Hej Kochane
Już kolejny dzień ma problemy z netem w domu
a z telefonu pisałam dzisiaj dwa razy i dwa razy mi wcięło posta
Nocka dobra dla Zosi, bo spała, a ja co dwie godziny wstawałam na karmienie, także od rana ratuję się kawą
Pogoda paskudna
także siedzimy w domu. Z rana dostałam wiadomość, że dzisiejsi goście jednak nie przyjadą, także spożytkowałam ten czas na pieszczochy i wariacje z Zofijką
Oczywiście wynalazłam sobie oprócz tego mase rzeczy do zrobienia
Palin doczytałam rano o teście...
anula normalnie dreszcze mnie przechodzą jak słyszę o takich porwaniach, nie wiem skąd tacy ludzie się biorą
Kingusia super, że z bioderkami wszystko dobrze! Myślę, że Zosia waży teraz bez mała 6kg, ale przy tym, jaka jest długa nie widać tej wagi
Dzisiaj ma na sobie spodenki 74, ale ze spodni, pajacykow i śpiochów to już przeszłyśmy na 68. Sukienki też 74, wtedy są takie za kolanko
Nie martw się i nie wmawiaj sobie, że jest w tyle. Każde dziecko ma swoje tempo
Smile robisz smaka tymi babeczkami.
ja miałam robić muffiny z malinami i nutellą, ale jak zrobię to trzeba będzie zjeść
Bona nawet nie wiesz jak się cieszę, że widzisz u Michasia poprawę
Teraz już musi być dobrze!
Wisienka trzymam mocno kciuki za Was wszystkich, jestem z Wami myślami! Czekamy na dobre wieści, bo tylko takie będą!
madzia super, że jesteście już po szczepieniu. Jak Tymek, dał Ci na spokojnie zjeść obiad?
Natis gdzie się podziewasz?
Dmuchawcu brakuje tu Ciebie!
Dziewczynom, które spotkają się jutro w jakże zacnym gronie życzę udanego spotkania
Czekamy na relację
i zdjęcia
Mam nadzieję, że następnym razem i my do Was dołączymy
Już kolejny dzień ma problemy z netem w domu
Nocka dobra dla Zosi, bo spała, a ja co dwie godziny wstawałam na karmienie, także od rana ratuję się kawą
Palin doczytałam rano o teście...
anula normalnie dreszcze mnie przechodzą jak słyszę o takich porwaniach, nie wiem skąd tacy ludzie się biorą
Kingusia super, że z bioderkami wszystko dobrze! Myślę, że Zosia waży teraz bez mała 6kg, ale przy tym, jaka jest długa nie widać tej wagi
Smile robisz smaka tymi babeczkami.
Bona nawet nie wiesz jak się cieszę, że widzisz u Michasia poprawę
Wisienka trzymam mocno kciuki za Was wszystkich, jestem z Wami myślami! Czekamy na dobre wieści, bo tylko takie będą!
madzia super, że jesteście już po szczepieniu. Jak Tymek, dał Ci na spokojnie zjeść obiad?
Natis gdzie się podziewasz?
Dmuchawcu brakuje tu Ciebie!
Dziewczynom, które spotkają się jutro w jakże zacnym gronie życzę udanego spotkania