reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Wy piszecie ze ruchow nie czujecie a co ja mam powiedziec...17 tydzien i nic. Dodam ze trzecia ciaza to juz powinnam czuc. Boje sie o malenstwo.
Dzisiaj mam jakis bol krocza, nie wiem czy to normalne. Nasila sie przy kaszlu. Z tym kaszlem to zostane chyba juz do konca zycia:(

reklama
pauluś to też nie moja pierwsza ciąża więc już powinnam coś czuć a jednak. Nie wiem czy to przez ten duży brzuch czy myle je z czymś innym. Już nie wiem co myśleć a przez tą ostatnie przeziębienie i kaszel w szczególności zaczynam się martwić :( Do wizyty jeszcze 9 dni

paulinka i ja Tobie również życzę smacznego. Dzisiaj pierwszy raz od 4 miesięcy jadłam słodkie (2cukierki ) i powiem wam, że mnie zemdliło. Nie przypuszczałam, ze w tej ciaży tak zbrzydną mi słodycze i inne słodkości. W ciąży z Julcią mąż całymi workami słodycze mi dowoził a teraz to bym mogła tylko ogórki kiszone i owoce jeść:-D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny spokojnie jak nie czujecie maluchów, zobaczcie, który tydzień u mnie, a dopiero wczoraj wiedziałam, że to to i dziś rano mnie obudziło.
Tez się martwiłam, ale im chyba bardziej się czeka tym bardziej się dłuży...

hej dzisiaj ja mam jakiś kryzys :-( od tygodnia nie mogę się załatwić brzuch jak balon wydaje mi się że zaraz pęknie do tego te wzdęcia :-( jutro z rana idę po te czopki bo jak się nie załatwię to oszaleję czuję się jakbym ważyła ze 100 kilo chodzę jak słoń ociężała po wejsciu na 2 piętro mam zadyszke i sape jak lokomotywa jest mi niedobrze mam jakąś wysypkę włosy wogule się nie układają wyglądam jak taka sierota żadne fajne ciuchy na mnie nie wchodzą i płakać mi się chce jak pomysle że jeszcze 5 miesięcy przede mną i to najgorsze bo będzie wiosna zrobi się ciepło a ja będę jeszcze 2 razy taka jak teraz i chyba hormony szaleją bo mój m mnie strasznie wkurza nic nie robi złego ale mnie wkurza nie wiem co ze mną :-( mam już duże dziecko i juz mam taka wolność i swobode a tu od nowa pieluchy kaszki kupki nieprzespane noce :-( i trochę mnie to przeraża

Teri, a suszone sliwki masz w domu? Popite woda bardzo pomagaja. Ponoc picie lyzki oleju tez. Wiem, co przechodzisz, wiem,ze dla wielu czopki sa oblesne, ale mi uratowaly zycie, bo az plakalam z bolu.

Rowniez zycze wam szczesliwego Nowego Roku:)

dziewczyy mnie martwia moje bole brzucha, nie sa jakies silne, ale troche mnie pobolewa podbrzusze i czuje takie ciagniecie w kroku:( Mam wizyte 10 i juz sie nie moge jej doczekac. mam nadziej,z eto nie jest spowodowane moja wada macicy:(

Olunia, a co to za wada jesli mozna spytac?

Ja mam przegrode, tez sie boje. Krocze mnie boli i brzuch wybrzusza sie w jednym miejscu. Wizyta 12, juz odliczam...

Dziewczyny czy wy też czujecie takie wypychanie w macicy?na spojeniu łonowym?ja oprócz kopniaków czuje właśnie taką twardość i po chwili znowu jest miękko i nie wiem teraz czy on się już rozpycha?

reklama
Anisiaj ja tez masz ta przegrode:( i tez moj brzuch z prawej strony kolo pepka ma wybrzuszenie. No i jeszcze te lekkie bole w podbrzuszu:( ehh nowy rok i zaczelam martwic sie o mojego dzidziulka

Do góry