reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

na takie długie odpowiedzi to dobre jest cytowanie, jak widzisz posta na którego chcesz odpowiedzieć to klikasz ten cudzysłów pod daną wypowiedzią, a ostatni post klikasz cytuj i odpowiasz wszystkim po kolei :-D

to w sumie daleko do siebie nie mamy :-D

reklama
Witam, nie mialam kiedy was nadrobic a naskrobalyscie mnustwo :szok:

Bylam dzisiaj u gin... nie wiem czy to dobre wiesci czy nie, ale narazie mam byc dobrej mysli. Jest pecherzyk odpowiadajacy 5tydz3dzien (z wyliczen moich i gin wychodzi 6tydzien) ma on 8mm, jest tez slabo widoczny pechezyk zoltkowy z echem plodu.
Kolejna wizyta za tydzien zeby bylo jasne czy jest wszystko ok, czy mamy sie martwic. Ja i tak mam zamiar isc na bete jutro i w piatek wiec bede wszystko wiedziala juz w piatek wieczorem :)
Termin porodu na 1 czerwca :D

Ostatnia edycja:
Coś mi nie wyszło z tym cytowaniem :-) a chciałam wziąć przykład z fioletowej i margotki :)

A ja się właśnie zastanawiam jak będę spać, bo tylko 'na brzuchu' zasypiam i dobrze śpię. Już się boję co to będzie...

Ostatnia edycja:
ona ja myśle że to dobre wieści, to wczesna ciąża i czasem nie widać zarodka w o 6 tc, a przecież owu mogła ci się przesunąć
zobaczysz będzie ok :-)

natis kupisz sobie poduchę rogala :-D jak mi się poprawi to każę mojemu zdjąć z szafy moją, trzeba bedzie wyprac i spanie będzie od razu łatwiejsze

Marcelina patrząc na Twój suwaczek to jesteśmy w tym samym momencie mi z @ wychodzi 4 tydz liczyłam termin wypada między 10 a 12 czerwca :-D:-D

natis nie martw się mój synek w I klasie też robił błędy ze hoho a teraz na dyktandach dostaję A (dla niewtajemniczonych A to tak jak 5 ) dzieci dopiero zaczynają poznawać zasady ortografii ja dużo z moim synem pisałam w domu bawiliśmy się w szkołę ja byłam nauczycielką a synek i mąż uczniami i robiłam im dyktando kto lepiej napisze ( oczywiście mąż specialnie się podkładał żeby młody miał satysfakcję ) i tak było co najmniej 3 razy w tygodniu a jak zrobił błąd w wyrazie to musiał pisać całą linijkę tego wyrazu za dwa dni robiłam to samo dyktando i już w tych wyrazach błędów nie robił więc jedyne co to trzeba dużo ćwiczyć jak w szkole poznawał nowe wyrazy to w domu mu robiłam małe dyktando z tymi wyrazami mój młody lubił te zabawy w szkołę nie zmuszałam go bo to nie miałoby sensu i teraz widzę efekty mojej pracy i te A z dyktand to jestem dumna że tak dobrze mu teraz idzie i praca nie poszła na marne :-D:-D

ona - nie martw się, u mnie prócz pęcherzyka ciążowego nie było nic więcej widać. Mój pęcherzyk też odpowiadał wczoraj 5tyg. 2dni. - czyli mamy taki sam wiek ciąży. Też idę dzisiaj wieczorem i w piątek na betę. Trzymam kciuki.
W podobnym czasie byłam na usg w poprzedniej ciąży i w ogóle nie mógł niczego znaleźć, więc leżałam całe święta przygotowywana do laparoskopii z diagnozą ciąży pozamacicznej. W II dzień świąt znalazł się pęcherzyk, ale bez echa zarodka. Dopiero po 7 tygodniu było wszystko. Sprzęt mieli niezły, więc... szkoda gadać. Cieszę się, że tym razem chociaż pęcherzyk ciążowy jest we właściwym miejscu.

reklama
Do góry