reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Dziewczyny brzuch mnie boli, mdli mnie. No już dosyć mam :( Wizyta dopiero w czwartek a ja już panikuje. Takie mam zle myśli :( Niech mnie ktoś przytuli

44061307_Przytulany.gif
paulunia ale co się dzieje? boli Cię brzuch dołem? może podjedź na IP jak masz obawy?

dziewczyny, są te żabki też na allegro, ale nie ma tej cudnej ma natis. za to jest wersja z krótkimi spodenkami, bo chyba Twoja natis ma długie?

http://allegro.pl/hm-komplet-body-czapeczka-spodenki-r-62-promo-i2921984719.html

i do szpitala też coś jest :) tylko przeterminowane ;)

http://allegro.pl/hm-kpl-uniseks-newborn-i2899839843.html

Ostatnia edycja:
anisiaj właśnie nie na dole. Od pępka w górę więc chyba to znów żołądek daje mi we znaki. Z Julią też dawał mi ostro popalić ale dopiero w trzecim trymestrze :( Oprócz tego dzisiaj jakieś mdłości doszły mimo, że juz tak długo ich nie miałam. Ogólnie w pachwinach mnie boli i tak jakby biodra. Może to przez to, że brzuch mi tak szybko rośnie. Toć z Julią z takim na porodówkę jechałam a to dopiero 4 miesiąc

Natis ubranko sliczne. Mnie sie tez podobalo w H&m z kubusiwm puchatkiem:)
Ostanio w h&m kupilam sobie jeansy dla ciezarnych i powiem Wam ze super sie je nosi. Narazie w pasie sa troszke luzne ale balam sie kupic mniejsze bo nie wiem ile heszcze przytyje:)

Co do snu to ja tylko klade glowe do poduszki i juz mnie nie ma:) a przed ciaza cierpialam na bezsennosc

Paulunia wez nospe sobie i polez. Mnie wczoraj tak po bokach bolalo ale poczytalam i wychodzi ze to macica rosnie. Jutro wizyta to dopytam.
Anula moja Blanka ma 4 lata i 7 miesiecy. Oj sie z nia mamy, tez mysle o psychologu. WRazliwa ale potrafi tak dopiec 'nie chce takiej rodziny, chce inna mame' takie teksty to normalka. A pozniej sama przez to placze, ze nie chciala tak powiedziec. Z radosci do placzu to chwila. Zmienna od aniola do diablicy ale ja ciaglemam nadzieje ze to okres 4 lat a ptem minie. W szkole same pochwaly, tutaj na juz w zerowcejest i jest jedna z lepszych uczennic, wiec chyba nie jest zle.

Ja jakis mam dobry humor mimo tych boli brzucha, moze dlatego ze jutro wizyta i usg. Jedziemy cala rodzina, pokazac dziewczynom brata.
Leze prawie 7 tyg.mam nadzieje jutro uslyszec ze moge wstawac. W niedziele prylatuje tesciowa. Krepuje sie ze bedzie mi uslugiwac, tym bardziej ze nie mamy slubu i jestem z tesciawa na pani. Znaczy ja do niej mowie pani...dziwne troche to.

MatkaEwa wiesz, że też o tym myślałam. Mąż też wczoraj skarżył się na żołądek więc moze coś nam zaszkodziło albo jakaś grypa nas bierze :( Wzięłam nospę, poleżałam i jest już w miarę ok. Nie wiem czy przez ten stres, nerwy mnie tak wszystko boli. Chyba czas się uspokoić

pauluś ja jestem już ponad 4 lata po ślubie a do swojej teściowej mówię bezosobowo albo "babcia" jeśli gdzieś w pobliżu Julia jest. Nie umiem mówić do niej inaczej.
Trzymam kciuki, żeby lekarz pozwolił ci wstawać, żeby już wszystko było wporządku :)

Ostatnia edycja:
reklama
anula, skoro to integracyjne, to dziwne, że nie ma tam psychologa. U mnie wystarczyło, że mieliśmy 1 dziecko z opinią (nawet nie orzeczeniem) i już musieliśmy tworzyć zespół do IPET-u (indywidualny program edukacyjno - terapeutyczny). W takim zespole obowiązkowo MUSI być psycholog. Więc przedszkole musi współpracować z psychologiem, jeśli nie jest zatrudniony na etacie (takie są przepisy). Ale mam nadzieję, ze Twoja córa ma po prostu takie humorki. Może to z powodu ciąży; na pewno to po swojemu przeżywa, musi się jakoś w tym odnaleźć, cieszy się i boi i tak to odreagowuje. A że dobrze wychowana, to wie, że źle robi i się z tym gryzie i przez to takie rozbicie.
Paulunia, poleż trochę, jedz coś delikatnego. Może się uspokoi.

Do góry