fioletowa ja też się waham, ale między Policami a zdrojami. Pomorzany - dziękuję, dzień przed Wigilią mój prowadzący kazał mi tam jechać z dość wysoką gorączką, to nie dość, że mnie zrugali, że z gorączką to sobie mogłam iść do internisty, to jeszcze mnie tak lekarz wybadał, że ból nie do opisania :| i nie potrafił znaleźć szyjki przy badaniu... Dramat. Nie mówiąc już o tym, że wszędzie kolesiostwo, obcy bez znajomości zostaje na samym końcu... Więc chyba Police wygrają, ale niedługo chcemy isć pozwiedzać szpitale sprawdzić warunki itp.
reklama
no widzisz... moja kuzynka chyba rodziła teraz na pomorzanach to dopytam, a właśnie nei wiem gdzie pracuje mój lekarz od usg - syn mojej prowadzącej
ja w policach byłam na przełomie października i listopada, ale na ginekologii, a nie, oczywiście, na porodówce
lekarze spoko i w ogóle fajnie, tylko było małe nieporozumienie przy wypisie i przed badaniem się naczekałam, bo lekarze mysleli że mnie ordynator ma badać, a on źle powiedział przy obchodzie i o mnie zapomniał... no ale jak mu się przypomniałam, to zaraz pozbierał lekarzy i wszystko było ok
nie wiem jak porodówka
anisaj ja tez kupiłam bluzę z endo - różowo-fioletową, oddam ją teraz kuzynce, bo trochę za różowa na chłopaka...
ja w policach byłam na przełomie października i listopada, ale na ginekologii, a nie, oczywiście, na porodówce
lekarze spoko i w ogóle fajnie, tylko było małe nieporozumienie przy wypisie i przed badaniem się naczekałam, bo lekarze mysleli że mnie ordynator ma badać, a on źle powiedział przy obchodzie i o mnie zapomniał... no ale jak mu się przypomniałam, to zaraz pozbierał lekarzy i wszystko było ok
nie wiem jak porodówka
anisaj ja tez kupiłam bluzę z endo - różowo-fioletową, oddam ją teraz kuzynce, bo trochę za różowa na chłopaka...
fioletowa - ta? POLAROWA BLUZA DLA NIEMOWLAKA
Kingusia91
Fanka BB :)
Marcysiowa oczywiście że Cię pamiętamy :-)
Jak się miewa nasza jedyna "podwójna" mama? :-)
Jak się miewa nasza jedyna "podwójna" mama? :-)
nie, ta BLUZA DLA NIEMOWLAKA
;-)
;-)
Kingusia91
fioletowa śliczna ta bluza ;-) też miałam ochotę ją kupić ale stwierdziłam że powstrzymam się i poczekam aż pojedziemy z mężem na jakieś zakupy to może kupię coś dla maluszka w końcu...
reklama
Kingusia91
O Marcysiowa to będziesz miała napięty grafik przed przyjściem na świat maluszków
Może nie będą Cię bardzo maglować jak zobaczą kobietę w tak zaawansowanej ciąży ;-)
Może nie będą Cię bardzo maglować jak zobaczą kobietę w tak zaawansowanej ciąży ;-)