reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

no dobra, chyba się zaczynam denerwować ;-)
idę się ogarnąć przed usg

Ja też trzymam kciuki!!

I mi się one przydadzą. Stracha mam, nie powiem. Ale co zrobię. Jeszcze parę godzin i wszystko będzie wiadomo.
Dam znać po powrocie, ale może to być późno bo będę siedzieć aż kolejka minie. Ale co tam. Książka zapakowana :tak:

reklama
Ariena, Fioletowa, nie denerwujcie się bo musi być wszystko dobrze !!! Kciuki zaciskam od samego rana !! &&&&
Czekam na szałowe relacje !

Wisienka, miłej imprezki aczkolwiek współczuję, że akurat choróbsko Cię dopadło.

OOooo nie nie dam rady nadrobić teraz Was kochane, przeleciałam tak na szybko , bo muszę zaraz obiadek robić;-)

Kurcze ja dzisiaj chyba zrobię ziemniaki , jajka sadzone i kefirek , najwyżej niech S zje resztę kiełbas z lodówki :tak:

Ja też dziś mam zamiar zrobić taki obiadek i mój S też będzie nosem kręcić no ale przez ostatnie dwa dni miał pieczonego schaba, którym się zajadał i nawet swojej mamie mówił, że tak pysznego nie jadł :)

Nika, pyszny obiadek dziś robisz :) Chyba też muszę pomyśleć nad łososiem - uwielbiamy go

Ja zaraz zmykam do domku.
Jutro na 10 młodego na urodziny zaworze, w CH są więc skoczę popatrzeć na ubranka maleńkie :):)

dziewczyny znowu smaka robicie ;-) ja dziś zaszalałam i robię bitki wieprzowe w sosie własnym ;-)

buuuuuu mój synek dopiero co pojechał do dziadków na ferie a ja juz za nim tęsknie jak ja wytrzymam ten tydzień bez niego już nie wyobrażam sobie siedzieć tak sama w domu :crazy:

Wisienka- ja za 2 tyg. mam roczek córki, wszystko robię sama łacznie z ciastem i tortem, w sumie 19 osób ale ja bardzo lubie przygotowywać i planować przyjecia zawsze staram sie zrobic takie niestandardowe menu, na roczek to wymyśliłam je zaraz po chrzcinach a były w kwietniu, jedyny mój dylemat to cz zrobić tort truskawkowy czy malinowy, moze cos pod powiedziecie:-D
Ale jak w listopadzie robiłam przyjęcie niespodziankę dla szwagra (miał 30) to przeklinałam ze więcej imprez nie zrobie, miałam takie mdłosci, osłabienia, nikt nie wiedział o ciązy, na szczęście juz mi przeszło

Dzięki dziewczyny za wsparcie. No cóż, głęboki wdech i na przód z tymi ćwiczeniami. Ciekawe czy Adam zauważy wogole ze sie brat pojawi :eek:. Ja dziś na obiad zrobię de volai czy jak to sie pisze z ziemniakami i surowka z kapusty. Na wieczór bo narazie zapchalismy sie goframi z bita śmietaną. Mam strasznego lenia.

Teri,Tak to jest z tymi naszymi dzieciaczkami, Moja mała rzadko jedzie do dziadków a jak już to na jedną noc, z jednej strony jak pojedzie to sobie mówię: Porobię sobie , odpocznę , wyśpię a już w nocy tęsknie za nią jak cholera i co co chwilę chodzę i zaglądam do jej pokoju :-):-):-)

Teri,Tak to jest z tymi naszymi dzieciaczkami, Moja mała rzadko jedzie do dziadków a jak już to na jedną noc, z jednej strony jak pojedzie to sobie mówię: Porobię sobie , odpocznę , wyśpię a już w nocy tęsknie za nią jak cholera i co co chwilę chodzę i zaglądam do jej pokoju :-):-):-)

Standard :tak:, ja mam tak samo, najbardziej przezyłam pierwszy raz gdy mały pojechał do dziadków na tydzień, teraz już tego tak nie przezywam, ale chata pusta i jakoś tak dziwnie....

Dzis na wieczor planujemy:
Jak urodzić i nie zwariować (2012) - Filmweb
Bedzie cos w moim temacie:-D, planuje cos dobrego do zjedzenia i relax z mezem ;-)

Dziewczyny, czasem sie tak źle czuje, hormony szaleja, ryczec mi sie chce bez powodu, za chwile sie smieje jak wariatka, marudze do nieba, ze sama sie zastanawiam jak moi domownicy ze mna wytrzymuja....:zawstydzona/y: Ja sama męczę się okrutnie ze sobą i nie wiem jak doczekam do czerwca żeby nie zwariować....:sorry:

Acha pisałam dziś ze nie czuje dzidzi, teraz fika na maksa ;) to na 100000% moje malenstwo! Jupi!

hej
wróciłam, dzięki za kciuki :-D przydały się i to nie wiecie jak bardzo

nie wiem jak to w domu z netem [teraz jestem u rodziców] wiec jakbym sie przez weekend nie odzywała to dam cynk przez kom na fejsie i się nie martwcie :-)

ech a tu tylko zdradzę, że dołączam do mam, które dzieci mają tej samej płci :-D
ale w sumie jak zaczęłam się cieszyć w gabinecie, to myślałam że lekarz nic nie pomierzy, aż do jednego pomiaru musiałam wstrzymywać oddech, żeby brzuchem nie ruszać
i jak na "certyfikowanego" mało mnie skasował 170 - fakt że bez 3d, bo obraz był dość niewyraźny, stwierdził że to może być przez łożysko, bo mam na przedniej ścianie no i młody wtulił buźkę w łożysko, więc sam lekarz stwierdził, że nie ma po co 3d robić bo i tak nic nie zobaczymy

no to lecę i mam nadzieję że jutro będę miała jak się połączyć

reklama
Dzika a jakie meni planujesz? Pytam bo w marcu mam 3 urodzinki Wiki i też będę robiła sama (chyba)
Teri skąd ja to znam. Moja mała jutro rano jedzie z dziadkami do karpacza wraca w niedzielę wieczorem a ja już wiem że pustka będzie w domu i zamiast odpocząć będę się męczyła :/
Fioletowa jeszcze raz gratuluje

Do góry