reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

dzień dobry :-) dopiero teraz mam czas na kawkę i kompa ;-)

faktycznie pustki tu dzisiaj, ale nie ma co się dziwić :happy2:

Ciekawe co tam u Wisienki- mam nadzieję, że ok...

reklama
Wenusjanka- fajnie, że mąż tak dobrze czuje się w roli ojca :-) szkoda tylko, że nie jesteście zgodni w tej kwestii

my oboje chcemy w miarę szybko postarać się o 2 dzidziusia- mój mąż to już teraz najchętniej chciałby kolejne, ale powiedział,że rozumie, że chcę poczekać trochę i myślę, że w 2 połowie przyszłego roku pomyślimy o kolejnej ciąży ;-)

mój nie dźwiga się na łokciach, ale coraz częściej podnosi pupę do góry opierając się na główce i nóżkach :sorry2:

Wenusjanka - o jaki Mężulo wyrywny :-D

Mama2013
- też będziemy myśleć o rodzeństwie dla Mikiego, ale dopiero za jakiś czas...

Ale cisza. Dziewczyny w Krakowie "Czerwcują", a my tu czekamy na wieści...

:*** PICT0037.jpgPICT0050.jpg Natis, Sa-Ra, Smile, Madzia128, Dzika, Aśka1987, Katka83 DZIĘKUJĘ ZA CUDOWNIE SPĘDZONY PIĄTEK - DO NASTĘPNEGO RAZU :**

Załączniki

• PICT0037.jpg
    PICT0037.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 111
  • PICT0050.jpg
    PICT0050.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 115
Kochane BYŁO BOSKO!!! To co dzieje sie na fb czacie to pryszcz :-p
Dziękuję: anula, katka, sara, aska, natis, smile, dzika i dzieciaczkom też :*:*:*:*:*:*:*

Dzień super, ekstra.. pomimo 2godzinnej podróży do domu i koncertu Tymka i Franka w aucie - było warto :-D

Jednak.. czuję niedosyt.. :-p

Padnięta jestem :baffled:

Katka czekamy na fotki :-)
natis nasze dzieci do siebie w tym słoneczku niewątpliwe lgną :-)

Melduje sie i ja....poprostu padam...Tymek grzeczniutki al chrzestnica daje popali...do ostanie chwili myslalam, ze maz nie pojedzie tylko odwiezie tate ale poleci :-( zmeczona jakos jestem juz tym wszystkim.

Kochane zdjecia rewewlacyjne!!!!

DZiewczynki kochane!! Witam po dluuugim milczeniu, bo nie nieobecności.. Poczytywalam Was w każdej wolnej chwili ale mam ich bardzo niewiele ostatnio, juz normalnie ledwo ciągnę.. Mały, nowy dom i remont i walka z fachowcami, ktora na mnie spadła, nowa szkoła Zuzi, szykowanie chrztu.. Nie ogarniał i czasami jestem bliska nerwowego załamania :( szkoda mi męża i Zuzi bo tylko słuchają moich płaczków i wyrzekania.. Mam nadzieje, ze minie niedługo.. Poza tym chyba niedługo łysa będę ;)

no no wystarczy o mnie!

Dziewczyny z krakowskiego spotkania- SUUUUPER fotki! Poprawilyscie mi nastrój od zaraz :) zazdroszczę! To może teraz zrobim spotkanie dziewczyn z Mazowsza?? Przecież jest nasz troche.. Oj pozazdroscilam koleżankom z południa :)

Babyboomowe koleżanki wszystkie z Was serdecznie sciskam i zapewniam, ze nawet jak nie pisze to jestem :)

Moj Sebo tez juz sie na przedramionkach kombinuje dźwigać, choc generalnie to troszkę leniuszek jest i preferuje prawa stronę przez co nawet wybraliśmy sie na rehabilitację i próbujemy go rozruszać.

reklama
Ja w zasadzie spędziłam z Wami 5 h...a wcale nie czuję, że z każdą porozmawiałam. Byłam nieco "oszołomiona" i nie wiedziałam w zasadzie co i jak. Bardzo fajnie było Was zobaczyć "fizycznie" :) Szkoda, że tak zimno już ale mam nadzieję, że odważnych, którzy wybrali się do smoczej jamy nie przewiało zbytnio :-)

ps. Wcale nie mam tak dużo tych zdjęć. Wyślę jutro bo dziś już padamy z nadmiaru wrażeń.

Do góry