Wisieńka
Fanka BB :)
anisiaj moja siostra piła sok z liści pokrzyw w ciązy, więc chyba herbatka też może być
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahaha a wiecie ze ja mam na imie Ewa-cześć co jest na fb wie ale czasem czytam matka ewa i jakoś na moje imie tez moge zareagować choć obecnie na mnie ewa mówią rodzice dzadkowie,ciocie i 2 koleżanki dla całej reszty jestem Fusia(nie lubie swojego imienia drugie też mi nie bardzo odpowiada wiec jest Fusia albo Fusiek)Mloda w koncu spi!
mam trojki miało być matka Ewa ale tak to się pisze z dzieciem na szyi
U mnie z karmieniem w obydwóch ciążach było inaczej i zawsze poszło dobrze i bezbolesnie. Chyba po prostu mleczarnia jestem)). Macka dostałam do karmienia na 3 dobę bo lezał w inkubatorze a Mile od razu. SSaki te moje dziei były. Laktator używałam sporadycznie, jak chciałam ściągnąc mleko w razie wyjścia do lekarza czy na jakieś zakupy. Mleka miałam tyle ile trzeba i jedynie standardowy nawał mi lekko dokuczył. Przystawiać do piersi nauczyła mnie połozna , która przyniosła Macka na 1 karmieie.Była cudowna i pewnie dzięki jej radom nie mialam bolących sutków i zapalenia gruczołów.:-)
Fioletowa kciuki zaciskam.
Dziewczyny a czy są mamy, które mają pewne CC. Ciekawa jestem jak to u was czy data bedzie planowana czy czekacie n bóle?
ja przy Róży w 2 osobowej 1 dzień z dzewczynką 16letnią potem ją wypisali ale w ten ostatni dzeń była u niej klasa20osób w tym chłopcy a ja usiąćć nie umiałam -beznadziejnie mnie poszyli ledwo żyłam z zmeczenia i głodu( bo dzeń wcześniej mdłości i brak apetytu na porodówke przyjechałam nocą ale skórcze przeszły rozkręciły sie po10 rano urodziłam 12.30 ale obiadu nie dostałam do meza dzwoniłam to najpierw powiedziałam kup mi bułke i jogurt a potem ze urodziłam ale kit )więc ani wyjsć ani usiaść tak zeby mi się w piersi nie gapili anie jak sobie poradzić a chłopcy na beszczelnego w cycki sie gapiliJa zawsze lezałam w 2 osobowej sali więc tłumów nie było, teraz też tu są 1 lub 2. Odwiedzać mozna cały czas.
tak może tak jak napar z liści malin żółtko jajka ma duućo białka-przyda sie jako budulec dla dzidziusia i żelaza sok z buraków sobie kup i pij jeden dziennie na wzrost żelaza ,watróbka-szczególnie drobiowa ma zelazo-ale też dużo wit A więc nie przesadzic,mięsko wołowe. a i jak masz mało zelaza odstaw cherbaty wogóle -nie dosyć ze wtpłukują zelazo to utrudniają jego wchłanianie ale polecam sok z buraków(niesmaczne to)jajka wątróbki()nie za dużo imięsko wołowe i serio z tą cherbatą a jeśli nie wogóle to na godzine przed i po spożyciu potraw bobatych w zelazo nie pić cherbaty ani czarnej ani zielonej najlepiej wodeanisiaj ponoć pokrzywa doprowadza do skurczy...