reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Anula i Tobie radosnych pogodnych świąt ! Niech ten nastrój świąteczny wypełni Was po brzegi a spokój i dobroć- towarzyszą cały rok.

Natis, tak, jakoś dziś mam zapał do robienia. Zrobiłam obiadek i leczo na święta. Teraz mała czarna bo spać mi się chce i dalej zrobić żołądki z pieczarkami i przygotować mięsko na schabowe.

A jak będę miała jeszcze siły to zabiorę się za prasowanie - bo rośnie mi ono szybciej niż grzyby po deszczu.

Teri - Twoje ciasto nawet u mnie pachnie :)

Matka Ewa, tak to z dziećmi bywa. Biedulka. Trzymam kciuki by nic poważnego nie było &&&&&&

Idę po tą małą czarną :)

reklama
Witajcie Kochane, dziękuję za pamięć!

Byłyśmy pół dnia w przychodni, no cóż nasza służba zdrowia:crazy: Niestety i ja i Julka mamy coś na pucach , tz, u mnie tylko lekarka domniemywa ponieważ nie chce się podjąć na razie prześwietlenia puc. Dostałyśmy następne antybiotyki:-( Boże kochany , dziewczyny to już drugi mój antybiotyk , tak się boję żeby nie zaszkodził małemu:-:)-(

Wieczorkiem Was nadrobię dokładniej, idę przygotować antybiotyki:no:

Korba- najważniejsze jest zwalczyć infekcje do końca, jeśli antybiotyk może przyjmować ciężarna to jest bezpieczny dla dzidziusia, pewnie nie przenika przez łożysko, jesli Cię to pocieszy ja antybiotyk muszę brac jeszcze 26 tygodni:szok:

Kurcze ale się dzis wkurzyłam, poszłam do apteki po antybiotyki i zamiast zapłacić 12 zł, jak w poprzedniej ciazy zapłaciłam prawie 25 bo recepta była bez refundacji, a ja takich opakowań potrzebuje 10 miesięcznie masakra, ale tak wypisali na patologi, zaraz po świętach muszę jechać do mojego gin. zeby dał mi receptę z refundacją bo wiem ze inne dziewczyny z tokso dostają refundacje

Korba , DzikaBez jak trzeba to trzeba. Widać mniejsze zło ten antybiotyk niż chorowanie inaczej by Was nie faszerowali . Wszystko bedzie dobrze. Pusto na bb . Już wszyscy świetują albo się przygotowują.
Na szczęście kolano Zuzki jedynie stłuczone . Rtg w porządku. Okłady , maści, ma ograniczyć chodzenie .

Dzika, współczuję Ci , brania tyle tych antybiotyków. Pewnie idz po receptę żebyś tyle nie płaciła, widzisz człowiek nie spojrzy i już 100% dowalą . Trzymaj się kochana

Matka Ewa,Masz rację trzeba brać to trzeba. Dobrze, że nic tak bardzo poważnego nie jest z kolankiem Zuzi, dużo całusów, aby szybko kolanko wyzdrowiało :)

Chyba faktycznie dziewczyny zarobione , poza tym weekend się zaczyna to na forum zawsze cisza;-) Ja na razie bigosik wstawiłam

MatkaEwa dobrze że to tylko stłuczenie ach te dzieci zawsze coś wymyślą i to na same święta ;-)
Korba strasznie współczuję tego chorowania oj bidulki dwie :no:wiem że sie martwisz tym antybiotykiem ale jak trzeba to trzeba to na pewno dzidzi nie zaszkodzi
DzikaBez to prawie cała ciąże antybiotyk bierzesz ?????????????? no to cię w aptece załatwili na takiej ilości to jest różnica :wściekła/y:

faktycznie cicho tu ale świeta tuż tuż te 2 dni teraz beda najbardziej pracowite wiec pewnie bedzie cisza ale po świetach nadrobimy ;-)
życze spokojnej nocy :tak:

Heej. Też któraś tak miała? Jestem na minusie 4kg. Staram się dużo jeść, ale zjem np jedną kromkę i już jestem zapchana. Dzisiaj zjadłam parę frytek to przez pół dnia je czułam w żołądku. Tak samo na śniadanie płatki to parę łyżek i już mam dość. Coś nie tak? Przed ciążą więcej mogłam w siebie wepchać.

Witam sie pięknie!!!

kobra ale mi smaka narobiłas na bigosik!!! Zjadłabym z dziką rozkoszą :) Zaraz u Ciebie jestem!! :-D
matkaEwa też się cieszę ze z kolankiem córki to jednak nic poważnego, do wesela sie zagoi :) Ściskam!
anka ja nie pomogę, u mnie pół kg na plusie, jem jak jadłam, nawet więcej...

Dziewczyny czy Was też pobolewa... krocze? Tak jakby kości... Mnie boli duzo bardziej niż w 1 ciąży :/

My dziś obstroiliśmy choinkę, jak pięknie pachnie w całym mieszkaniu!!!!!! Teraz dopiero czuję ze ida Świeta, szkoda tylko że śniegu nie ma... Byliśmy też u mojej mamuni i razem z całą rodzinką stroiliśmy pyszne ciasteczka świąteczne. Dawcio miał dziś dzień pełen wrażeń i zasnął w mgnieniu oka :) Ja trochę zmęczona więc teraz odpoczywam.

reklama
Witam sie pięknie!!!

kobra ale mi smaka narobiłas na bigosik!!! Zjadłabym z dziką rozkoszą :) Zaraz u Ciebie jestem!! :-D
matkaEwa też się cieszę ze z kolankiem córki to jednak nic poważnego, do wesela sie zagoi :) Ściskam!
anka ja nie pomogę, u mnie pół kg na plusie, jem jak jadłam, nawet więcej...

Dziewczyny czy Was też pobolewa... krocze? Tak jakby kości... Mnie boli duzo bardziej niż w 1 ciąży :/

My dziś obstroiliśmy choinkę, jak pięknie pachnie w całym mieszkaniu!!!!!! Teraz dopiero czuję ze ida Świeta, szkoda tylko że śniegu nie ma... Byliśmy też u mojej mamuni i razem z całą rodzinką stroiliśmy pyszne ciasteczka świąteczne. Dawcio miał dziś dzień pełen wrażeń i zasnął w mgnieniu oka :) Ja trochę zmęczona więc teraz odpoczywam.

Paulinko ZAPRASZAM :tak:

Do góry