reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Dziewczyny,która z Was jest z Krakowa i robiła już to drugie badanie genetyczne USG ? Napiszcie proszę gdzie byłyście i ile zapłaciłyście. My na pierwszym byliśmy na Ujastku ale średnio byliśmy zadowoleni i teraz szukamy innegom mijejsca.

Kingusia mój pierwszy raz dał taki koncert, że nawet Julcia poczuła ale teraz albo nie trafiam w porę kiedy nie spi, albo on buszuje kiedy ja śpie albo robi mi takie właśnie psikusy o których napisałam:-D
No nic czekam na takie wielkie kopniaki:tak:

Aśka - kochana ja już byłam i robiłam na galla 24, zapłaciłam 150 zł, bardzo miły pan doktor jankiewicz - młody, rzeczowy, wszystko opisuje dokładnie i pokazuje. Choć jego wadą jest to, że się spóźnia i teraz ma urlop. Ale myślę, że jak zadzwonisz i powiesz, że Ci zależy i że to płatne badanie to Cię wcisną pod koniec stycznia albo na początku lutego. To link do tej poradni : http://www.profeminae.pl/uslugiplatne.php Wiem, że usg robi tam jeszcze dr Kubaty, sympatyczny się wydaje ale zdania nie mam. Ja tam robiłam oba genetyczne i moja lekarka była zadowolona z opisu i zdjęć ( a ma na tym punkcie hopla, sama jest ordynatorem na patologi na ujastku ;) ) Ponadto tam jest chyba najtaniej w Krk, bo jak szukałam to ceny były ok 250 zł.

Eh ja objedzona :p masa naleśników :D najpierw moim sposobem a'la kebab :p później a dżemem z jabłszek roboty mojej mamy :D A później mnie wzięło na lody mmmmmmm :p

Ostatnia edycja:
Nadrobiłam zaległości - dziś produkcja szła niesamowita !!!! jak nie mam laptopa od rana to wypadam z rytmu:baffled:
Ja po wizytce - opis w wątku.
Natis -trzymaj się kochana , na pewno wszystko jest ok. Do poniedziałku już niedaleko.
Ona-to-ma -ciesze się, że szyjka się dzielnie trzyma !!!! Tylko leż i się oszczędzaj i bedzie dobrze !!!
Witam nową mamę :tak:
No i resztę zapomniałam co miałam napisać:zawstydzona/y:

Kingusia u mnie to samo Mała szaleje a jak mąż przyłoży rękę to cisza mąż mówi że czuję taty rękę nad sobą hah:-D wczoraj udało mu się załapać na jednego kopniaka wzieliśmy ja z zaskoczenia hah ale jak tylko poczuła rękę taty ciszaaaaa :-D a buszowała przez 2 godziny bez przerwy a wiecie wczoraj Ją czułam tak strasznie nisko aż na spojeniu łonowym :szok: i muszę przyznać że się wystraszyłam bo wczoraj cały dzień na nogach latałam po mieście i sie bałam że tak jakoś opadła tam tak nisko i już wyobraznia zaczeła działać bo pierwszy raz ja czułam aż tak nisko ale po godzinie poczułam że jest nad pępkiem i od razu ULGA :sorry2:jezu ale ta ciąża jest stresująca :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry