reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Madziu super, masz już upatrzona bieliznę? Kilka lat temu dostałam na rocznicę ślubu złoty łańcuszek z ażurowym medalikiem. Niestety, jakiś czas temu medalik się złamał i nie nosiłam łańcuszka. A Mikotkowy wrócił z pięknym złotym medalikiem :-D jak zwykle trafił idealnie :-D

Teri ale Daria urządzili komitet powitalny dla Świętego ;-) udanego spotkania z Mikołajem! Czekamy na.zdjęcia.

Palin jejku, współczuję atmosfery :-( Zosia tez lubi te stempelki. W ogóle znikopis i kredki uwielbia. Niestety, takie miejskie imprezy są z reguły płatne.

Mamakubulki tak pamiętamy i cieszymy się, że Piszesz. Pisz częściej :-) czekamy na fotorelacje ;-)

Emciu był u Was Święty?

Wenusjanka uwielbiam tego rodzaju zakupy :-D może Bella się zajmie zakupami i będzie spokojniejsza???

Ok. 10 pojechaliśmy do miasta, na zakupy spożywcze. Zosia oczywiście zachwycona. T.bardziej,że J
A kupił jej nowe autko, to z przyciskiem z Biedronki. Potem drzemka, obiad. Właśnie Zosia wstała także zjemy i będziemy się bawić. Potem mają przyjść Tesciowie.

reklama
Mikoto takie autko? :-D

Teri też marzy mi się taka sesja.. ale po pierwsze moje dziecię ciągle w ruchu a po drugie patrzy wszędzie ale nie w stronę aparatu :-/ Daria zapewne pozować będzie jak dama :-D

Palin mnie też wiadomość o tak nagłej śmierci dobiła-za dużo tego ostatnio! :(

Muffinki upieczone, barszcz zrobiony, sałatka grecka też, mięsko do foundee zamarynowane :-) Ł pojechał po chrzeestnego Matta. Tymciowy sam się przywiezie o 17. Mój mąż zaczyna układać ukladanke-znalazł alkohol w aucie.. hehe..

Załączniki

• 1417876276256.jpg
    1417876276256.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 46
Jesteśmy było dużo dzieci i tłoczno do Mikołaja kolejka dzieci płaczą bo się boją Daria popatrzyła co się dzieje i tez nie było mowy żeby poszła do świętego wyciągnęła tylko rączkę po prezent bo dawał kredki więc nie mogła się oprzeć zdjęć jak na lekarstwo nie było czasu za bardzo ma kilka przy stole bo dzieci robiły bombki i to ich zainteresowało bo była też Darii koleżanka później od pisze lecę zamawiać pizzę mikołajkowa

Hej kochane.
U nas ciężki dzień. Laura zdecydowanie nie była grzeczna na Mikołaja. Powinna dostać rózge a była pierwszy raz w kulkach. To była jedyna godzina dzisiaj gdy nie marudziła
Zdjęcie1244.jpgZdjęcie1246.jpg Moja siostra spisała się rewelacyjnie!

Mikotku jakie Zosia ma to autko? Laura dostała takie od chrzestnej Zdjęcie1218.jpg i zero zainteresowania.

Teraz jest faza na lale. Karmi te swoje lale, nosi, kłądzie spać :tak:

Głowa mi pęka. Laura nie zamierza iść spać a ,mąż czeka z winem...
Madzia bawi się Tymek tą układanką drewnianą? Chciałam Laurze dzisiaj kupić ale jakieś takie nieciekawe był, a jeszcze M. mnie zdemotywował że Laura nie będzie umiała układać.

Załączniki

• Zdjęcie1244.jpg
    Zdjęcie1244.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 47
  • Zdjęcie1246.jpg
    Zdjęcie1246.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 47
  • Zdjęcie1218.jpg
    Zdjęcie1218.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 46
Witam
Już po gościach. P w pracy. Dzieciaki pokapane. Zmywarka i pranie gotowe. Mieszkanie ogarniete.
Mikołaj był bardzo udany, prezenty trafione. Super atmosfera. Bardzo udany dzień.
Teri
Sesja to świetny prezent. Czekam na efekty
Mama Kubulki
Fajnie że jesteś pisz z nami

Reszta potem bo dzieciaki muszę kłaść a emocje im nie pozwalają

Madziu impreza udana? Ależ Tymek skupiony. Zosia tez taka sfokusowana na puzzlach.

Teri to Daria i tak była dzielna. Czekamy na zdjęcia. Pizza! Mniam!

Kingusia dokładnie to samo autko. Jest nim zachwycona. J. Chciał jej jeszcze kupić te koparke, ale przystopowalam ich ;-) ile Twoja siostra ma lat? Fajnie, że Laura tak szybko się w kulkach odnalazła ;-) to romantyczny wieczór się Wam zapowiada ;-)

Po 17 przyszli Tesciowie z prezentem Mikolajkowym.Zosia dostała lalkę piosenkarka, na początku piszczala z radości, ale największą frajda była gra w piłkę z Dziadziusiem. Właśnie wykapalam Zosie, urzeduje jeszczr z Mikotkowym Tata. Wstała z drzemki grubo po 15, także jeszczr chwila zanim ją polozymy.

Mikoto Weronika ma 12 lat. Laura ją uwielbia ;-) zainteresowanie autkami u nas osłabło, choć autko samo w sobie fajne.
U nas jest szał na gadającą Natalkę :-)

Dzieci spia. Mam jeszcze chwile zanim Krysia zawoła jeść.

Kingusia, brawo dla siostry. Ślicznie Laurze w czapeczce. Na pewno zasłużyła na te kulki i prezenty.
Miki tez ma układanke jak Tymek Madzia (kiedyś kupilam z bazarku za 2 zł, pojazdy). Długo się nie interesował, a niedawno mnie zaskoczył, ze sam potrafi wszystko bezbłędnie ułożyć. Są z tego typu postacie do przebierania, może by zaciekawiły Małą...

Teri, pizza, wow. Smaka robisz. Może niebawem i my zrobimy.

Wisienka, cieszę się, ze dzień udany. Jutro będziecie do najstarszego, czy cos pomyliłam?

Mikoto, planujecie Mikotko-mikołajkowy wieczór z J? :-) Popołudnie było juz spokojniejsze. Teraz juz Aro wsiąkł w gre na lapku (a mieliśmy pozamawiać prezenty, żeby nie było znów na ostatnią chwilę). Ja Poczekaj na Krysie (kolo 21 powinna wołać) i zmykam spać.
Jutro moja mama ma urodziny, pojutrze Ara brat (18!).

reklama
Do góry