reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Hej, hej:-) Ja tylko na chwilę, bo zaraz pewnie mała się obudzi, a po za tym to mam dzisiaj duuuużo do przygotowania przed chrzcinami , to już w tą niedziele...aż się boję ehhh;-) No i dzisiaj na 16 na szcepienie i do lekarza w sprawie kupki...dzisiaj 11 dzień już nie robi...

Mikoto- kochana widzę, że ty to tak jak ja z tymi szpilkami heheh. Ja na chrzciny zakładam moje chabrowe piękne, wysokie jak cholera szpilki i dziękuje bogu, że będę prowadziła wózek, bo inaczej na tych marmurach w kościele pewnie zaliczyłabym orła :D
Robaczku-zdecydowanie twardy materac ale na sprężynach (ja bym taki kupiła)
Wisienka- a możesz pić melisę? To cię zawsze troszkę uspokoi, a małemu nie zaszkodzi:)

Dzień dobry :-) Dzieci w szkołach , Jaś drzemkę sobie uciął a ja z kawką .
Kingusia - ja tam myślę , ze możesz zmienić , nawet poradnię . Powiedz , ze jesteś niezadowolona i tyle . W końcu po to dali możliwość wyboru . Wredne takie gadanie i nie wiadomo po co :wściekła/y:.
Dmuchawiec - mówiłam , ze kruszynka ;-). Jak ja bym chciała mieć 65 kg :sorry2:.
Wisieńka - uważaj na siebie kochana . Dobrze , że do tego lekarza się zapisałaś :tak:
Isis - te plecaki szkolne to dramat jakiś !!! Ja ledwo to podnoszę a te dzieciaki połowę dnia z tym biegają :no:
Anilek - mije kobietki to bałaganiary jakich mało i leniwce. Sprzątać im się nie chce. Wojtek już prędzej pokój swój ogarnie niż one . Więc posiadanie córki nic nie gwarantuje kochana :tak:

Ostatnia edycja:
Anilku- obawiam sie ze moje odgruzowywanie od Twojego nie różni sie za bardzo:sorry2: Albo mam jakieś dziwne dziewczynki, albo popełniłam błąd wychowawczy za małą przywiązując wagę do utrzymywania ładu i porządku:baffled: Pszczoły nie znoszą sprzątać-to dla nich największa kara. Ostatnio nawet wpadły na pomysł, ze nie beda bawić się w swoim pokoju, bo nie beda musiały w nim sprzatać:sorry2:

Anielek - mi tez waga jakos nie spada. Utescia wazylam sie i pokazalo 58,5 wiec bylam szczesliwa, a wrocilam i weszlam na wage w domu a tu 60 :crazy:

Dmuchawcu - rozbawilas mnie do lez ta sukinka.... glosuje za odkrytymi plecami :rofl2:

Kingusia - wszystkiego naj naj dla 3 miesiecznej Laury !!

Tez musze odgruzowac mieszkanie. Od powrotu tylko poprasowalam wszystko i tyle. Kurzu tyle ze ho ho ! moze dfzis w przerwach na spanie zaczne cos robic :) ambitny plan

WIecie moze co u Xez slychac?? dawno jej nie bylo ani na bb ani na fb - chyba ze cos przegapilam

Dmuchawiec oplułam monitor przez ciebie z tekstem o odsłonietych plecach :-D:-D:-D i pomysł pszczółek bardzo logiczny jak nabałaganią w Twoim pokoju to Ty bedziesz sprzątac bo w końcu to Twój pokój :-D:-D:-D

ja tez mam 65 kg ale mam wzrostu 164 to bardziej widać ta tusza niż przy Twoich 170 :zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y: ja nie wiem co mi sie stało miałam już prawie płaski brzuszek a teraz znów taka opona sie zrobiła co dzień obiecuje że bede ćwiczyc i na obietnicac sie kończy bardzo nie lubie ciwiczyc a wiem że mam silna wolę bo zawsze jak sie zaparłam to chudłam w zeszłe lato schudłam do 56 kg a teraz nie moge sie zebrać w sobie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:
ja chyba dziś pujde po kaszke i dodam jak Korba do mleczka pół miareczki bo mój mały smok sie chyba nie najada bo wszamie całą butlę taka 150 ml jak dosypie mleczko to jest pełna a ona ciągnie powietrze i dalej sprawia wrażenie głodnej :szok:jak jej dodam troszke kalorii to może sie bardziej nasyci tylko nie wiem jaki smoczek mamy z nuka on jest od 0-6 a taki do kaszek to będzie chyba za duży na jedna miareczke kaszki :baffled:

dzisiaj piekne słoneczko ja korzytam i piore od 2 dni bez przerwy wszystko co mam pościele ręczniki wszystko bo potem bedzie zimno to nie ma gdzie tego suszyć
jak sie niunka obudzi to idziemy korzystać z ciepłego dnia :tak:
robaczek mój Dawid ma twardy materac jest tak wygodny że jego łóżko to jest najwygodniejsze a naszym domu
lece bo misa słychac chyba mala sie budzi

reklama
Terii - ooo wdize , ze Darii apetycik tez juz dopisuje. Pamietam jak nie dawno dziwilam sie ze wypija 90ml i jej starcza :)

Ja juz zglupialam kiedy co wprowadzac. Lekarz napisal mi ze w 5 miesiacy zupki, kaszki itp. ALe na poczatku piatego czy jak skonczy 5 ??? (ale to juz 6 bedzie|). WIec chyba na poczatku co?? w sumie wszstkie sloiczki sa 4+....

Maly przysnal wiec lece kuchnie sprzatac :)

Do góry