reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Kingusia, nie przejmuj się babą. Bedzie dobrze:tak:

Dziewczyny, dziś na wadze zobaczyłam 65kg:-):-):-):-):-):-):-) Jupi , jupi, hura, hura, hura!!!!!!!

Ale w śliwkową kieckę nadal nie wchodzę:no::-( I co ja zrobię?

Kawa juz się gotuje:tak:

reklama
Ja z logiki miałam 4, nie lubiłam:no::-D

Za słodyczami nei przepadam, poza lodami.

Muszę się dzisiaj szybko uwinąc zobiadem bo pote po południu idziemy do znajomych- tzn ja i pszczoły bo mąz na działkę jedzie jak zwykle.

Kingusia, Dmuchawiec, Anilek dzięki dziewczyny.dzwoniłam, pani doktor bedzie od 16.09 bo na urlopie, umówiłam się na pierwszy wony termin.17.09 na 16.30. Pewnie i tak niewiele poradzi bo karmię i leków przy karmieniu nie wezmę na pewno bo są strasznie mocne. Odstawiłam je przed starankami topewnie też jest problem...
Kingusia ty słuchaj profesora, a rodzinny niech wypisze receptę i zajmie się leczeniem katarów:tak:Ja jak patrzę na zdjęcia to mi się on wydaje przede wszystkim duzo bledszy.Koleżance Mili z przedszkola naczyniak zaczał bieleć od środka i teraz to już obwódka została tylko i jest całkiem plaski a był wypukły mocno. Kciuki kochana i pewnie lecz dziecko a nie czekaj z założonymi rekami
Dmuchawcu pszczoły rozrabiają?Ja sie zcasem śmieje, że założe stopery jak mój "stary koń" z Milcią szaleje.To sa same wygłupy i piski, więc co twoje pszczoły wyrabiają moge się tylko domysleć.:-D
Robaczku moje tiulowe firany wołają o prasowanie, zajrzyj do mnie z ranka bo ja tego nie znoszę
mikoto to mieliście bardzo intensywny dzień. pewnie dziś odsypiasz:-D
anilek ja też nie chudnę
Dmuchawcu ja ci pozyczę swoją 40 z wesela szwagra:-D, ja też 65 kg i 172 cm .Będzie pasować?

dmuchawiec: ja logiki nienawidziłam!!! Tylko facet był tak przerażający, że wykułam na blachę. Jedyny raz w życiu byłam tak dobrze przygotowana na egzamin. ;-) Ja weszłam na wagę... Ehhh... Szkoda słów. Muszę się za siebie wziąć... :no: I nie kupować wafelków. :-D

Wstawiłam pranie, a teraz chyba pójdę prasować ciuszki Adasiowe. Będę zaglądać.

edit: chyba nie poprasuję, bo chłopcu mata się znudziła...

ja z herbatką laktacyją - w półllitrowym kubku

Kingusia, śliczna Laura i jaka już duża :) Pediatre olej. Jesteś u dobrego specjalisty i bądź spokojna. Nie wiem, wydaje mi się, że możesz zmienić - najlepiej zadzwoń do recepcji i się zapytaj.

Dmuchawcu, sidaj, siadaj z kawusią.

Wisienka,
marsz sszybciutko do lekarza !!!!!!

Anilek, jak też zazdroszczę, że dziewczyny chudną. Ja mam brzuch jak w 4 m-cu. chyba moją szóstkę będę ćwiczyć 3 razy dziennie. Idę dziś szukać mojego hulahopu i twistera i postanowienie zabrania się za mój flakowaty brzuch.

Drugie pranie na dworze, ciuchy za małe po chłopcach powrzucane do worków - mam już 4 worki i nie wiem gdzie je schować :( Kuchnia ogarnięta, teraz ogarnę firmę, potem obiadek przygotuję i na spacerek - znów piękne słonko u nas - jak tak będzie do końca października to stweirdzę, że lubię jesień :)

No nei mówcie, że wszystkie sobie idziecie! Kinga, jesteś?

Robaczku, nie plec głupotek bo Ty to naprawdę jesteś chudzinka. A brzuch ja tez mam flakowaty , niestety. Czego się spodziewać po trzech ciążach w takich małych odstepach??

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :)

Pospaliśmy dziś do 8.00 :-) Gabryś nacycany siedzi w leżaczku i ogląda MiniMini i krzyczy i śmieje się z radości przy tym strasznie (mogę spokojnie sniadanie zjeść) :-D Młoda pojechała do szkoły, miała tak cięzki plecak, ze to masakra jakaś :szok: Poczytam troszkę i idę poprasować, bo góra leży i tylko rośnie zamiast maleć ;-)

Do góry