reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

ja dzisiaj leniwie, tylko penne z tuńczykiem, pomidorami i kaparami, bo mam lenia. ale taką rybkę, albo serniczek mrauuuu, ale mi smaka narobiłyście :)

reklama
biezecie jeszcze duphaston? bo mi powiedział ze mam brać ale nie dał recepty i mi się skończył kupiłam kolejny ale nie wiem czy wkońcu brać

ja biorę ostatnie opakowanie i kończę na tym, bo gin stwierdził, że nie ma już potrzeby.

dziewczyny, przeszłam się chwile do sklepu i z powrotem do pracy i taki mi ból w lędźwiowy odcinek wlazł, że masakra :crazy: nie orientujecie się, czy można w ciąży jakąś maść przeciwbólową zastosować? już przeczytałam, że Viprosalu nie mogę, ale może coś innego, bezpiecznego znacie?

Wisienka możemy się tak umówić:-D

jednak na razie leżę. Troszkę porobiłam w kuchni i już brzuch twardy się zaczął robić:(
Chyba naprawdę przyjdzie mi leżeć cały dzień ale niestety teraz przy chorym dziecku nie ma jak

Ja brałam duphaston ale po strasznych bólach żołądka gin zmienił mi na luteinę. Biorę 2*2 i nie wiem jeszcze ile je będę brała. Przypuszczam, że szybko to nie nastąpi.

PAULUNIA, MAMATRÓJKI - ja biorę i Luteinę 2x2 i Duphaston 2x1 i mnóstwo innych wspomagaczy. Też przypuszczam już mi tak zostanie do końca, bo plamienia są bez przerwy.

INES - ja też mam potworne bóle stawów, kości, mięśni, chyba wszystkiego - głównie od leżenia. Kiedyś mi bardzo Amol pomagał, dobrze rozgrzał i ból ustępował, albo przynajmniej się zmniejszał, ale gin mnie opieprzył, że nie mogę stosować takich rozwiązań, bo to wzmaga krwawienia. Teraz pozostaje mi oliwka i dobre chęci i ręce mężusia do masowania. Napewno pomaga. Maści niestety nie wolno stosować.

anisiaj zaraz serniczek juz bedzie;-)
Ines ja mam bóle krzyża od poczatku ciązy, czasem wyprostowac się nie moge i wiem, ze sporadycznie mozna apap ale na mnie nie działa , mój P mnie masuje i to pomaga jak sie przyłozy....
Paulunia wysłany;-)
Natis dokładnie u mnie ten sam sposob na bol, mój gin tez nie pochwalił za amol...

Jade po Pola do pracy i Mile do przedszkola. Musiałam dzisiaj wziąc auto bo robiłam Mili badania kontrolne i teraz martwię się jakie są wyniki. Mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze i unikniemy tej cholernej cystografi bo to bardzo nieprzyjemne badanie i maluśka na pewno bardzo by się umęczyła:-(

reklama
Do góry