reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Inez- z tą maścią, to moja gin mówiła, że jak naprawdę mocno boli to mogę trochę Fastum. Co prawda piszą na ulotce, że po konsultacji z lekarzem, bo coś tam, ale jeśli nie przesadzać to można. Ja w sumie raz zastosowałam (ale i tak niewiele dało).

Natis - trzymaj się. Ty to się masz z tymi plamieniami.

Dziewczyny zdrowiejcie!!!

Ja dziś uciekłam Aro na 2 godziny. Uciekłam dosłownie (szukał mnie, ale nie znalazł). Tak mnie dziś dobił, że musiałam pobyć sama. Wyryczałam się, obeszłam na piechotę miasto i wróciłam do domu. Ulżyło mi totalnie - tego mi było trzeba na rozładowanie. Mikołajowi chyba ten spacer też się podobał, bo spokojnie zniósł marsz, a czasem miło zagilał... Matulu, żeby już minęła ta sobota, bo wykituję z nerwów. Albo zanim zostanę "znowu" żoną to zostanę wdową... Niby mamy tydzień "ferii" ale czasu nam na wszystko brak :no:

Aguska24mir heee.Ja mam ok.50km Jak będziecie organizowały spotkanie łódzkiego to ja się chętnie piszę :p
a tymczasem najbliższa wyprawa do Łdz dopiero w środę

reklama
Ariena a powiedz mi byłaś u dentysty na nfz czy prywatnie? MNie czeka wizyta bo mi się ząb ukruszył ale mam zadzwonić jak już się całkowicie wyleczę i będziemy robili (prywatnie) ale na necie się gdzieś naczytałam,że niby w ciąży przysługuje nam darmowe leczenie(rzecz jasna na nfz)ze znieczuleniami i pięęęknymi wypełnieniami za free..Słyszałyście coś o tym??
Tego uszkodzonego to zrobię u swojego stomatologa,ale jeśli faktycznie byłaby taka możliwość to jeśli inne do leczenia się pojawią to chyba na nfz bym śmignęła.Mieć 100 a nie mieć to różnica jakby jest :sorry2: Wiecie coś Kochane na ten temat??

Byłam w ramach nfz, zawsze staram się z tego korzystać, a płacę już w razie konieczności. I ząbka też będziemy robić darmowo. :happy: A, i żeby było ciekawiej - wczoraj o tej porze dzwoniłam, dzisiaj na 10 miałam wizytę :D Niby już 2 tyg. temu miałam zadzwonić, ale... jakoś chętniej teraz chodzę do gin niż do denstysty, nie wiem czemu :-D:-p

Morena - ja się niestety wybieram na Siedlce... :( niby Radom mi po drodze na Lublin, no ale się teraz nie wybieram, niestety :-( Aleeeee, zapraszam po wizycie do siebie, ew. mogę się Tobą "zaopiekować" :-) Będzie mi bardzo miło :-)

Ona-to-ma - wcześniej o szpitalu powiedziałam "mądrale" ale akurat to tego szpitala mam duży sentyment, odwołuję :p
Sprawdzmy, czy świat jest taki mały - z którego osiedla jesteś ? :happy2:

Do góry