reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Puściutko tu dziś :)

Ja zakotwiczyłam się w kuchni, robię obiadek - zapiekankę ziemiaczaną, ciasto na karpatkę czeka by wskoczyć do piekarnika i zaraz będę jeszcze robić ciasteczka - pieguski :)
W wolnym czasie odkurzam i zmywam.
Wieczorem pewnie padnę :D

reklama
Zagladam dzis na biezaco ale jakos weny brak.. :-( Moj maz wrocil z delegacji wczoraj wieczorem i mnie wkurza.. jakas depresja mnie ogarnia. Posprzatalam troche i zrobilam obiad.. po czym wrocilam do lozka-chyba jeszcze za wczesnie na takie czynnosci

Natis szybko sie uporaliscie z imieniem i chrzestnymi-zazdroszcze:-) Mi tez podoba sie Lenka ale boje sie, ze bedzie tak jak z Mateuszem. W przedszkolu 5 a 1 klasie az 6! Mateusz mial byc Paulinka i tak tez myslalam, zeby nazwac coreczke, ale coraz mniej mi sie podoba, a poza tym, jak to zdrabniac?..
Z chrzestnymi tez latwo nie bedzie, bo ja rodzenstwa nie mam a maz siostre tylko ktora juz jest chrzestna naszego dziecka. A takich prawdziwych przyjaciol nie mamy, tylko baaardzo dobrych znajomych i zastanawiamy sie, czy to nie za malo

Witam. Dzień zabiegany od rana .Z kolędą ksiądz rankiem przybył , posiedział chwilę i pobiegł dalej . Potem musiałam Zosię zawieść do kina ( urodzinowy seans koleżanki ) , przy okazji zakupy , potem odwiozłam Wojtka na urodziny do kolegi a teraz czekamy na znajomych :-). Ja sypiam kobietki dobrze w miarę ( więc obalam teorię Natis , że to starość:-D ). My dochodzimy do porozumienia rodzinnego w sprawie imienia - dogadać się w piątkę nie jest łatwo wierzcie mi :tak:. Narazie ustalony jest Jaś . Zobaczymy czy ktoś się wyłamie przed narodzinami . A chrzestnych już mamy wybranych od poczęcia;-). Wieczorkiem pewnie zerknę jeszcze co naskrobałyście ;-). ściskam .

Hej, mały nadal chory nie kończące się zapalenie oskrzeli z obturacją nie mam siły i czasu nawet zaglądać, więc wybaczcie będę się odzywać w miarę możliwości.

Pozdrawiam Was, a małe dzieciątka w brzuszkach niech zdrowo rosną :)

Jeśli chodzi o spanie to ja też w miare dobrze sypiam, na razie nie mogę narzekać.

Kurcze, zjadłam frytki i teraz zjadłabym coś słodkiego, ale pewnie M nie bedzie chciał iść do sklepu.
Ostatecznie poczekam do jutrzejszej imprezy urodzinowej mojej siostry, na której będzie moja upragniona karpatka i tort kasetowy:-) to się pewnie objem jak bąk.

Witajcie dziewczyny

Ja tylko na chwilkę , u nas znowu choroba :( Wylądowałyśmy u lekarza z córką " Ostre, ropne zapalenie gardła" , córka dostała antybiotyk a ja jak mi nie przejdzie do poniedziałku to również czeka mnie 3 antybiotyk :-(

KOSZMAR!!! Przepraszam ,że nic nikomu nie odpisuję , ale mała leży biedna i marudzi, może wieczorkiem uda mi się Was nadrobić i coś więcej napisać :happy2:

Korba :-:)-:)-( oby przeszło!!

Siedzę w pracy, właśnie wesele mojej znajomej sie odbywa no i się okazało, że będzie miała w kwietniu Syna o imieniu Franek. Nosz kurdę......znowu jestem z imieniem w ......... za blisko jesteśmy i mieszkaniem i w relacjach. Oby się jej odwidziało......:cool:

Witajcie mamusie
Mnie dzisiaj znowu strasznie głowa boli i też mam ciągłe problemy ze snem :-(

Od wczoraj kilka razy czułam takie jakby delikatne bąbelki w brzuszku ;-) może to maluszek? :-)

Trzymajcie sie zdrowo dziewczyny :* :-)

Kobra co sie dzieje u was??? Kurcze ile tych chorob:( trzymaj sie dzielnie.
Nissanka wam tez zdrowka zycze!
Natis w sumie to wiara czyni cuda. Tez czasami boje sie myslec o synku i p,anowac a z drugiej strony, kto ma wierzyc, ze za kilka miesiecy bedzie z nami jak nie wlasnie ja i maz. Czasami panikuje, zamknelabym sie w jakims kokonie i tak w bezruchu przelezala do maja. Nie wiem czy to jakas nerwica lekowa mi sie robi czy co. Lekarz powiedzial mi ze jest juz dobrze a ja ciagle sprawdzam co to leci, czy brzuch nie twardy, czy to skurcz czy to czy tamto. Paranoja...co sie ze mna stalo????? Po dwoch aktywnych ciazach, bez strachu takie rzeczy w psychice mi sie dzieja. Musze sie ogarnac

reklama
Sara, pociesze ci, mi dzis przyjaciolka napisala, ze bedzie miala chlopca. Po czym dodala, ze Mikolaj. Ona rodzi w kwietniu. Te imie bylo po cichu moim numerem jeden. 100% nie wiedzialam ale po cichu mialam je proponowac mezowi:) Teraz obstawie wlasnie Franka;)

Do góry