reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Teri jesli pomiedzy twoimi odpowiedziami nie minely 3h a i nikt nie odpowiedzial prosze edytuj je.
Trzymam kciuki zeby ta cysta to nie bylo nic zlego i zebys widziala juz swoje malenstwo :-)

reklama
DZIĘKI PIERWSZY RAZ SIĘ ZALOGOWAŁAM NA JAKIEGOKOLWIEK BLOGA I NARAZIE JESTEM CAŁKIEM ZIELONA W TYCH SPRAWACH :szok::szok::szok::szok: MUSZĘ SIE TROCHĘ ZORIENTOWAĆ CO I JAK BO RAZEM PRZYJEMNIEJ PRZEŻYWAĆ TE PIĘKNE 9 MIESIĘCY

Przy pierwszej ciaży piersi bolały mnie mega bardzo tzn na początku. To był pierwszy objaw który podsunął mi myśl ze to moze byc ciąża, mimo że planowaliśmy synka to nie spodziewałam się ze uda się w pierwszym cyklu... No ale udało się i nasze serduszko jest już z nami prawie 2 latka :-)

...mam nadzieję ze tym razem te bolace piersi są też na ciążę ;-)

Mam 28 lat i mam już synka ma 9 lat byłam młodą mamusią która oszalała na punkcie swojego syneczka no to najwyższa pora na rodzeństwo dla naszego pieszczocha w czerwcu odstawiłam tabl i teraz był pierwszy miesiąc starań i proszę są 2 kreseczki dokładnie wiem kiedy to sie stało w moje urodziny 15 września :-):-)

reklama
ona (mogę pisać tak w skrócie?) testuję wstępnie w środę o ile wcześniej @ mnie nie nawiedzi, staram sie być optymistką ale się nie nakręcam :-)

Do góry