reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

na takie długie odpowiedzi to dobre jest cytowanie, jak widzisz posta na którego chcesz odpowiedzieć to klikasz ten cudzysłów pod daną wypowiedzią, a ostatni post klikasz cytuj i odpowiasz wszystkim po kolei :-D

to w sumie daleko do siebie nie mamy :-D

reklama
Witam, nie mialam kiedy was nadrobic a naskrobalyscie mnustwo :szok:

Bylam dzisiaj u gin... nie wiem czy to dobre wiesci czy nie, ale narazie mam byc dobrej mysli. Jest pecherzyk odpowiadajacy 5tydz3dzien (z wyliczen moich i gin wychodzi 6tydzien) ma on 8mm, jest tez slabo widoczny pechezyk zoltkowy z echem plodu.
Kolejna wizyta za tydzien zeby bylo jasne czy jest wszystko ok, czy mamy sie martwic. Ja i tak mam zamiar isc na bete jutro i w piatek wiec bede wszystko wiedziala juz w piatek wieczorem :)
Termin porodu na 1 czerwca :D

Ostatnia edycja:
Coś mi nie wyszło z tym cytowaniem :-) a chciałam wziąć przykład z fioletowej i margotki :)

A ja się właśnie zastanawiam jak będę spać, bo tylko 'na brzuchu' zasypiam i dobrze śpię. Już się boję co to będzie...

Ostatnia edycja:
ona ja myśle że to dobre wieści, to wczesna ciąża i czasem nie widać zarodka w o 6 tc, a przecież owu mogła ci się przesunąć
zobaczysz będzie ok :-)

natis kupisz sobie poduchę rogala :-D jak mi się poprawi to każę mojemu zdjąć z szafy moją, trzeba bedzie wyprac i spanie będzie od razu łatwiejsze

Marcelina patrząc na Twój suwaczek to jesteśmy w tym samym momencie mi z @ wychodzi 4 tydz liczyłam termin wypada między 10 a 12 czerwca :-D:-D

natis nie martw się mój synek w I klasie też robił błędy ze hoho a teraz na dyktandach dostaję A (dla niewtajemniczonych A to tak jak 5 ) dzieci dopiero zaczynają poznawać zasady ortografii ja dużo z moim synem pisałam w domu bawiliśmy się w szkołę ja byłam nauczycielką a synek i mąż uczniami i robiłam im dyktando kto lepiej napisze ( oczywiście mąż specialnie się podkładał żeby młody miał satysfakcję ) i tak było co najmniej 3 razy w tygodniu a jak zrobił błąd w wyrazie to musiał pisać całą linijkę tego wyrazu za dwa dni robiłam to samo dyktando i już w tych wyrazach błędów nie robił więc jedyne co to trzeba dużo ćwiczyć jak w szkole poznawał nowe wyrazy to w domu mu robiłam małe dyktando z tymi wyrazami mój młody lubił te zabawy w szkołę nie zmuszałam go bo to nie miałoby sensu i teraz widzę efekty mojej pracy i te A z dyktand to jestem dumna że tak dobrze mu teraz idzie i praca nie poszła na marne :-D:-D

ona - nie martw się, u mnie prócz pęcherzyka ciążowego nie było nic więcej widać. Mój pęcherzyk też odpowiadał wczoraj 5tyg. 2dni. - czyli mamy taki sam wiek ciąży. Też idę dzisiaj wieczorem i w piątek na betę. Trzymam kciuki.
W podobnym czasie byłam na usg w poprzedniej ciąży i w ogóle nie mógł niczego znaleźć, więc leżałam całe święta przygotowywana do laparoskopii z diagnozą ciąży pozamacicznej. W II dzień świąt znalazł się pęcherzyk, ale bez echa zarodka. Dopiero po 7 tygodniu było wszystko. Sprzęt mieli niezły, więc... szkoda gadać. Cieszę się, że tym razem chociaż pęcherzyk ciążowy jest we właściwym miejscu.

reklama
Do góry