reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
anisiaj już wysyłam serniczek kurierem a pene tez bym zjadła:-)
Ines75
Zaangażowana w BB
biezecie jeszcze duphaston? bo mi powiedział ze mam brać ale nie dał recepty i mi się skończył kupiłam kolejny ale nie wiem czy wkońcu brać
ja biorę ostatnie opakowanie i kończę na tym, bo gin stwierdził, że nie ma już potrzeby.
dziewczyny, przeszłam się chwile do sklepu i z powrotem do pracy i taki mi ból w lędźwiowy odcinek wlazł, że masakra nie orientujecie się, czy można w ciąży jakąś maść przeciwbólową zastosować? już przeczytałam, że Viprosalu nie mogę, ale może coś innego, bezpiecznego znacie?
Paulunia8713
Wisienka możemy się tak umówić
jednak na razie leżę. Troszkę porobiłam w kuchni i już brzuch twardy się zaczął robić
Chyba naprawdę przyjdzie mi leżeć cały dzień ale niestety teraz przy chorym dziecku nie ma jak
jednak na razie leżę. Troszkę porobiłam w kuchni i już brzuch twardy się zaczął robić
Chyba naprawdę przyjdzie mi leżeć cały dzień ale niestety teraz przy chorym dziecku nie ma jak
Ja brałam duphaston ale po strasznych bólach żołądka gin zmienił mi na luteinę. Biorę 2*2 i nie wiem jeszcze ile je będę brała. Przypuszczam, że szybko to nie nastąpi.
PAULUNIA, MAMATRÓJKI - ja biorę i Luteinę 2x2 i Duphaston 2x1 i mnóstwo innych wspomagaczy. Też przypuszczam już mi tak zostanie do końca, bo plamienia są bez przerwy.
INES - ja też mam potworne bóle stawów, kości, mięśni, chyba wszystkiego - głównie od leżenia. Kiedyś mi bardzo Amol pomagał, dobrze rozgrzał i ból ustępował, albo przynajmniej się zmniejszał, ale gin mnie opieprzył, że nie mogę stosować takich rozwiązań, bo to wzmaga krwawienia. Teraz pozostaje mi oliwka i dobre chęci i ręce mężusia do masowania. Napewno pomaga. Maści niestety nie wolno stosować.
Wisieńka
anisiaj zaraz serniczek juz bedzie;-)
Ines ja mam bóle krzyża od poczatku ciązy, czasem wyprostowac się nie moge i wiem, ze sporadycznie mozna apap ale na mnie nie działa , mój P mnie masuje i to pomaga jak sie przyłozy....
Paulunia wysłany;-)
Natis dokładnie u mnie ten sam sposob na bol, mój gin tez nie pochwalił za amol...
Jade po Pola do pracy i Mile do przedszkola. Musiałam dzisiaj wziąc auto bo robiłam Mili badania kontrolne i teraz martwię się jakie są wyniki. Mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze i unikniemy tej cholernej cystografi bo to bardzo nieprzyjemne badanie i maluśka na pewno bardzo by się umęczyła:-(
Ines ja mam bóle krzyża od poczatku ciązy, czasem wyprostowac się nie moge i wiem, ze sporadycznie mozna apap ale na mnie nie działa , mój P mnie masuje i to pomaga jak sie przyłozy....
Paulunia wysłany;-)
Natis dokładnie u mnie ten sam sposob na bol, mój gin tez nie pochwalił za amol...
Jade po Pola do pracy i Mile do przedszkola. Musiałam dzisiaj wziąc auto bo robiłam Mili badania kontrolne i teraz martwię się jakie są wyniki. Mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze i unikniemy tej cholernej cystografi bo to bardzo nieprzyjemne badanie i maluśka na pewno bardzo by się umęczyła:-(
Ines75
Zaangażowana w BB
łeeee..... no to kiszka... mam nadzieję, że choć masaż pomoże
aguska24mir
mama Pawełka :)
inez dokładnie skad jestes?
reklama
aguska24mir
mama Pawełka :)
moze bysmy jakies spotkanko sobie łodzianki i okolice zorganizowały?