reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

terri no niestety, ale myślę że mimo wszystko lepiej leżeć w domu, niż w szpitalu, nasz w dzień wczoraj był spoko, poleżał ze mną poczytaliśmy ale w nocy jak się obudził to był dramat - bo on chce do mamy
a ja teraz nie chce ryzykować, że mnie w nocy w brzuch kopnie...

reklama
Hej dziewczyny :)

Gratuluję wszystkim nowym czerwcowym mamusiom :)

Mało się tutaj odzywam, bo jakoś nie mogę się wdrożyć.

Fioletowa dużo zdrówka życzę, leż, odpoczywaj a na pewno wszystko będzie dobrze :) A mogę zapytać gdzie chodzisz do lekarza?
Mama kubulki i Terii ja też mam pełno syfków na twarzy, jak nigdy normalnie! Wkurza mnie już to.

Poza tym to wszystko i wszyscy mnie strasznie denerwują i mam humory, a tak to nic, żadnych objawów. Byłam wczoraj u ginka ale nic jeszcze nie było widać, mam przyjść za 3 tygodnie już z kompletem badań.

ja chodzę do dr. Świderskiej - w sumie już 15 lat u niej jestem i pierwszą ciążę też mi prowadziła, ona ma prywatny gabinet, jej mąż i syn to także ginekolodzy [syn pracował kiedyś na unii, a teraz nie wiem czy w policach czy gdzie indziej]

margotka - odwiedzaj nas częściej, pisz co u Ciebie. Mi też często trudno zaskoczyć, ale co tam. W grupie raźniej.

mama wiki - fakt, że w każdej kolejnej ciąży nabiera się dystansu. Ja też go nabrałam. Dlatego zła trochę jestem, że wczoraj poszłam do gina. Za pierwszym razem poleciałam do lekarza zaraz po zrobieniu testu. W drugiej po tygodniu, a teraz po 10 dniach, a planowałam po 2 tyg. :)

fioletowa - moja mała też ciągle się pcha do łóżka, ale wtedy za wyjątkiem jej chodzimy wszyscy niewyspani. poza tym teraz też już obawiam kopniaczka.

teri - mój M mówi, że po 2 tyg. ma dosyć i nie wie jak wytrzyma kolejne 8 m-cy...Od śmiechu do łez w 3 minuty - tylko my tak potrafimy ;)

Właśnie odrabiamy zadanie i szału dostaję. Jak nauczyć 7latka zasad ortografii???:-(
Dziewczyny czy śpicie na brzuchu???

Ostatnia edycja:
ja jeszcze śpię, o dziwo cycki nie przeszkadzają, ale to się skończy, oj skończy ;-)
hmm a z ortografią, może są jakieś śmieszne wierszyki? kurcze, jeszcze nie przerabiamy ortografii - heh u nas na tapecie jest prawidłowe trzymanie kredki ;-)

margotka, jak bede mogła chodzić to się umówimy na jakąś kawkę :-D

witam wszystkie zafasolkowane, z tego wszystkiego zapomniałam

Fioletowa Ty masz leżeć i odpoczywać kochana :) Po urodzeniu naszych szkrabów będziemy chodzić na spacerki :) A w której części naszego pięknego miasta mieszkasz?

mama wikusi jakaś epidemia z tym netem :/ mąż mi powiedział, że mam się nastawiać że po południu znów nie będę miała

margotka no to leżę;-) ale liczę na to że za 2 tyg nie bede musiała
a ja w sumie nie mieszkam w samym szczecinie tylko pod - okolice głębokiego

reklama
Fioletowa na pewno się zgadamy;-) Ja mieszkam na Gumieńcach, ale tej części od Mierzyna.

Natis dziękuję :* Postaram się odzywać częściej, ale zawsze tyle się napiszecie, że jak przeczytam to już nie pamiętam co której miałam odpisać i rezygnuję :) Mi się czasami jeszcze zdarza spać na brzuchu czy leżeć, pewnie dlatego że jeszcze nie mam brzuszka, ale ogólnie to wolę spać na boku lub na plecach.

Do góry