Wracam ze śniadaniem - sałatką Korby :-) Zosia ma drzemkę. Drugie pranie się robi. Mąż już robi zakupy, mamy gorącą linię - co chwila telefon, gdzie, co i ile
Karolku Anulkowy Kochany! Rośnij zdrowo Pięknioszku!!!!
Gosiak już przebieram nogami na myśl o Tymkowych zdjęciach! Kochana, naprawdę sporo zrobiłaś! Ja poodkurzałam za kanapą i fotelem w salonie, muszę jeszcze dzisiaj umyć okno na strychu i na klatce.
Jeny Anula zna temat co U Was? Jak Lenka? Jak się czujesz?
Anulko dopiero teraz doczytałam o wypadku Luki! O Matko Kochana! Dobrze, że to tylko tak się skończyło! A Luka powinien jechać na prześwietlenie, tak jak pisze Gosiak, to może wyjść po czasie. Biedna, Moja Ty, umęczona jesteś :-(
Anilku bezpiecznej podróży. Może napiszesz do nas jakiegoś fransuskiego pooosta
Karolku Anulkowy Kochany! Rośnij zdrowo Pięknioszku!!!!
Gosiak już przebieram nogami na myśl o Tymkowych zdjęciach! Kochana, naprawdę sporo zrobiłaś! Ja poodkurzałam za kanapą i fotelem w salonie, muszę jeszcze dzisiaj umyć okno na strychu i na klatce.
Jeny Anula zna temat co U Was? Jak Lenka? Jak się czujesz?
Anulko dopiero teraz doczytałam o wypadku Luki! O Matko Kochana! Dobrze, że to tylko tak się skończyło! A Luka powinien jechać na prześwietlenie, tak jak pisze Gosiak, to może wyjść po czasie. Biedna, Moja Ty, umęczona jesteś :-(
Anilku bezpiecznej podróży. Może napiszesz do nas jakiegoś fransuskiego pooosta