reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Dziewczyny,która z Was jest z Krakowa i robiła już to drugie badanie genetyczne USG ? Napiszcie proszę gdzie byłyście i ile zapłaciłyście. My na pierwszym byliśmy na Ujastku ale średnio byliśmy zadowoleni i teraz szukamy innegom mijejsca.

Kingusia mój pierwszy raz dał taki koncert, że nawet Julcia poczuła ale teraz albo nie trafiam w porę kiedy nie spi, albo on buszuje kiedy ja śpie albo robi mi takie właśnie psikusy o których napisałam:-D
No nic czekam na takie wielkie kopniaki:tak:

Aśka - kochana ja już byłam i robiłam na galla 24, zapłaciłam 150 zł, bardzo miły pan doktor jankiewicz - młody, rzeczowy, wszystko opisuje dokładnie i pokazuje. Choć jego wadą jest to, że się spóźnia i teraz ma urlop. Ale myślę, że jak zadzwonisz i powiesz, że Ci zależy i że to płatne badanie to Cię wcisną pod koniec stycznia albo na początku lutego. To link do tej poradni : http://www.profeminae.pl/uslugiplatne.php Wiem, że usg robi tam jeszcze dr Kubaty, sympatyczny się wydaje ale zdania nie mam. Ja tam robiłam oba genetyczne i moja lekarka była zadowolona z opisu i zdjęć ( a ma na tym punkcie hopla, sama jest ordynatorem na patologi na ujastku ;) ) Ponadto tam jest chyba najtaniej w Krk, bo jak szukałam to ceny były ok 250 zł.

Eh ja objedzona :p masa naleśników :D najpierw moim sposobem a'la kebab :p później a dżemem z jabłszek roboty mojej mamy :D A później mnie wzięło na lody mmmmmmm :p

Ostatnia edycja:
Nadrobiłam zaległości - dziś produkcja szła niesamowita !!!! jak nie mam laptopa od rana to wypadam z rytmu:baffled:
Ja po wizytce - opis w wątku.
Natis -trzymaj się kochana , na pewno wszystko jest ok. Do poniedziałku już niedaleko.
Ona-to-ma -ciesze się, że szyjka się dzielnie trzyma !!!! Tylko leż i się oszczędzaj i bedzie dobrze !!!
Witam nową mamę :tak:
No i resztę zapomniałam co miałam napisać:zawstydzona/y:

Kingusia u mnie to samo Mała szaleje a jak mąż przyłoży rękę to cisza mąż mówi że czuję taty rękę nad sobą hah:-D wczoraj udało mu się załapać na jednego kopniaka wzieliśmy ja z zaskoczenia hah ale jak tylko poczuła rękę taty ciszaaaaa :-D a buszowała przez 2 godziny bez przerwy a wiecie wczoraj Ją czułam tak strasznie nisko aż na spojeniu łonowym :szok: i muszę przyznać że się wystraszyłam bo wczoraj cały dzień na nogach latałam po mieście i sie bałam że tak jakoś opadła tam tak nisko i już wyobraznia zaczeła działać bo pierwszy raz ja czułam aż tak nisko ale po godzinie poczułam że jest nad pępkiem i od razu ULGA :sorry2:jezu ale ta ciąża jest stresująca :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry