reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Teri ja nie byłam.. jest po 9 a już każdemu panu się w tym domu oberwało :(

Mikoto noc fatalna.. od 4 placzki.. po 6 - za ósmą próbą - zrobiłeś zrobił kupę na nocniku po czym zasnął.. Przed 7 Matt odkrył swój prezent i krzyczał przez mikrofon..
Dospaliśmy do teraz.. i już mam lepszy nastrój :-)
Dzieci z prezentów zadowolone. Ł też-dostał koszulkę z logo tej swokej gry :p I nawet o mnie Mikołaj pamiętał-mam kasę na nową bieliznę :-D

Mikoto czym Cię J zaskoczył?
Palin co Miki dostał? Ucałuj go imieninowo od nas :*
Teri ćwiczysz posty z telefonu? ;-)

Madzia żebyś wiedziała że tak jak to zrobić żeby nie dodawało jednego zdania albo wcale :wściekła/y: tyle sie upisałam i doopa :wściekła/y:a cóż ci Panowie tak od rana dokuczają ?

Mikoto a cóż to takie ten Mikołaj Ci przyniósł pochwal się ;)

u nas szał na kotka Daria jak tylko go zobaczyła tak jeszcze go z rak nie wypuściła nosi pod pachą tylko ogon z tył wystaje całuje głaszcze :-) mamy witraż Mikołaja na balkonie wczoraj jej mówiłam że Mikołaj przyniesie w nocy prezenty tak teraz postawiła sobie tam krzesełko i siedzi tam z tym kotem :tak:

przepraszam ale 3 raz nie mam weny na pisanie a już nie mam czasu musze dzis wszytko ogarnąc w miarę szybko po 15 jedziemy na mikołajki lece myć głowę

buziaki

Madzia, ja tez nie byłam grzeczna. I to chyba bardzo bardzo, bo tylko moje buty były puste :-( Do tego od rana Aro działa mi na nerwy, chyba muszę się ciężka zaszyć i wyryczeć na rozładowanie.
Współczuje nocki. Nasza nawet dobra, ja wyspana, Miki wstał o 8, Ara obudzilismy przed 9 (przegapil reakcje Mikiego na prezent).
Miki dostał znikopis. Krysia Mikołaja zrobionego na drutach, a Aro czekoladowego Mikołaja (miała być rózga, ale dostał jeszcze szanse poprawy przed prezentami bożonarodzeniowymi).

Teri, super, że Darii tak prezent się podoba. Mikiemu w tablicy najbardziej pod pasowały pieczątki i zmazywanie. Pisał, żeby mógł to by ciągle trzymał w buzi (zęby), ale sznurek za krótki :p

Mikoto, czym to Cie Mikołaj zaskoczył? Pochwal się (i Mikołaja).

Szukała jakichś atrakcji Mikołaj nowych w mieście, ale lipa. Dziś tylko w bajkolandzie droższe wejście i cukierek od Mikołaja (akurat w porze drzemki Mikiego). W mieście dopiero jutro jakiś teatrzyk i zabawy w centrum kultury. Będzie tez Mikołaj, który wręczył prezenty (jak rodzice przyniosą i go opłacą). Kiepsko :-(

witajcie kochane ;)
dziekuje za wywolanie na fb
czy ktos mnie tu jeszcze mnie pamieta? nie zagladalam rok albo dluzej ;/
widze, ze mikolajki udane

Pali glowa do gory pewnie jestes zmeczona, jak Mala spi?

Pali Teri
u nas znikopis tez kroluje, obaj dostali znikopisy w przedszkolu od mikolaja ;) rano tez dostali drobiazgi, a wieczorem przyjdzie zamowiony swięty Mikolaj ;) przyjdzie tez kolezanka z dziecmi, juz laduje aparat, ale bedzie smiesznie ;)

sciskam Was bardzo bardzo mocno, zycze milego dnia i obiecuje, ze bede czesciej zagladac
muaaaaaaaaa

Witam!
Po zjedzeniu dobrego obiadu pora na dawkę bb :tak:
Niedługo małż wraca z pracy i jedziemy po panele do sypialni, które wybrałam wczoraj. Ściany zostają, jakie są. Nie jest źle.
Belli wychodzi dolna lewa czwórka, co rusz histeria nie wiadomo o co, zgniłe jajoooo :no:
Może na podwórku jej przejdzie, zawsze to coś nowego. Idę bo jęczy. Dzieci nie ma od wczoraj, nie ma się kim wyręczyć :-/.

reklama
Mama Kubulki, Krysia jest dość spokojna. Dziś biedna nałykała się chyba powietrza przy karmieniu i mimo, ze ładnie odbiła to strasznie z niej chlustnelo, aż obie byłyśmy przerażone.
Do tego i Miki z przygodami. Tak się wykopyrtną, że polała się krew z buzi (skaleczył więzadełko).
Z Arek co i rusz się spieramy, pogoda kiczowa. Jeszcze wiadomość Julix jakoś mnie rozbiła. Do "D" takie Mikołajki :-\

W imieniu Mikołaja dziękuję :-)

Do góry