reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

ech laski a mnie właśnie dopadły czarne myśli, nie mam praktycznie żadnych objawów, piersi przestały boleć, senna już też raczej nie jestem i kurcze nie wiem, czy to przez to że leżę i nic nie robię, czy to przez to że biustonosza teraz w ogóle nie zakładam
no i tak leżałam i myślałam o tym i mi się tak smutno zrobiło... nie wiem jak dotrzymam do 15.10

reklama
Ja moge wyluzowac.... tylko jak ja sie pytalam, zastanawialam i nazekalam to bylo wielkie oburzenie ze co ja jestem i zebym przestala pisac i odpoczela od forum bo tak a nie inaczej... to ja nie moge sie teraz odezwac ze mi wasze nazekanie na wszystko i wszystkich przeszkadza? no prosze was....

Witam wszystkie ciężarówki:-) Również mam nadzieje być czerwcówką 2013 :-) Mam tylko problem z obliczeniem w którym tygodniu jestem :zawstydzona/y: Pierwszy raz nie zapisałam którego miałam ostatnią miesiączkę, wiem ,że pod koniec sierpnia, a tak zwany "strzał" był 7 września. Na 10 Pazdziernika umówiłam się na wizytę, ale nie wiem czy nie będzie za wcześnie. Może któraś z koleżanek pomoże mi obliczyć ?:-) Pozdrawiam serdecznie

korba witaj
znajdź w necie termin porodu wg owulacji - jakiś kalkulator, to ci z grubsze powie mniej więcej w którym tygodniu jesteś, mniej wiecej, bo "strzał" mógł być kilka dni przed owu [+- 2]

hej Korba ja miałam @ 4 września a "strzał" był 15 września i już wiem że jestem to u ciebie na pewno już bedzie wiadomo zrób test na pewno już wyjdzie :-D:-D i oczywiście trzymam kciuki za II

fioletowa - nie martw się, nastaw się pozytywnie. Ja też czasem świruję, wstaję w nocy, bo spać nie mogę i stwierdzam, że cycki mnie już nie bolą. Potem pół dnia się zastanawiam czy bolą czy nie, a jak bolą to czy nie za mało... tak to chyba jest w tym czasie, nie wiemy co się dzieje i wyobrażamy sobie różne rzeczy.
Ja też jak leżę i mało chodzę to nie czuję w ogóle brzucha, przestaje boleć. Wczoraj mnie już w ogóle nie bolał, ale dziś cały dzień jeździłam i trochę go czułam. Położyłam się i znów przestał. Co do piersi to nie mam stałego bólu. Raz bolą mocno, raz przestają i w ogóle nie bolą. Też chodzę bez biustonosza i wtedy zdecydowanie mniej się je czuje. Tak więc nie martw się Kochana na zapas. Proszę... Myśl o swoim czerwcowym Słodziaczku :) Napewno będzie piękny/a :-).

Gratulacje Korba :-) Trzymam kciuki za łagodny przebieg tych wspaniałych 8 jeszcze miesięcy.

misianka - dasz radę, jutro może być tylko lepiej :).

Ostatnia edycja:
dzięki natis, ech mam nadzieję że te czarne myśli to tylko "humorki ciążowe", ale bez kitu chyba bym chciała mieć troszkę mdłości.... tak dla potwierdzenia

reklama
Tak robiłam tydzień temu--pozytywne 2 kreseczki:-) Kurcze u Ciebie był "strzał" 17.09 i jesteś w 4 tyg, a u mnie 7.09 i mi wychodzi z kalkulatora , że jestem w 3 tyg i 6 dniu :szok:

Ostatnia edycja:
Do góry