reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Pam dla rodziców Wasza Kruszynka jak nie teraz to kiedyś będzie na pewno najważniejsze i najbardziej kochane na świecie.
Każdy ma trochę stracha, jak to będzie, jak to odbiorą inni, czy damy radę.
Najważniejsze co Wy chcecie od życia, od siebie, od związku :)

Zadam takie niedyskretne pytanie, jak to się stało, że straciłaś córkę :(
Przecież kurcze w 30 tygodniu to ratują takie drobiaszczki.
Jak nie chcesz to nie odpowiadaj.

reklama
Motylek nie ma sprawy odpowiem ci.

Zaczne od tego ze moja ciaza byla rezultatem gwaltu. Nie wiedzialam o ciazy do okolo 4 miesiaca ( mialam krwawienie co miesiac okolo terminu @) a mdlosci itp zzucalam na depresje po gwlacie. Odkad dowiedzialam sie o ciazy zaczelam sie cieszyc... takie swiatelko w ciemnym tunelu.. nie obchodzilo mnie ze to z gwaltu byla to moja coreczka jedyna i kochana jak najbardziej. W 29 tygodniu bylam na USG bo nie czolam ruchow malej od 2h... okazalo sie ze jej serduszko przestalo bic.... Po porodzie za moja zgoda zabrali mala na badania i post-mortem. Powiedzieli ze nie sa w stane odkryc dlaczego jej serduszko nagle przestalo bic ale moga mi powiedziec ze nawet gdyby sie urodzila to by dlugo nie pozyla bo miala bardzo duzo wad i jej plucka prawie wclae sie nie rozwinely (tzn byly ale tak malutkie jakby po 15tyg przestaly sie rozwijac)
Swiat mi sie zawalil mialam wtedy 16 lat i nie wiedzialam co ze soba zrobic. probowalam sie zabic dwa razy.. potem trafilam pod opiekie bardzo dobrego psychiatry/psychologa ktory leczy mnie do dzis... tesknota za moja coreczka jest przeogromna chociasz odczucie ze- to moja wina- i- mosze meic dziecko juz teraz- od dwuch lat sie zmiejszyly... mam tylko nadzieje ze drugi raz sie to nie stanie i ze moge miec dzieci... tego nie wiem bo nie mialam potem zadnych badan...

Jesli masz jakies pytania wal smialo... nauczylam sie o tym rozmawiac...

misianka gratulacje!!!!! jest nas coraz wiecej, ale super!
onatoma, diablica ja tez jestem z Lublina, fajnie, ze jestescie
pam trzymam kciuki;)

czy ktoś ma już mdłości? ja sie czuje swietnie, ale w pierwszej ciaży zaczelam wymiotowac ok 7 tyg, sedes to był moj najlepszy przyjaciel, najchetniej bralabym go pod pachę wszedzie, kiedys jak utknelam w korkach wymiotowalam nawet na trawnik na rondzie grrr mam nadzieje ze tym razem bedzie troche lepiej ;)

chcialabym niedługo pojsc na zwolnienie, charakter mojej pracy tez nie sprzyja kobietom ciezarnym, ale w pierwszej ciaży pracowalam prawie do konca, nic nie odpoczelam i nie bylam gotowa na przyjscie Kubusia, bo pojawił sie 3 tyg przed terminem, teraz chcialabym, zeby było inaczej, w przyszlym tyg wybiore sie do gina;)
milego wieczorku;)

Teri gratuluje :)

mama kubulki idz na zwiolnienie jesli nie masz warunkow do pracy , ja owszem mdlosci mam i wyczulilo mnie na zapachy ale jest mozliwosc ze sobie to poporstu wmawiam....

Ja podejrzewałam po tym jak odrzuciło mnie od kawy byłam u gina jeszcze nic nie widział ale powiedział ze mam cyste na jajniku i troche sie boje dodam że poszłam bo brzuch mnie bardzo bolał mam nadzieje ze bedzie dobrze

Teri gratuluje!!!!!!! :D
Mama mnie delikatnie mulilo dwa dni temu, ale to bardzo delikatnie, wczoraj tez, ale nie wiem czy tak to mozna nazwac bo naprawde jest to bardzo delikatne :)

reklama
Do góry