przy wpisywanym tekście. Czy teraz jest jakiś skok?

Robaczku <3 <3 mam nadzieje, ze udało Ci się wszytsko kupić i juz smacznie spisz :-*

reklama
Gosiaczku mogę sobie tylko wyobrażać co.czujesz :-( oby lekarz postawił dobra diagnozę!

Padam. Naszykowalam jeszcze psu, bo.z.rana.juz.chyba nie.będę miała.czasu. Czekam na telefon od Mamy, czy rano.mamy zawieźć ja do.pracy. A że jutro jesteśmy same, bo Dziadkowie idą.do.dzieci, to musimy się zorganizować na.zaś ;-) zeszło.

Krysia się objadla, odbiła i zasypia. Oby szybko, bo i mi się chce jeszcze spać. Trochę dziś latam między pokojami, bo Miki chwilami miałknie, a nie chce wysyłać Ara, żeby znów słyszeć marudy, że spać nie może i co znowu Młodemu.

Minnie, dziś idziemy a szczepienie, więc zobaczy pępek lekarz. Mam nadzieję, że jest ok. Teraz ta część blada się zrobiła taką sucha, jakby miał zrobić się strupek.
Współczuję tak długiej rozłąki. Ja warkocze na swojego dziada, ale wolę go mieć na miejscu. Rok temu jak go zabrali na 1,5 miesiąca na poligon to było mi tak ciężko, że nawet pokarm straciłam i Miki tak skończył na mm. Na ten rok przewidzianych jest 16 poligonow. Ciekawe gdzie, jak długie i ile z nich obejmie Ara.

Madzia, on jutro też do pracy idzie, popołudniu wyprawa na szczepienie, więc będę miała głowę zajętą. Na słuchanie tej Jeczydupy czasu będzie brak. A w czwartek służba, to już wigilię cisza.

Wisienka, mnie w pracy byłoby podobnie ciężko, 30 dzieci

Witam się w ten mroźny poranek!

Zosia wstała o 6.40, ale dolezala do 7. Rozplakala się nad ranem, ale usnela.

Palin o której idziecie na Szczepienie?

Dzień dobry

Znowu mi pol posta wcieli :-( niech tylko mam wolne ręce, dorwe ten telefon...

Dospałam trochę u Mikołaja, ale za to jestem do tylu z robotą. Wstalam cicho, miałam nadzieje nadrobić, ależ juz Krysia mnie wyczaiła iwolala jeść, a wolaniem obudziła Mikołaja. Ech, zapowiada się wariacji dzień. Bylre do drzemki, a potem do wieczora.

Mikoto, mamy na 16.40. U nas są zawsze popołudniu.

Mikotku ten plus w koleczku kopiuje tekst?
Wlosy masz piekne,zadbane,dlugie -dla facetow to chyba lepszy widok niz zgrabna pupa czy dlugie nogi. Cos czuje,ze ten pan obiadu w domu juz nie dostal;)

U nas znowu wrocily silne wiatry,masakra jakas.Dwa dni spacerow i znowu udupione w domu. Czekam na kuriera,pewnie znowu wleci w czasie drzemki malej.

Robaczku kiedys na you tube ogladalam jakis filmik o autyzmie i tam bylo,ze dzieci miewaja taki swoj swiat,jakies bieganie w kolko itp

Marys no tak juz niestety jest,rosna nam male corunie tatusiow. U nas podobnie-mama jest non stop,wiec jest juz nudna,bo zakazuje,nakazuje itd a tatus jest po pracy do zabawy,wyglupow,od ktorych wlos na glowie sie jezy. Jak jest placz bo cos zaboli to mama i mama ale tak to tylko tata i tata.

Dzień dobry

Poranek ogarnięty. Nawet wstałam o 6:30 dobrowolnie :)
-8 na dworze. Ja chcę lat0 :cool:

Duży dzieć w szkole, mały dzieć bawi się z nianią.

To miłego dnia.

reklama
Cześć Kochane Czerwcóweczki :*

Witam się na szybko i lecę do klientki. Odezwę się po powrocie. Chciałam Wam napisać co u nas :)

Pochwalę się, że kupiłam małe biurko, wstawiłam do sypialni i dziś 3 dzień pracy w nowych warunkach. Zdecydowanie lepiej!!! ROBACZKU - teraz kolej na Ciebie!!!

Mam nadzieję, że będę teraz miała czas również na bb, przynajmniej troszkę czasu...

Buziaki dla Was dziewczyny i dla naszych cudownych pociech :).

Do góry