Witam się niedzielnie!
Przepraszam, że tyle mnie nie było, ale miałam młyn, dosłownie. Zaczęło się w nocy ze środy na czwartek, Zosia poszła spać po 1, a wstała o 6. Potem nie było lepiej. Górna dwójka nie daje o sobie zapomnieć :-(W czwartek miałam trochę jazdy, w piątek to samo. Musiałam rano odebrać auto od mechanika, i zabrać ze sobą Zosię, nie miałam jej z kim zostawić :-( Ona taka pokorna w tym całym szaleństwie
Przejechała ze mną ponad 100 km i nawet nie zamarudziła, Nasza dzielna Dziewczynka :-) Prosto od mechanika pojechałyśmy na wizytę kontrolną do lekarza, czysto!!! To, co jeszcze musi odkaszlnąć to katar, który napędza włąśnie ta dwójka
W piątek wrócił Mąż, a ja nareszcie mogę zwolnić. Wczoraj byłam jeszcze na zakupach spożywczych, potem pojechaliśmy na mszę. Wczoraj tak strasznie wiało
a dzisiaj od rana leje
Także latam jeszcze nieogarnięta, rosół się gotuje, kawka zrobiona, moi śpią
Mam nadzieję, że ten tydzień będzie spokojniejszy
DzikaBez zdrówka dla Niny! Zosia też po tym spotkaniu się rozchorowała :-( i tak ciągnie się do tej pory
Jak dzisiejsza noc? Nina dalej tak bardzo kaszle? U Zosi w tym wszystkim kaszel był i jest naprawdę sporadyczny, wcześniej zakaszlała 4-5 razy na dzień
Bona nieustannie mocno wierzę, że wreszcie się u Was poukłada! Jak Michas? Dał Ci dzisiaj pospać?
Teri dziękuję Ci Kochana za troskę!
Jak Daria? Widać jakiegoś ząbka? Jak idą ćwiczenia? Są już jakieś efekty? Najlepszego dla Naszego Czerwcowego Słoneczka!!!!
Anusiakanusia jak dobrze, że piszesz! Wyobrażam sobie jaka jesteś zalatana! Zdrówka dla Sebastianka!
Natis Kobieto! Kolejny biznes? Jak Ty to robisz? Masz jakieś układy ze Staruszkiem Czasem? Ależ Lenka robi postępy, chyba pierwsze, Ona i
Daria Teri ruszą w teren na własnych nóżkach! Jak idzie malowanie? Finiszujecie?
Palin Moja Kochana! Nawet nie wiesz, jak zazdroszczę Wam tych wypraw na plac zabaw!
Kingusia mam nadzieję, że dzisiejsza noc spokojniejsza! poproszę aktualne zdjęcie Laury!
Justa czekam na zdjęcie pokoju! I Zosi się przestawiło poranne wstawanie, jak wcześniej pospała do 8, tak teraz wstaje 6-7
Gosiak spóźnione życzenia dla Tymka! Rośnij zdrowo Kochany! Doczytałam, że w pracy bez zmian :-( A jak sprzedaż mieszkania? pojawili się jacyś potencjalni kupcy?
JestemEwa najlepszego dla Gosi!
Korba poczytałam , że jakieś smakowitości pieczesz! Jak nocka? Zosia nadal tak wcześnie wstaje?
Madziu jak Tymek? Zdrowy już? Kiedy idzie do żłobka?
Smile jak Franek? Mam nadzieję, że zdrowieje? Jak dieta? Kolejne kg na pewno spadają
Wenusjanka Bella przepiękna!
Anula co u Was? Zrobiłaś badania?
I tyle zdążyłam, lecę gotować makaron.... Miłej niedzieli Kochane!