reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

ech laski a mnie właśnie dopadły czarne myśli, nie mam praktycznie żadnych objawów, piersi przestały boleć, senna już też raczej nie jestem i kurcze nie wiem, czy to przez to że leżę i nic nie robię, czy to przez to że biustonosza teraz w ogóle nie zakładam
no i tak leżałam i myślałam o tym i mi się tak smutno zrobiło... nie wiem jak dotrzymam do 15.10

reklama
Ja moge wyluzowac.... tylko jak ja sie pytalam, zastanawialam i nazekalam to bylo wielkie oburzenie ze co ja jestem i zebym przestala pisac i odpoczela od forum bo tak a nie inaczej... to ja nie moge sie teraz odezwac ze mi wasze nazekanie na wszystko i wszystkich przeszkadza? no prosze was....

Witam wszystkie ciężarówki:-) Również mam nadzieje być czerwcówką 2013 :-) Mam tylko problem z obliczeniem w którym tygodniu jestem :zawstydzona/y: Pierwszy raz nie zapisałam którego miałam ostatnią miesiączkę, wiem ,że pod koniec sierpnia, a tak zwany "strzał" był 7 września. Na 10 Pazdziernika umówiłam się na wizytę, ale nie wiem czy nie będzie za wcześnie. Może któraś z koleżanek pomoże mi obliczyć ?:-) Pozdrawiam serdecznie

korba witaj
znajdź w necie termin porodu wg owulacji - jakiś kalkulator, to ci z grubsze powie mniej więcej w którym tygodniu jesteś, mniej wiecej, bo "strzał" mógł być kilka dni przed owu [+- 2]

hej Korba ja miałam @ 4 września a "strzał" był 15 września i już wiem że jestem to u ciebie na pewno już bedzie wiadomo zrób test na pewno już wyjdzie :-D:-D i oczywiście trzymam kciuki za II

fioletowa - nie martw się, nastaw się pozytywnie. Ja też czasem świruję, wstaję w nocy, bo spać nie mogę i stwierdzam, że cycki mnie już nie bolą. Potem pół dnia się zastanawiam czy bolą czy nie, a jak bolą to czy nie za mało... tak to chyba jest w tym czasie, nie wiemy co się dzieje i wyobrażamy sobie różne rzeczy.
Ja też jak leżę i mało chodzę to nie czuję w ogóle brzucha, przestaje boleć. Wczoraj mnie już w ogóle nie bolał, ale dziś cały dzień jeździłam i trochę go czułam. Położyłam się i znów przestał. Co do piersi to nie mam stałego bólu. Raz bolą mocno, raz przestają i w ogóle nie bolą. Też chodzę bez biustonosza i wtedy zdecydowanie mniej się je czuje. Tak więc nie martw się Kochana na zapas. Proszę... Myśl o swoim czerwcowym Słodziaczku :) Napewno będzie piękny/a :-).

Gratulacje Korba :-) Trzymam kciuki za łagodny przebieg tych wspaniałych 8 jeszcze miesięcy.

misianka - dasz radę, jutro może być tylko lepiej :).

Ostatnia edycja:
dzięki natis, ech mam nadzieję że te czarne myśli to tylko "humorki ciążowe", ale bez kitu chyba bym chciała mieć troszkę mdłości.... tak dla potwierdzenia

reklama
Tak robiłam tydzień temu--pozytywne 2 kreseczki:-) Kurcze u Ciebie był "strzał" 17.09 i jesteś w 4 tyg, a u mnie 7.09 i mi wychodzi z kalkulatora , że jestem w 3 tyg i 6 dniu :szok:

Ostatnia edycja:
Do góry