Hej!
I ja się witam po dłuższej nieobecności. W tym tygodniu miałam wolne ze względu na awarię systemu w firmie, jeszcze nie wiem, co z przyszłym tygodniem, ale nie bardzo mi pasuje iść do pracy, bo mąż od wtorku do czwartku ma targi i nie będzie go całymi dniami, a rodzice pracują. Ehh...
U nas sprawy stoją w miejscu, ani do przodu ani do tyłu, co mnie trochę frustruje, bo od kilku ładnych miesięcy nic się nie układa :-(
Smile- dobrze, że z Franiem już lepiej!!! udanej imprezki :-)
Natis- spóźnione życzenia dla Lenki z okazji wkroczenia w 11 miesiąc!!! A jutro świętuje Daria i Zosia Korby ;-)
Matka Ewa- super, że trwasz w ćwiczeniach! Ja też się trzymam fitnessu dwa razy w tygodniu i są efekty! Wczoraj widziałam się z koleżankami ze studiów (ostatni raz widziałyśmy się 6 grudnia) i Dziewczyny od razu zauważyły różnicę, co jeszcze bardziej motywuje mnie do działania
Anusia- ja też niestety nie pomogę, bo kompletnie nie znam tematu
Teri- ale masz kłopotliwych sąsiadów! Przecież wiedzą, że u Was jest małe dziecko, to by sobie dali na wstrzymanie, cokolwiek tam robią
Asiulka- gratulacje ząbka!!! :-)
Mikotku- wiem, że masz masę zajęć, ale jak będziesz miała chwilę, to napisz coś na bb ;-)
Kingusia- jak Laura po tym ostatnim zabiegu?
Dwa prania zrobione, zupa pieczarkowa wstawiona, łazienka umyta, kwiaty podlane, parapety czyste, kurze pościerane, wczoraj wieczorem odkurzyłam, więc zostaje mycie podłóg, czyli coś, czego szczerze nienawidzę
Generalnie lubię sprzątać i dbać o nasze gniazdko, ale podłogi to taki mój mały koszmarek...
W środę kupiliśmy nową ławę do salonu, bo poprzednia była ostro zakończona i bałam się, że Misio rozetnie sobie głowę przy ewentualnym upadku
Ława Leon 4/D - ceny produktów w sklepach na KreoCEN.pl
Taka, tylko kolor wenge
To chyba tyle... Michaś nadal wspina się po wszystkim i wszystkich, jest cudny i kochany, tylko budzi się po 5 :-( Im później go kładziemy spać, tym wcześniej wstaje
Strasznie leje u nas, więc nici ze spaceru, a już się przyzwyczaiłam, że te 3 godzinki w dwóch turach spacerowych spędzamy na dworze...
Udanego dnia!!!