reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Smile - -super, ze kupka w nocniczek GRATULACJE dla Frania, ja wlasnie tez wysadzilam Tymka z takim wynikiem..smordek jeszcze sie unosi :-p

Dalam Tymkowi kaszke Nestle bede obserwowac czy nie uczuli - -oby nie. Ale z tymi proporcjami to przesadzili. Dalam 6 lyzek (pisza 6-7) i za gesta stanowcz wyszla..ale zjadl :tak:

reklama
Cześć :) . Po weekendowym gorączkowaniu zostało tylko osłabienie . Zakupiłam sobie jakieś witaminki w aptece i będę sie wzmacniać :tak:
Korba - kochana jak tam ????
Wenusjanka - sepsa !!!???? Nie no co to za scenariusz okropny !!!! Jak Izunia ?????
Smile - nocniczek opanowujecie ? No proszę - gratuluję :tak:. Ja z tych co czekają na świadomość dziecka w tym zakresie - a to jeszcze potrwa :sorry2:
Natis - Ty to masz energii tyle , że zazdroszczę . Praca , remonty , zakupy , wyjazdy ..... Czekam na zdjęcia mieszkania :tak:
Gosiak - nestle kaszka nas uczuliła . My tylko Bobo Vita .

No to też pochwalę się postępami Jasia - siada sam - z pozycji na brzuszku przechodzi do czworaczków a potem siada :tak:. No i rączki na czworaczkach już wędrują do przodu tylko nóżki nie chcą współpracować . Tańczy przy muzyce :tak:. Stoi podtrzymywany za rączki . Sam potrafi zjeść biszkopcika i bananka :tak:. :-):-):-)

Smile - fotki już są na fb. Gratulacje kupki. U nas o ile Miki nie obudzi się z pełnym pampersem, to też już trafia do nocnika.

Gosiak - my tez kaszki Nestle jadamy. Ja te kaszki rozrabiam 6 łyżek (stołowych, ze średnią górką) na 180 ml i też są gęste.

Korba - czekam na wieści. Kciuków nie puszczam &&&&&&&&&&&

Matka Ewa - Super, ze Jasio sunie do przodu z umiejętnościami. I oby choróbsko poszło już gdzie pieprz rośnie.

Miki zaczyna więcej marudzić i ciągle by coś chłodnego wtykał do buzi. Czyżby ząbek szedł?

Witam się z kawką!

MatkaEwa
brawa dla Jasia! Ale zdolniacha z Niego! A Ty zadbaj o siebie :tak:

Gosiak
Zosia jest zachwycona misiem :-D Piszczy już na jego widok :-):-):-)

Korba jak się czujesz? Byłaś u lekarza? Martwię się o Ciebie :-(

Palin ależ Mikołaj miał radości z wizyty w bawialni:-) Może to kolejny ząbek, oby wyszedł szybko i bezboleśnie :tak: Mikołajku, wszystkiego najlepszego! Rośnij zdrowo!!!
Smile
jak sytuacja z Pięknym? Mam nadzieję, że lepiej u Was :tak:Brawo Franko, pięknie korzystasz z nocnika!

Madziu c
o u Ciebie???

Wraz z Bona udałam się na łowy do Lidla, byłyśmy jakieś 20 min przed otwarciem, razem z resztą tłumu :szok: zaatakowałyśmy punkt 8, 8.05 nie było już poszukiwanych przez nas rozmiarów :angry: większość to 50/60/62/68 i to sam róż. Dzięki Bonie Zosia ma cudne skarpety, body :-D Ruszyłyśmy na rajtuzy, tych było pod dostatkiem, tak jak pajacyków i dresów welurowych. Najmniej było tych kremowych bluzeczek :angry::dry:i spodenek do kompletu :dry:Bona, Kochana, zakupy z Tobą to czysta przyjemność!!!! Oczywiście nie mogłyśmy się rozstać :-D

witam
my z Darią tez już po napadzie na Lidla ale zanim sie wybrałyśmy (czekałam az Daria pujdzie na swoja drzemkę o 9.30 ale o 12 zwątpiłam zjadła pół obiadku i wyruszyłyśmy oczywiscie o tej porze zdobyłysmy juz tylko body choć akurat na nich najbardziej mi zalezało bo Daria wyrosła mi z prawie wszystkich body i udało się złapać jeszcze 2 paczki i kupiłam jeszcze troszke obiadków i deserków z hiipa bo -20% są Daria dumnie jechała w wielkim wózku dostała bułę do dziamgania i nie było osoby w sklepie która by się do niej nie uśmiechneła i nie obejrzała za nami :-D całe zakupy była jak myszka grzeczna :tak:
u nas wczoraj wiosna a jak szłam o 5 zrobic butle to patrze a tam snieg sypie :szok:ale już sie stopił i mamy mega ciapę i plucheę:baffled:

u nas po weekendzie już dobrze ;-) w sobote zrobiłam mega awanture wykrzyczałam co mi lezy na sercu m tez wykrzyczał potem w nocy się godziliśmy ;-):-pa m na konec stwierdził tak : trzeba było powiedzieć że brakuje ci sexu :baffled::dry::angry: ach faceci myslą że świat się kreci wokół nich i jego ''sprzetu'' nie wiem ile z tego zrozumiał zobaczymy w praniu ale wiem że tak samo jak mnie wkurza tak ze czasem mam ochote go zabic i zakopać pod płotem tak samo bardzo Go kocham dziada jednego :sorry2:
smile o tak ten ostatni składnik działa jak nic innego ja przez tydzien jego fochów schudłam 2 kilo jeszcze drugi tydzeń i na spotkanie może dobiłam do 60 :-pa tak cóz pewnie zaraz nadrobie choć bede sie starać oby nie :sorry2:więc to jeden plus fochania :-p:-p
Palin my tez mamy bawialnie na osiedlu kilka kroczków i juz czekam na wiosne jak Daria zacznie chodzic pewnie bedziemy tam stałymi klientkami choc tez juz mnie kusi aby iśc i po Twoim poscie chyba sie wybierzemy Daria juz raz była na Dawida urodzinach ale jeszcze wdety nawet nie siedziała sama więc zostało jej rozglądanie sie a teraz jak siedzi i raczkuje w tych kuleczkach tam chyba byłaby zachwycona musimy sie koniecznie w tym tygodniu wybrac :tak:Daria to tez wulkan energidzis była w łózeczku sama przez chwile a jak wróciłam to miała na czole ranke az do krwi nie wiem co sie stało gdzie sobie to zrobiła w łózeczku ?? ale nawet nie było płaczu zadnego a na czole taka ranka i tak to widać na samym środku czoła :baffled::shocked2:
korba kochana jak sie czujesz martwię sie o Ciebie :-(

smile Palin brawo dla chłopców za sukcesy nocniczkowe ja to robicie Daria jakos nie chce siadac :baffled:

no i płacz spała całe 30 minut o rana nie wiem co sie dzieje rano miała taki atak płaczu i widze że aż piąstki do buzi wkłada dostała syropek przeciwbulowy i sie uspokiła teraz nowu płacz a jak masuje dziąsełko to jest wyczuwalna taka jakby grudka zgrubienie ale nie widac nic białego to może byc zabek ??

musze leciec bo juz histeria :baffled:
puzniej postaram sie jeszcze napisać

Palin - najlepszego dla Mikołajka :tak:
Mikoto - polowanie w Lidlu z Boną - :-D. Hi hi hi . Dobrze , ze coś upolowałyście :tak:
Teri - dobrze , ze sobie pokrzyczeliście z mężem :tak: i pojednali ;-):tak:. Oby teraz było lepiej . 60 kg ???? :szok: Ale masz fajnie .
Korba - też się martwię :-(

Teri wspaniałe, że wyjasniliscie sobie to, co Was boli. No i pojednanie stosunkowo udane ;-) brawo dla Ślicznotki, tak pięknie i grzecznie się zachowała :-) Zosia ostatnio też non.stop trzyma.rączki w buzi, na celowniku dolna dwójka, tak.mi się wydaje. I u Was tez pewnie zęby, oby juz się przebiły.

Mikoto , oj naprawdę uciechy było co nie miara. Nie miał juz siły raczkowac, a wychodzić nie chciał.

Teri, super, ze wreszcie zaczęło świecić dla Was słońce. Ja tez mam ochotę Ara nie raz zatluc, zawrzeszczec, ale potem na niego popatrzeć i myślę, że by mi serduchjo pękło bez niego. Bo kto by mi tak ciśnienie podnosił?

A z tym nośnikiem to nie wiem. On czasem woli siedzieć na nim niż w krzesełku. Taki mały, a juz robi sobie posiedzenia.

Aro tez w Lidlu nic nie upolowal, nawet się zastanawiał, czy ludzie z pracy się zwalniało, żeby na promocje jechać. Na szczęście teście zaliczyli swojego i mamy co chcieliśmy, czyli zabezpieczenia (bo tu ciężko gdziekolwiek dostać, a jak juz to ceny z kosmosu).

Ja sie tylko zamelduję, żyje i mam sie wyśmienicie a to przez Tokarnię:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Mam do tego jeszcze zapalenie ucha i cos tam z gardłem, panny coraz zdrowsze, wyspacerować. Zawiązanie Niny do chusty zajeło mi dziś 10 min. wyszłam z wprawy.
Więcej wieczorem jak Marcin wróci, teraz muszę Nine "trzymać" cicho zeby mi Ewki nie obudziła.
U nas lidla brak wiec ominęło mnie szaleństwo zakupów, ale wszystkim polującym życzę powodzenia

Teri super że sobie wyjaśniliście, ja mojego też czasem bym chciała iem do ciasta a najlepiej przeszczepić mojego mózgu trochę by myślała tak jak ja

mikotku, Bona- wyobrażam sobie Was na tych zakupach, cieszę się że cos tam jednak kupiłyście

Smile- jak stosunki z Pięknym? Franek cudny na tym basenie, już niedługo go wycałuje:-D a nie zapomnij nocnika zabrać dla Franka;-)

matkaEwa- gratulacje dla Jasia:-) My mamy to jeszcze przed sobą
Palin- fajnie ze możesz liczyć w sprawach zakupów na teściów:-)

natis-
pochwal się sukienką Leny, ja mam tyle sukienek po Ewie ze nie kupię kolejnej ale nie chcę by młoda zawsze była poszkodowana ciuchami po siostrze więc może sie do kogoś uśmiechniemy i nam pożyczy :)

Wenusjanka- fajna paczka i nam by się taka przydała:)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Kochane!!!

Jak już wiecie, dziś polowałyśmy z Mikotkiem :-D Upolowałyśmy, co chciałyśmy (prawie), ale były chwile zwątpienia :-D:-D Mikotku- od dziś zakupy tylko z Tobą :happy2:

Matka Ewa- gratulacje dla Jasieńka!!! Zdolniacha :tak:

Dzika- super, że będziecie w Tokarni!!! Tak żałuję, że nie posiedzę z Wami tak długo, jak bym chciała :-(

Teri- jak dobrze czytać, że sobie wszystko pięknie wyjaśniliście :-)

Natis- jak łazienka będzie gotowa, to koniecznie pochwal się na bb!!!

Wenusjanka- zazdroszczę paczki :szok: I zdrówka dla Izuni :*

Dziś znów idę na fitness o 19.00 :happy2: Choć przyznam, że trochę spać mi się chce, ten dzień był mocno intensywny :baffled: Od naszego Mikotka mam poradnik Perfekcyjnej Pani Domu, więc w wolnych chwilach (czyli, jak Michaś ma drzemkę) podczytywałam :happy2: Dziękuję Kochana!!!

Do góry