Kingusia91
Fanka BB :)
aguska szkoda ze nie mam blizej do Łodzi...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ariena a powiedz mi byłaś u dentysty na nfz czy prywatnie? MNie czeka wizyta bo mi się ząb ukruszył ale mam zadzwonić jak już się całkowicie wyleczę i będziemy robili (prywatnie) ale na necie się gdzieś naczytałam,że niby w ciąży przysługuje nam darmowe leczenie(rzecz jasna na nfz)ze znieczuleniami i pięęęknymi wypełnieniami za free..Słyszałyście coś o tym??
Tego uszkodzonego to zrobię u swojego stomatologa,ale jeśli faktycznie byłaby taka możliwość to jeśli inne do leczenia się pojawią to chyba na nfz bym śmignęła.Mieć 100 a nie mieć to różnica jakby jest Wiecie coś Kochane na ten temat??