MamaTrójki
Fanka BB :)
biezecie jeszcze duphaston? bo mi powiedział ze mam brać ale nie dał recepty i mi się skończył kupiłam kolejny ale nie wiem czy wkońcu brać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ona to ma - super! to teraz hop do łóżeczka
dziewczyny ja nosiłam aparat rok czasu i nie wyobrażam sobie go nosić w ciąży mimo iż miałam świetny model, ponoć mało bolesny...przede wszystkim dieta zaraz po załozeniu i przy każdym podkręcaniu mogłam jeść tylko płyny, albo rozdrobnione pokarmy. do tego niesamowity ból na początku, ketonal nie dawał rady, a przecież w ciąży tylko apap. no i rtg, konieczne przed założeniem. poza tym mało który ortodonta zakłada tylko na jeden łuk,bo celem jest naprawa zgryzu, osi itp (oczywiście zalezy od wady). ja męczyłam się okrutnie, zwłaszcza w te dni po każdym przykręceniu, nie wyobrażam sobie teraz takiej męczarni w ciąży, o nie...