my z Tosią mieliśmy tommee tippee, i smoczki i butelki (do butelek mamy też super etui), później przerzuciliśmy się na avent. W smoczkach z tommee przeszkadzał mi tylko brak "uchwytu", natomiast butelki polecam. W sumie to znów się muszę zastanowić co wybierzemy teraz My dziś byliśmy w ikei i oglądaliśmy tam mebelki dziecięce i mamy wybrane już łóżeczko dla Antosi KRITTER Rama łóżka z dnem z listew - biały - IKEA a dla dzidzi wypatrzyliśmy kapitalną małą wanienkę LÄTTSAM Wanienka - IKEA
brak uchwytu? Mi właśnie uchwyt przeszkadzał bo Młody sobie zaczepiał paluszkami i wyciągał i zakupiłam nuka bez ;-)
A TAK BTW - Kobitki wrzucajcie zakupy na wątek o zakupach bo potem ciężko będzie znaleźć a sporo rzeczy fajowych się przewija
Dziewczyny wlasnie jesli chodzi o szyjke macicy to na kazdej wizycie macie usg dopochwowe? Ja mam tylko takie 'reczne' badanie. Zastanawiam sie czy to wystarczajace. Kurcze w poprzednich ciazach nawet tak nie mialam bo tutaj nie badaja. Teraz ta pol.ginekolog robi mi ale wlasnie tylko palcami a nie usg.
Ja mam badaną ręcznie i może ze 2 razy USG. Wizyty co 3-4 tygodnie.
NATIS Ty w łóżku masz leżeć! Co tak rzadko dzisiaj piszesz? Bo Cię nadzorować zacznę!
Kari to moja wina z lodami ale jak Wy kusicie to ja nie narzekam
Wisieńka zawsze piszesz, że Cię nie pamiętamy a my Cię w większości doskonale PAMIĘTAMY! Współczuję szpitala zwłaszcza z dziećmi mi serce pęka jak Mały ma zwykły katar a co dopiero szpital :-( Super, że po mdłościach i oby ani na chwile nie wróciły!
Dziecię moje wróciło z basenu i padło. Ja zaraz też zmykam. K wrócił ze służby, następna w weekend niestety