reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Pierwsza? Dziwne:-)

U nas dzis dzień walki i bólu więcej nie napisze bo zobaczymy co z tego wyjdzie:szok:
Nina mój leniuszek wczoraj podniosła swoja szanowną pupę i próbowała raczkować, ale ma bardzo słabe ręce i na paru brubacz się skończyło. Ewka w tym okresie już raczkowała ale była bardziej pracowitym dzieckiem. A moze ja miałam wiecej czasu dla niej, Nina jest noszona bo np. nie może płakać bo obudzi Ewkę i tak to wygląda.

Smile- nie ma opcji musisz cos wykombinować, a ktos z rodziny nie mógłby z Tobą jechać. My też mamy ok. 150 km. więc trasa samemu by w grę nie wchodziła. Ale nie moze tak być że przez pięknego nie pojedziesz. A może madzia, natis mogły by pomóc... np. mąż ze starszakiem a wy z dwójką maluchów- nie chce się wracać oczywiście ale taki wyjazd szkoda szkoda...

Korba- dziewczyny maja racje, ponadto jak będziesz pracy szukać masz łatwiej. Pracodawca będzie miał ulgi zatrudniając taką osobę.

justa- super że filip znowu ładnie zajada

natis- oby z górnymi zębami poszło równie szybko, u nas dolne to pikus za to te górne- masakra ale one są znacznie wieksze

reklama
Witam :tak:

Jaka u nas pogoda bleee pada deszcz a na ulicy ślizgawica :sorry2: Chyba dzisiaj nawet na spacerek nie wyjdziemy

Madzia, Ty to git kobietka jesteś :tak: Fajnie , że wyjazd Wam się przedłużył , odsapnęłaś troszkę ?:confused:

W tą sobotę to się chyba zaryczę na śmierć :tak: Obiecajcie kochane że na bieżąco będą dodawane fotki :-p :confused:

Zosia zasnęła , coś ma katarek , taka woda jej leci :blink:ech oby nie była chora , Julka też kaszle a ja muszę się teraz zacząć szczepić .

Dzisiaj nowy dzień załatwiania spraw : Zamówić szczepionkę, prawnik :sorry2:, no i ok 12 znowu będe dzwoniła do szpitala czy jest wynik, ale i tak chyba dzisiaj nie pojadę bo pogoda podła

U nas nocka średnia , bo męczył Zosie katarek trochę i budziła się częściej niż zwykle ...

Jakiego ja mam lenia dzisiaj Mikotku, potrzebuję Twojej MOCY ;-)
,
Dzika, :-DNinka widocznie potrzebuje więcej czasu , jeszcze Ci ruszy tak , że będziesz tęskniła za leniuszkiem
Życzę miłego dnia :tak:

Witam się w ten deszczowy dzień!

Lało całą noc. I teraz tez pada, błoto na podwórku okropne :-/

Madziu wspaniałe, że odpoczeliscie. Tymkowi służą takie wypady;-) dobrze, że sprawa z.ZUS wyjaśniona

DzikaBez lista ukończona? Brawo Nineczko!!!

Wstalysmy przed 8, Zosia chyba nawet wcześniej :$ a ja dostałam, Kochane Dziecię Nasze cudnie bawiło.się w lozeczku :-) idę po kawkę i śniadanie.

Moje wczorajsze lupy

Załączniki

• 1392106602359.jpg
    1392106602359.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 52
Korbus - -bede ryczec z Toba i przylaczam sie do prosby o biezaca fotorelacje...nawet na te slub nie chce mi sie isc...Tymek godziny w kosciele w wozku nie wytrzyma, wiec bede jezdzic pewnie wkolo a cos czuje ze i to synkowi sie nie spodoba....Co do wesela to jak to typowo ang wesele wiec bedzie inaczej....Emil bedzie psrtykal foty a ja b ede siedziec sama z Tymkiem, wiec pewnie szybko sie zmyjemy i wrocimy do domu

Mikotku - piekne rzeczy kupilas !!

Tymek dzis ok trzeciej zjadl i sie rozbudzi wiec co chwilke widzialam wynurzajaca sie glowe zza barierki lozeczka - kleczal...az w pewnym momencie patrze a moje dziecie stoi !!!! stal sobie samiusienki :-)

U nas tez pada , 2 stopnie , pewnie wiatr wiec pogoda nie za ciekawa...

Ja nadl czekam na @.... dzis 31 dzien cyklu. A ze mam nieregularnie to wyszla mi ze to srednia z tych wszystkich dni i teoroetycznie moglabym zrobic test....ale chyba wstrzymama sie ze wszystkim do piatku...moze prezent na walentynki bedzie :-p jak dam rade (choc watpie)

korba ciesze się,ze u lekarza ok:)Oszczędzaj nam się kobitko:) Jesli chodzi o orzeczenie niepełnosprawności-załatwiaj i to migiem,zawsze to coś:)

Wenusjanka - -strasznie si to czyta i nie dziwie sie ze nie chce do lekarzy, szpitala. Mam nadzieje, ze to zebiska i szybko wyjda niech i 4 na raz !!!!

Wenusjanka o matko !!!! to przeżyłaś ja tez unikam szpitali jak mogę to już dla mnie ostateczność :-(jak Ci ludzie pracują na oddziałach dzieciecych a nie mają za grosz podejścia do dzieci związać jak psa tak to potrafią najlepiej :wściekła/y: oby szybko Izunia wyzdrowiała &&&&&&&&&

mikoto wow to sie kochana wczoraj niezle obłowiłaś !!!! niezła lwcia z Ciebie ja sobie z kolei wyobraziłam Ciebie i Bone w tym tłumie :-D ja mam te same bodziaki udało się zdobyć 2 paczki i tyle :baffled:a bardzo chciałam własnie te bluzeczki co masz zostały tylko rozm .50/56 :baffled:

gosia brawo dla Tymcia :tak: poczekaj do walentynek bedzie piękna niespodzianka jakby co ;-)

jak już pisałam na fb całą noc smarkałam woda leci mi z nosa korba to mam tak jak Zosia chyba teraz ta pogoda tak działa u nas tez pada :baffled: zdrowka kochana nie mozecie teraz chorować przy Twoich szczepieniach &&&&&&&&&&& oby wszystkie sprawy poszły po Twojej mysli :tak:

reklama
Do góry