reklama
mama2013
Fanka BB :)
Wenusjanka- fajnie, że mąż tak dobrze czuje się w roli ojca :-) szkoda tylko, że nie jesteście zgodni w tej kwestii
my oboje chcemy w miarę szybko postarać się o 2 dzidziusia- mój mąż to już teraz najchętniej chciałby kolejne, ale powiedział,że rozumie, że chcę poczekać trochę i myślę, że w 2 połowie przyszłego roku pomyślimy o kolejnej ciąży ;-)
mój nie dźwiga się na łokciach, ale coraz częściej podnosi pupę do góry opierając się na główce i nóżkach
my oboje chcemy w miarę szybko postarać się o 2 dzidziusia- mój mąż to już teraz najchętniej chciałby kolejne, ale powiedział,że rozumie, że chcę poczekać trochę i myślę, że w 2 połowie przyszłego roku pomyślimy o kolejnej ciąży ;-)
mój nie dźwiga się na łokciach, ale coraz częściej podnosi pupę do góry opierając się na główce i nóżkach
Palindromea
Wenusjanka - o jaki Mężulo wyrywny
Mama2013 - też będziemy myśleć o rodzeństwie dla Mikiego, ale dopiero za jakiś czas...
Ale cisza. Dziewczyny w Krakowie "Czerwcują", a my tu czekamy na wieści...
Mama2013 - też będziemy myśleć o rodzeństwie dla Mikiego, ale dopiero za jakiś czas...
Ale cisza. Dziewczyny w Krakowie "Czerwcują", a my tu czekamy na wieści...
madzia128
Kochane BYŁO BOSKO!!! To co dzieje sie na fb czacie to pryszcz
Dziękuję: anula, katka, sara, aska, natis, smile, dzika i dzieciaczkom też :*:*:*:*:*:*:*
Dzień super, ekstra.. pomimo 2godzinnej podróży do domu i koncertu Tymka i Franka w aucie - było warto
Jednak.. czuję niedosyt..
Padnięta jestem
Katka czekamy na fotki :-)
natis nasze dzieci do siebie w tym słoneczku niewątpliwe lgną :-)
Dziękuję: anula, katka, sara, aska, natis, smile, dzika i dzieciaczkom też :*:*:*:*:*:*:*
Dzień super, ekstra.. pomimo 2godzinnej podróży do domu i koncertu Tymka i Franka w aucie - było warto
Jednak.. czuję niedosyt..
Padnięta jestem
Katka czekamy na fotki :-)
natis nasze dzieci do siebie w tym słoneczku niewątpliwe lgną :-)
Melduje sie i ja....poprostu padam...Tymek grzeczniutki al chrzestnica daje popali...do ostanie chwili myslalam, ze maz nie pojedzie tylko odwiezie tate ale poleci :-( zmeczona jakos jestem juz tym wszystkim.
Kochane zdjecia rewewlacyjne!!!!
Kochane zdjecia rewewlacyjne!!!!
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
DZiewczynki kochane!! Witam po dluuugim milczeniu, bo nie nieobecności.. Poczytywalam Was w każdej wolnej chwili ale mam ich bardzo niewiele ostatnio, juz normalnie ledwo ciągnę.. Mały, nowy dom i remont i walka z fachowcami, ktora na mnie spadła, nowa szkoła Zuzi, szykowanie chrztu.. Nie ogarniał i czasami jestem bliska nerwowego załamania szkoda mi męża i Zuzi bo tylko słuchają moich płaczków i wyrzekania.. Mam nadzieje, ze minie niedługo.. Poza tym chyba niedługo łysa będę
no no wystarczy o mnie!
Dziewczyny z krakowskiego spotkania- SUUUUPER fotki! Poprawilyscie mi nastrój od zaraz zazdroszczę! To może teraz zrobim spotkanie dziewczyn z Mazowsza?? Przecież jest nasz troche.. Oj pozazdroscilam koleżankom z południa
Babyboomowe koleżanki wszystkie z Was serdecznie sciskam i zapewniam, ze nawet jak nie pisze to jestem
Moj Sebo tez juz sie na przedramionkach kombinuje dźwigać, choc generalnie to troszkę leniuszek jest i preferuje prawa stronę przez co nawet wybraliśmy sie na rehabilitację i próbujemy go rozruszać.
no no wystarczy o mnie!
Dziewczyny z krakowskiego spotkania- SUUUUPER fotki! Poprawilyscie mi nastrój od zaraz zazdroszczę! To może teraz zrobim spotkanie dziewczyn z Mazowsza?? Przecież jest nasz troche.. Oj pozazdroscilam koleżankom z południa
Babyboomowe koleżanki wszystkie z Was serdecznie sciskam i zapewniam, ze nawet jak nie pisze to jestem
Moj Sebo tez juz sie na przedramionkach kombinuje dźwigać, choc generalnie to troszkę leniuszek jest i preferuje prawa stronę przez co nawet wybraliśmy sie na rehabilitację i próbujemy go rozruszać.
reklama
Katka_83
Ja w zasadzie spędziłam z Wami 5 h...a wcale nie czuję, że z każdą porozmawiałam. Byłam nieco "oszołomiona" i nie wiedziałam w zasadzie co i jak. Bardzo fajnie było Was zobaczyć "fizycznie" Szkoda, że tak zimno już ale mam nadzieję, że odważnych, którzy wybrali się do smoczej jamy nie przewiało zbytnio :-)
ps. Wcale nie mam tak dużo tych zdjęć. Wyślę jutro bo dziś już padamy z nadmiaru wrażeń.
ps. Wcale nie mam tak dużo tych zdjęć. Wyślę jutro bo dziś już padamy z nadmiaru wrażeń.