reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

robaczku, no to nie zazdroszczę snu, chociaż mi się śniło, że goniła mnie wielka anakonda i zaatakowała mojego psa, a on myślał, że to zabawa ;) kciuki za jutro!

ja odliczam, jeszcze 8 dni do usg...dzisiaj zerknęłam na c&a, wrzucili nowe ciuszki, niektóre bodziaki prześliczne i są np zestawy 5 bodziaków za 30 zł. póki co się wstrzymuję, bo chcę już skonkretyzować płciowo te zakupy, ale aż mnie korci ;)

reklama
Korba nie mogliśmy się z mężem dogadać bo ja miałam ochotę na lody a on na pizze ale z racji tego że kobiecie w ciąży się nie odmawia było i jedno i drugie :-D tak się objadłam tymi lodami że wcisnęłam tylko 2 małe kawałki pizzy a czuję ją do dziś :baffled:

Dzień dobry dziewczyny:-)

Tak czytam o karmieniu i trochę się martwię, czy u mnie będzie wszystko w porządku... Zobaczymy w czerwcu...

Mikoto, przepraszam, że wczoraj nie odpisałam, ale wieczorem nie było mnie w domu i do laptopa siadłam godzinkę temu i czytam, żeby Was nadrobić :)

Nie wiem jeszcze, gdzie będę rodziła... Zastanawiam się nad szpitalem na Prostej, (bo często chodzę do dr Kołodziejskiego, który tam pracuje), w grę wchodzą jeszcze Końskie (mąż mojej przyjaciółki ze studiów jest tam ginekologiem). Ostatecznie jest jeszcze Jędrzejów (tam mam najbliżej), ale opinie na temat oddziału gin.-poł. są podzielone, więc chyba nie... A Ty gdzie zamierzasz rodzić?

Korba nie mogliśmy się z mężem dogadać bo ja miałam ochotę na lody a on na pizze ale z racji tego że kobiecie w ciąży się nie odmawia było i jedno i drugie :-D tak się objadłam tymi lodami że wcisnęłam tylko 2 małe kawałki pizzy a czuję ją do dziś :baffled:

I dobrze, zaszalałaś sobie :tak: Cieszę się , że wypad się udał :-)

Anisiaj, uśmiałam się z Twojego snu. Nie wiem czemu w ciąży są takie dziwaczne sny. Mój był tak realny, że się nie odzywałam do S z rana aż uświadomiłam sobie, że to był na szczęście tylko sen. Jak mu opowiedziałam to stwierdził, że coś w tym jest, bo laska, z którą mnie zdradzał była grubaską - no i stweirdził, że ja to teraz też taka inna laseczka .. :D
Korba - trochę proroczy ten sen bo to nasze spotkanie wciąż się przesuwa i przesuwa

Isis, i u mnie. Wczoraj jak już ogarnęłam po powrocie firmę to usiadłam i czytałam bb. Do S przyszłam dopiero po 20 i był zły, że zamiast po 3 dniach przyjść do niego pogadać to czas poświęcam forum :):) A jeszcze wczoraj kupiłam spodnie, tym razem używane, mam nadzieję, że będą w dobrym stanie. Jeansy z H&M za 30 zł :) a za nowe dałam coś koło 150.

A i najbardziej zaawansowanym gratuluję 22 na suwaczku ! To już 6 miesiąc :)
Ja też już mam 21 tydzień a z USG 22 :):)

Ostatnia edycja:
robaczku, ja czytałam, że to kwestia hormonów i przez to szaleństwa w mózgu (stąd też słaba koncentracja). no ale czasem to aż mam ochotę te sny spisywac ;)

wow, dziewczyny 6mc, a ja mam poczucie, że to tak daleko ;)

Hej
Widze ze temat karmienia i szpitali:-) U nas w Anglii wychodzi sie tego samego dnia, wiec Blanka urodzila sie o 18 a na drugi dzien przed 18 bylysmy w domu. Gaja urodzila sie o 2 w nocy a wgszlysmy o 19 na drugi dzien.
Karmilam obie dosyc dlugo, starsza rok i 2 miesiace a mlodsza 7 miesiecy. Nie bylo zadnych problemow, wiec teraz tez nastawiam sie na karmienie minimum pol roku.

PRZYPOMINAM O LIŚCIE Z TELEFONAMI

Kto chętny oddać numer w moje ręce proszę o PRIV

NATIS znowu cisza! Ja Cię proszę bo zacznę o 8 rano wydzwaniać! :angry:

sara,natis

Dzieki za opowiedz, bo już sama nie wiem czy iść do lekarza czy nie. Wizyte mam w środę. Niby nic mnie konkretnie nie boli, brzuch tylko ciągnie i tak w dole wydaje mi się że to ta blizna, jest taka twardawa. W ponidzialek miałam robione usg i wszystko bylo ok.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry