reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Natis ja za luteinę cały czas płacę 29zł. Teraz mam 2*2 więc potrzebuje na miesiac 4 opakowań. Nie powiem trochę kasy idzie ale co zrobić. Tylko raz dostałam refundowaną z wypisem ze szpitala.

Dzisiaj tak mnie siostra wkurzyła, że wypłakałam się za wszystkie czasy. Nie wiem jak można być tak podłą, chamską osobą:wściekła/y:
Jutro o 11 pogrzeb dziadka. Jako, że mój tata ma z rana rehabilitację i wizytę w zusie pojechała na niego tylko moja mama z ciocią i jej mężem. Na miejscu jest już reszta rodzeństwa. Chciałabym jechać ale nie będę ryzykować tym bardziej, że małej nic nie przechodzi. Już nie mogę się patrzeć jak ona się męczy :(

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczorowo ;-)

Ja dziś miałam zabiegany dzionek, troszkę Was nadrobiłam ale nie do końca :eek:
Też się w C&A obkupiłam dziś trochę - masakra :-) A wczoraj na allegro jeszcze fajne dzinsy wylicytowałam za 37zł :-)
Dziewczynki nic dziś nie napiszę, zmykam spać, jutro nadgonię ;-)

Miłej i spokojnej nocki Wam życzę ;-)

Ło matko! Ale bym zjadła czereśni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja ostatnio na jednym z blogów zobaczyłam truskawki i truskawkowe pole (dziewczyna pisze z Florydy). Potem przez tydzień miałam ten obraz przed oczyma :-D

Sa-ra no tak jakby mnie ktoś kopnął...ale wyraźnie czuję, że to jakby kość mnie boli.
Wujek google podpowiada (ból łona, kości łonowej w ciąży), że to normalny ból ale w późniejszych tygodniach 28 -30....boje się,że potem może być gorzej:crazy: skoro już teraz się zaczęło.

Witam się z rana ;-)

Fioletowa, Trzymam mocno kciuki!!!!! Zobaczysz wszystko dobrze się zakończy, a Ty kochana odpoczywaj jak masz chwilkę- dbaj o siebie.:tak:

Dziewczyny jak ja ostatnio nie mogę wstać z łóżka jak budzik o 6 dzwoni---tak tego nie lubię, że czekam na weekend jak na zbawienie ...

Dzisiaj wizyta i jak zwykle mam już stresika od samego rano:sorry:

U nas masakrycznie zimno niby - 10 , ale telefon pokazuje że odczuwalna temperatura przez ten paskudny wiatr - 17:szok: buuu

Witajcie.
Jesteśmy już w domu. Wczoraj nie mogłam dojść do siebie po podrózy a dziś czeka mnie wielkie rozpakowywanie i sprzątanie i gotowanie...Huk roboty. 18 macka się udała aż nad to! Goście siedzieli do 2 nocy a solenizant nazbierał kasy po pachy i kupuje sobie laptopa. Wstawiam wam 18stkowy torcik. Młody gra na basie)))).
U nas dziś -14. Zaprowadziłam Milę do przedszkola i myslałam, ze zmarzniemy a tu się okazalo, ze jest bezwietrznie, rześko i przyjemnie. Teraz pije mleczko i jem chlebek z konfiturą truskawkową własnego chowu na ciepło. I pomyśleć, ze przed ciążą słodkie śniadanie dla mnie nie istniało. :-D
Mam nadzieję, ze od dziś uda mi się być na bieżąco ))))Na razie życze Miłego dnia i lecę do obowiązków.

Fioletowa
zdróweczka dla was i siły i spokoju.
Korba &&&&&&&& za wizytę

Załączniki

• IMG_5204.jpg
    IMG_5204.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 46
Też się witam!

Korba Ty pracujesz, że musisz wstawac tak wczesnie? Nie wiem jak dajesz rade. Ja dzis byłam w laboratorium i ledwo się o 7ej zwlokłam z łóżka:confused2: Powodzenia na wizycie!!!

Fioleciku- cieszę się że jednak prawdopodobnie sprawy nie wyglądają aż tak źle:tak:

Wisieńka tort pierwsza klasa!:tak:
A jeśli chodzi o bóle to mnie zdecydowanie najbardziej dokuczają plecy:-(. Jak rano nie zrobię porządenej rozgrzewki, to potem ledwo się ruszam. A czasem i rozgrzewka nie pomaga- boli mnie w krzyżu i promieniuje na pośladek i nogę- no masakra to jest jakaś!!!!:no:

Tyle mi dzisiaj krwi upuścili (4 probówki:eek:) że chyba mam prawo opędzlować czekoladę, nie?:laugh2:

Miłego dnia!

hej
jestem w końcu z własnego kompa, z łóżka grzecznie
dziecko właśnie pojechało do przedszkola, oby tam było ok

natis moja ginka już mi dawno mówiła że lutka od któregoś tyg nie bedzie refundowana, dlatego zrobiła mi zapas - mam jeszcze w domu chyba z 5 pudełek dopochwowej, a jak sie skonczy to niestety też czeka mnie pełnopłatna

reklama
natis moja ginka już mi dawno mówiła że lutka od któregoś tyg nie bedzie refundowana, dlatego zrobiła mi zapas - mam jeszcze w domu chyba z 5 pudełek dopochwowej, a jak sie skonczy to niestety też czeka mnie pełnopłatna
kurcze, nie wiedziałam o tym, też zrobiłabym zapas. Tak więc dziewczyny przed 20tyg. bierzcie zapas Luteiny!!!

FIOLETOWA - mam nadzieję, że z synusiem będzie już tylko dobrze. Myślę o Was i trzymam mocno kciuki!

INES - ale się cieszę!!!:-D:-D:rofl2: Wspaniałe wieści, w ogóle innych nie dopuszczałam :).

KORBA - ja też codzienne pobudki o 6-8 i chodzę jak zombie, raczej leżę. Czasem udaje mi się później zasnąć, ale to znów śpię do południa i nie wiem co gorsze:baffled:.

Zajrzałam dziś znowu na stronkę C&A - rzucili kilka nowych rzeczy dla Maluszków, ale rozchodzi się to w tempie ekspresowym, zanim się zastanowiłam to rozmiar już znikał.
Dziś za to obkupiłam troszkę męża, bo biedny narzeka, że nie ma w czym chodzić, a nie ma kiedy się wybrać do sklepu.
Do tego moja mama zrobiła pranie i chyba z 6 jego swetrów zmieniło rozmiar. Chodzi wkur.... i klnie, bo wszystko ma za małe :laugh2:

Ostatnia edycja:
Do góry