reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Palin właśnie klade Zosie, także wieczór późny będzie :p to tez Wam.się imprezy szykują :-)

Wisienka odpoczywaj, błagam Cie!

Kingusia fajna ta lala. Jakie to puzzle z prebraniami?

Teri u nas te gonitwy rozgrywają się na korytarzu. Zosia zachwycona i pokazuje jak ten.piesek.się rusza. Daria juz śpi?

Zosia zasypia. To był długi dzień ale udany. Na jutro Zapowiedział się chrzestny.

Jeszcze nie śpi chyba dużo wrażeń ale bawi się sama w najlepsze Darii też podoba się ten piesek mówi piesio bum bum i u nas jutro goście siostra i chrzesna Dawida ja już zasypiam zaraz się kładziemy

Witamy się i my :) właśnie Tymek poszedł spać, ja byłam dziś na uczelni. Z racji tego, że moja Mama i Siostra się nim zajmowały to Mikołaj odwiedził go podwójnie :) Dostał jeździk, autko z przyciskiem (też z Biedronki:-)) oraz nowe zwierzątka do swojej farmy :) Był autentycznie ucieszony :)
Moja Mama zrobiła takie ładne paczuszki dla swoich "większych" dzieci, nawet Adam i żona mojego brata się załapali :p

Witam sie i ja
Dzis jakis zalatany dzien choc w sumie malo zrohilam.
Rano sprzatalismy,, potem w czasie ogladania mieszkania poszlismy na wspolny spacer. Po 13 E pojechal robic sesje byl ok 15 wiec zjedlisjy ohiad a ja skoczylam do tesco no mleko nam dla dzieci sie konczylo.
Teraz mam nerwa na E . Staram sie jak koge aby Nelce wprowadzix jakis rytm. Nie jest to łatwe ze wzg na utrudnione sprawe z kapiela. Ale kapie dzis Tymka mowie przed abynnie dql malej zasnac bomkapiel potem butla. Oczywiscie zasnela. Potem nakarmilam Tymka i poszlismy sie usypiac. W miedzyczasie E pogasil światła i mala zaczela spac mocniej :/
Nawet jej nie przebral ani nie dal do lozeczka a mi na tym zalezy. Juz pal szczesc ta kapiel. Obudzila sie po pol godzinie przebralam wyciszylam w sypialni dojadla jeszcze troszke i spi u siebie.
Nie umien tego ogarnąć wszystkiego a z jego strony jeszcse zero pomocy. Potem konczylam robic salatke i dopiero zjedlismy. Zaraz ide jeszcze z psem i kapiel.

U nas Mikaj byl tzn unTymka i oczywiscie rano E mu wyjal prezent ze skarpety jak ja bylam z psem i nie widzialm reakcji dziecka a tak mi zalezalo... oczywiscie on nie pomyslal :(

Na uczelni do "przodu" jak to się mówi. Moje referaty zostały pozytywnie zaliczone, mam obecnośći na zajęciach więc mogę przystąpić do egzaminów. Nie ma lekko trzeba bedzie się zacząć uczyć:baffled:

Jest juz za pozno zeby pisac. Jutro rano jadę do szkoły a Tosiowi:eek: , który nie spał cała wizytę gości i padł na fotelu na 15 minut po ich wyjściu, :cool:drzemka wystarczyła by nie spać do 23.:D:what: Do tego Misia zasnela o 20 i okazało się o 23 jak Tosiu zasnął ze jest zesikana i śpi sobie smacznie w mokrym łóżku.:sly: :banghead:;)Akcja przebieranie i mycie. Potem szybko zamiotlam bo Tosiu posilal się pierniczkami , które przywiozła babcia, :p szybka kąpiel i łóżko.
Miałam nadzieję coś pooglądać wieczorem Ale się nie udało. ;):beer: Lecę do łóżka bo jestem od 6 w mega intensywnym biegu.:D
Idę jeszcze ucalować moje szczęścia w ciepłe czolka na dobranoc i zasypiam :thumbup:
Dobranoc

reklama
Kingusia, suwaczka jeszcze nie ma, bo nim siadlam do lapka, a na tablecie wogule nie widzę suwaczków. Ale tez wczoraj o tym myślałam.

Mikoto, ano w grudniu byłoby trochę tych imprez, tylko my wszędzie telefonicznie, bo jechać teraz nie za bardzo jest jak.

Asia, fajnie ze Święty był u Was u wszystkich. Tymcio ma powody do radości, jak taki bogaty Mikołaj ;-)

Gosiak, Ci faceci! U nas też jeszcze rytmu nie ma, powoli cos się klaruje. Ale Aro chciałby, żeby wszystko juz było zaprogramowane. A może spróbuj rozdzielnego rytualu wieczornego? U nas Kryska kąpana jest koło 18, potem dostaje piers i zasypia, a Miki dostaje kolacje. Ona trafia do łóżeczka i dopiero 19-20 jest szykowanie Mikiego do snu. Może i trochę więcej roboty, ale jakoś tak łatwiej ogarnąć niż kapanie obojga od razu pod rząd (teraz to jeszcze byłoby wykonalne, ale jak Aro będzie na służbie to byłby problem). Moze i u Was byłoby tak latwiej to ogarnąć? A za jakiś czas, jak dziewczyny będą starsze to dołączą do braci ;-)

Wisienka, rety, znajdź choć odrobinre czasu, żeby złapać oddech. Martwicę się, że się "zajezdzisz" :-( Powodzenia w szkole. Był juz wynik tego egz co nie bylas pewna? Bo chyba przegapilam. 5 prawda?

Krysia przewinięta, nakarmiona, powoli zasypia, ale juz wstał Miki. Dobrze, ze jest Aro to do niego poszedł, ale boje się jak to będzie, jak będę z nimi sama...

Ostatnia edycja:
Do góry