wiecie co ja wiem ze to nie trawda ale.,...
poza tym ja jedynaczka mąz ma 1brata i dzewczyny miały z nim genialny kontakt puki ta się nie pojawiła.w czerwcu 2012 byłam do niej pozytywnie nastawiona tym bardziej ze On przezywał rozstanie z byłą.
Ona też była wmiarę miła. Zmieniło się jak ustalili w Użędzie stanu cywilnego date ślubu.
wtedy miałyśmy pierwsze spięcie bo co ześmy się widziały to mówiła przy moich córkach do Szwagra-niby żartem ze zabierze sobie te młodszą i nie bedzie musiała rodzić

ale wiecie jak niespełna 2 latka-ona wszystko na serio brała i w nocy sprawdzała czy Cicia(ciocia)ziabała(zabrała)Elke(anielke)to jej powiedziałam ze ma skończyć -stwierdziła ze ro żarty-kurde ona sobie żartuje a ja po 10razy dzecku musiałam pokazywać ze siostry nikt nie zabrał.Wkońcu przestałam pozwalać brac tej młodszej na ręce a mąż sie wydarł przy kolejnym żarcie.ja dodałam ze jak chce dzecko to se ma zrobić bo ja moich nie oddam.potem przestała-naszczęście ale jej już nie ufałam wkońcy przez 2 miesiace mi dzecko straszyła żartami.w pazdzierniku poprosili mnie na swiadka;/zgodziłam się bo cieszyłam sie szczęsciem szwagra-którego jak brata traktowałam

2 tyg pytałam czy mam jej robic Pańeński stwierdziła ze jej przyjaciółka zrobi-tia na 2tyg przed ślubiem przyjaciółka nie miała nic zorganizowane bo będze robic w knajpie i zbiera po 70zł

masakra ja miałam na mieszkaniu u koleżanki zebrały się po 5zł i każda zrobiła coś do jedzenia-kumpel charytatywnie usługiwał w fraku a potem odstawił striptiz

dla mnie 70zł w okresie kupowania butów zimowych kurtek dla 2 dzieci to dużo tym bardziej ze za wiecór z obcymi młodszymi babami i była bym 40minut a potem do domuniewiem czym a młodsza bezemnie wtedy jeszcze nie zasnęła. 70zł dla studentek też było za dużo i wieczór się nie odbył-oczywiscie wtedy czczęło sie traktowanie mnie jak wroga nr 1.

na 2tyg przed tym ich ślubem oglosila ze jest w ciąży zapytałam o lekarza (cieszyłam sie jak głupia bo w głowie miałam sielanke że sobie wspólnie z szwagrostwem na spacery wkońcu ich dzecko rok i 3 miesiace młodsze od młodszej córki czyli 2 i 7 młodsze od starszej to super kuzynostwo )lekaża miała niewydażonego więc zasugerowałam zmiane-sama na to wpadła ,pytała o lekarzy doradziłam mojego 1 gina ale prywatny jeszcze jednego-prywatnie brał 50zł wiec nie majątek powiedziałam ze ja byłam zadowolona z Wrześniewskiego ale to znajomy taty więc nie wiem jaki jest normalnie-strzeliła fochem ze ja wysyłam do prywatnych a ona kasy niema-(kupili sprzęt grający i wielki telewizor na raty zaraz po tym jak zaszła w ciąże)-olałam stwierdziłam rób jak chcesz-poszła do Epione mieli pecha bo na w dzeń jej wizyty siadły komputery i niemieli jak wydrukować kart ani nic przełożyli jej o 2tyg wizyte i się zaczeło wydzwanianie 15razy dziennie potem jeszcze teściowie-ja tel wyciszony w domu ale dodzwonili się do taty ze ona musi juz mieć wizyte-tata był po wypadku i starał się jeszcze klientom nie pokazywać ze działa bo był po wstrżsie buzgu i krwiaku-ale zadzwonił i jej załatwił wizyte na za 3 dni w innej przychodzniu tego lekarza -ani dziękuje ani prosze nai pocałuj mnie w d. nie usłyszał -zapytałam o badania-ją to mnie zrugała jak psa-więc ja omijałam razem z dzećmi to zaczęła teściom nadawać ze ją wypytuje o badania krwi-2 razy zapytałam o toksoplazmoze bo ona ma psa a lekarz nie zawsze kieruje na tokso-ja sie upomniałam dopiero dostałam.ze jej dokuczam i niechce zeby się z dzećmi bawiła-wogóle zaczęły sie fochy i uszczypliwosci wkońcu nie wytrzymałam i powedziałam jej dosadnie co myślę(bez zgody wrzuciła moją fotke z ich ślubu na fb i wydarła sie na mnie jak ją poprosiłam o usuniecie zrobiła to złośliwie wrzuciła 3 fotki z 200i akurat tę gdzie ziewałam

)wtedy jej napisałam ze jest wredna i słosliwa i że raportuje tą fotke do fb -oczywiście zadzwonił jej maż-nastawia go przeciw nam że mam jego zonie nie dokuczać bo ona w ciąży.

(ja wogóle sobie nie zycze wrzucania fotem moich czy moich dzieci bez zgody na fb jak ktoś zapyta to powiem czy tak czy nie)i dolożył pare ładnych epitetów

-ja sie popłakałam bo go kocham jak brata-noc miałam do... bo problem ze stresu z mlekiem dzecko ryczy...
rano zapuchniete oczy mąż pyta co sie stało to mu odpowiedziałam wkużył sie i bardzo dosadnymi słowami opiepszył brata i kazał sie od...od żony i dzieci
Pojechali się poskarżyć teściom-dodali swoje zrobili zemnie suke najgorsza

teściowa do nas zadzwoniła zawanturą-odebrał mąż i oczywiscie ze ja skłucam rodzine-nie wytrzymałam i powiedziałam zę ja?? ze jakoś jak młody był z Paulinom to był spokuj zadnych kłutni ...

potem jeszcze szwagier do mnie na stacjonarny wydzwaniał o 1 w nocy jak mu powiedziałam ze ma skończycndzwonić bo mi dzeci budzi to powiedział ze mają w du...moje dzieci.od wtedy maz postranowił że maja zakaz zblizania do dzeci skoro maja je w dupie Dzewczyny sie jakos do "cioci "nie przywiazały a z wujkiem mają corazmniejszy kontakt.potem zdażyli jeszcze zrobić awanture na roczku mojej córki.ale to my jesteśmy winni

potem urodziła sie ta ich mała to najpierw nie chciali powiedzieć kiedy chrzest i co na prezent by chcieli.potem problem z laktacja to jej napisałam ze nie mm podawać tylko zaledz z dzieckiem w łuzku na 2 doby i karmić to mleka bedzie więcej-ewentualnie do doradcy laktacyjnego to cos doradzi zrobiła poswojemu dobra nie moja sprawa ale jak zaczęła biadolić ze ona biedna karmić chciała a nie mogła to jej powiedziałam że mogła jak by chciała ze niech nie kłamie bo robiła po swojemu a nie jak jej ludzie radzą to ma co chciała.-dons-i telefon od szwagra-kurcze chłopak malo wulgaryzmów używał ale ten telefon -15minut przekleństw i wyzwisk

. i od tego czasu ma co ja napisze czy powiem na fb wogóle o karmieniu to się mnie czepia-już mi 2 razy groziła non stop coś do mnie ma...juz jej przytakuje i słodze zeby sobie stresów oszczędzić a ona dalej jątrzy a odkad sie dowiedzieli ze jestem w ciaży to już wogóle że na złosć filmik w4d mamy bo oni mieli dopiero koło30tyg filmik nagrany io to w 2 d to ja musiałam mieć lepiej ze ciąże na złosc że dzecko niedopieszczone-mam serdecznie dosyc boje sie swiąt bo wigilie mamy u moich rodziców ale 1i 2 dzień świąt u teściów i jeden z tych dni tam będą