reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Paulinko u mnie tez bigosik juz gotowy więc tez zapraszam :-)
a na jutro marynują mi się żeberka w marynacie musztardowo-miodowej ;-)
jak ktoś chętny to zapraszam :tak:
paulinka mnie też tak boli krocze juz kiedyś pisałam że wieczorem chodze okrakiem tak boli w pierwszej to nawet nie pamietam żebym tak miała
zazdroszczę tej zywej choinki i tego zapachu ale my z lenistwa mamy sztuczną ;-)tez jest piękna tylko szkoda że nie pachnie :baffled:mogliby wymysleć sztuczne choinki pachnące jak żywe hmmm ciekawy pomysł ;-)
anka u mnie juz 6 kg na plusie !!! to też nie pomogę :baffled:

kurcze po tej wizycie teraz z tego wrażenia chyba nie zasnę oczy jak 5 zł i ani mysle o spaniu a zmęczona jestem :baffled:
JA CHCE JUZ CZERWIEC !!!!!!!!!!!!

reklama
Hehe teraz to ja nie zasnę ale z powodu tego bigosu!!! :-D Chodzą za mną bardzo takie KONKRETY... Dziękuję dziewczynki, kochane jesteście ale będe musiała obejsc sie smakiem ;)
I już sie nie mogę doczekac na świąteczne jedzenie u mojej mamusi, wszystko tak pyszne że ACH!! A wiadomo nie ma jak u mamy... Fajnie gdyby moje dzieci też tak kiedys mówiły :)

teri i nie dziwie Ci się ze spać nie mozesz, tyle wrażeń i to tak pozytywnych!! A jak Twój zareagował?

Korba, przykro mi, że znów antybiotyk. Mam nadzieję, że tym razem pomoże na 100% - trzymam kciuki !
Widzę, że też pyszności robisz. Ja zamiast bigosu to leczo zrobiłam.
Do tego żołądki z pieczarkami i same pieczarki - zamknęłam ładnie w słoikach by świeżutkie było :)
Plan dna dziś wykonałam i jestem z siebie dumna :)

MatkaEwa, dobrze, że z córunią skończyło się tylko zbiciem. Szybko się zagoi.

Pulina, mnie też boli i to nie tylko krocze bo i pachwiny a nawet na pupę mi wchodzi. Mam nadzieję, że biodra mi się nie rozejdą ...

Anka, ja z jedzeniem to teraz to tak mniej niż normalnie jem. Na początku to faktycznie jadłam więcej ale to pomagało mi w mdłościach. Teraz to mam niecały kg na plusie - trochę mi spadła waga bo dobijałam do + 2.

Teri, kurcze żeberka ana miodzie i musztardzie ?? Ja raczej bym takie danie schrzaniła :) Brzmi pysznie !

Dobra ja zmykam nabrać na jutro siły.
Tak mówicie o jedzeniu - zgłodniałam :D pójdę przegryźć jeszcze chyba kanapkę :)

To do juterka - w nowym świecie ! :rofl2::):) Dobranoc !

KORBA - nie martw się lekami, napewno zapisała Ci takie, które nie szkodzą maleństwu. Infekcja często jest groźniejsza dla maluszka niż leki. Trzymam kciuki, abyście obie z Juleczką szybko wyzdrowiały.

TERI - no nie dziwię się, że spać nie możesz :-). Bardzo się cieszę z tak dobrych wieści :-).

PAULINKA - też mam takie pobolewania krocza, jak po jakimś maratonie ;-) ale czytałam, że to normalne.

Ja też planuję bigos na święta, tylko nie wiem czy dam radę go zrobić. Ja mam siedzieć, a niby mąż wszystko robić. Już się boję.

Mnie dziewczyny tak dziś dziwnie brzuch boli, nisko z prawej strony - takie ukłucia i skurcze, ale tylko z tej strony. Już chciałam jechać do szpitala, bo naprawdę to dziwne i bardzo mocny ból, ale wzięłam w końcu nospę forte i troszkę przeszło, choć teraz znów się odzywa.:baffled:

Hehe teraz to ja nie zasnę ale z powodu tego bigosu!!! :-D Chodzą za mną bardzo takie KONKRETY... Dziękuję dziewczynki, kochane jesteście ale będe musiała obejsc sie smakiem ;)
I już sie nie mogę doczekac na świąteczne jedzenie u mojej mamusi, wszystko tak pyszne że ACH!! A wiadomo nie ma jak u mamy... Fajnie gdyby moje dzieci też tak kiedys mówiły :)

teri i nie dziwie Ci się ze spać nie mozesz, tyle wrażeń i to tak pozytywnych!! A jak Twój zareagował?

paulinka reakcja była taka : no przecież ci mówiłem że dziewczynkę zrobiłem ;-) od początku mi gadał że będzie dziewczyna bo wie co robi haha ;-) cała nasza trójeczka chciała dziewczynkę to mozna sobie wyobrazić nasza radość :-) i juz sie cieszy bo to córunia tatunia bedzie to Dawid to taki mamin synuś jest ;-)
a reakcja synka to było yessssssssss jak mało który chłopak chciał siostrę :tak:

Witam wszystkich którzy przeżyli...:)) (a przeżyli tylko NAJLEPSI!!!)

ja już trzecią noc spać nie mogę... dalej mam takie uczucie jakby mnie coś dręczyło, myślałam już o wszystkim, ale nie wiem co to może być:/ jak już uda mi się na chwilkę zasnąć to mam mega koszmary:(

Wczoraj kupiłam już prawie wszystkie prezenty... został tylko prezent dla Pięknego (ale to jutro) i dla mnie. Sama nie wiem co bym chciała... na chwilę obecną myślę tylko o wózkach, fotelikach wanienkach itp:p nie mogę się skupić na niczym innym, liczę na to, że coś mi się nasunie w sklepie.
Wczoraj chyba godzinę chodziłam po SMYKu... jejku jakie tam są cudowne rzeczy... Teri też już chcę czerwiec!!! no ale najpierw wigilia i pyszna kuchnia mamusi:)

Kochane nie wiem jak będzie z czasem więc już dziś życzę Wam Wesołych Świąt spędzonych w gronie najbliższych:***
Merry-christmas-messages-1024x640.jpg

Ja już też się witam w tym Nowym Świecie :)
Zaraz zabieram się za prasowanie pościeli i zmianę łóżek.
Mała czarna już w brzuszku. A i śniadanko zjedzone - mężuś do łóżeczka mi przyniósł :)

Smile4u dzieki ze zyczenia swiateczne:)
Natis jak sie czujesz? Jak bedzie bolalo to dzwon do lekarza! Plamien nie masz dzisiaj?
Kobra ale meczycie sie biedne:( trzymam kciuki zeby ten antybiotyk przegonil to diabelstwo od was!

reklama
Korba zdrowia dla Was. Lepiej leczyć infekcje niz nie. Będzie dobrze.
MatkaEwa dobrze że to tylko stłuczenie.
Natis my tak mamy że szybko podejmujemy decyzję i zazwyczaj są w 100% trafne :)
Mój bąbelek na koniec świata dał mamie znać że jest w brzuszku :-) rano też go poczułam. Mam nadzieję że teraz częściej będzie dawać znać o sobie :) A tak mi się od paru nocy wydawało że jak spię na czuje to go czuje :p

Do góry