reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Laura się wyspała, najadła, byłyśmy na spacerze a tatusia dalej nie ma :eek: jak pojechał o 11 tak go wcięło. Jestem złą na niego.
Do szpitala mamy może z kilometr. 4 godziny to już przesada.

reklama
Tak gotujemy obiad :-)

Załączniki

• 1420553279549.jpg
    1420553279549.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 55
Madzia trudno, jak trzeba bedzie czekac to sie poczeka :-(
Palin ehh... Szkoda, ze niemozecie zmienic lekarza :-(
Teri abna co ten detoks? Ja bez kawy jak bez zycia jestem :p
Wisienka ja bym chciala, zeby M tak mnie odciagal o_O wow to faktycznie przygode mieliscie :-/
Kingusia a dzwonilas do niego?
Robaczku wow ale macie super te zestawy! Pieknie Ci Hubis pomaga :-D
Mikoto Zosia zasnela?

My zaliczylysmy 30 min spacer :p nie wytrzymalam :p Mloda zrobila sobie tylko godzinna drzemke.. Teraz ciacho się piecze :-D

Załączniki

• 1420559813474.jpg
    1420559813474.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 51
  • 1420559824174.jpg
    1420559824174.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 75
Brata jak nie było tak nie ma.. zawsze jak wychodzi to już prawie na zawsze - teraz siedzi u kolegi (pewnie grają ale mama tego nie widzi więc jest ok :-) ). A tak szykuje naleśniki dla Mateuszka ;-)

To pisałem ja Tymcio :-D

A teraz mama:
Robaczku ależ Ci zazdroszczę 1. Tego chustowania 2. Tych zestawów lego. Oczywiście wszystko pozytywnie ;-)

Marys cudna zima u Was i Królowa w saniach ;-)

Załączniki

• 1420560235229.jpg
    1420560235229.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 48
Wrócił. Klocki Lego Duplo wg braci H. służą do rzucania - cudownie latają ;-)

Edit: Wszystkie chyba czerpią na maksa czas z ostatniego dnia wolnego ;-) Ja właśnie leżę z Tymciem. Skończę post, muszę nastawić budzik :banghead: Ciuchy już przygotowane dla mnie i dzieci. Jak Matt ubiera się sam to wygląda jak choinka :p Jeszcze muszę jakąś sałatkę sobie do pracy przygotować bo znając życie to będę mega głodna chociaż w domu jadłam śniadanie a obiad dopiero ok 15:30..
Tymek zaśnie to idę ćwiczyć. Dziś jak kolana zacznie boleć, to zrobię przerwę a nie wyłącze trening :D

Ostatnia edycja:
Marys też cały dzień rozmawiam z Ł że za dużo tego wolnego a my w sumie nic nie zrobiliśmy i nigdzie nie byliśmy (nie licząc Sylwestra).. 100% lenistwa i chyba dobrze że wreszcie czekają nas jakieś obowiązki poza lekkim ogarnięciem mieszkania i wykombinowaniem czegoś na obiad :p Bo zabawa z Tymkiem gdy nie wraca się padniętym z pracy i nie ma się miliona rzeczy na głowie do wieczora to czysta przyjemność :-D
Będzie ciężko wstać ale co mus to mus ;-) Dobrze że za trzy dni weekend :-D

Karina śpi?

Ostatnia edycja:
M. wrócił po 5 godzinach. Oczywiście pokłóciliśmy się bo dla mnie to nie jest normalne :eek:

Laurze włączyła się jakaś głupawka i od 16 cały czas biega, skacze, rzuca wszystkim, i wyczynia takie głupoty że aż jestem zmęczona patrzeniem na to :sorry:

Madzia jaki Tymuś jest śliczny :*
Maryś dobrze że wyszłyście na spacer. Karince na pewno ciepło było w tych saneczkach :tak:

U nas już -8. Smaże frytki. A co! Prawie cały dzień nic nie jadłam z tej złości.

reklama
Teri chce na.detoks.razem.z Tobą! Muszę przestudiować temat!

Wisienka ale przygoda! :-o

Zosia nie spala. Poszlysmy na spacer, potem mieliśmy gości, moja przyjaciółka z córeczka nas odwiedziła. Super minął.nam czas, a wieczór zakończyłam, albo też rozpoczęłam wspaniała telekonferencja z Robaczkiem. Kochana, jeszcze raz przepraszam, że Cię nie poznałam. Wiecie, RobaczekII ma cudowny, niewinny głos! Zakochać się można!

Kingusia M. Wrócił?

Zosia juz o 19 była kapana,właśnie zasypia.

Do góry