Korba32
Fanka BB :)
Motylekksw - w środę mam wizytę Zobaczymy co będzie, boje się...
Korba32 - Boli Cię głowa? Często? Ja właśnie dziś nawet mojemu J. mówiłam, że mnie odkąd jestem w ciąży to mnie głowa nie boli, a zdarzało się, że bolała i musiałam wziąć tabletkę. Ogólnie ja mam migreny z aurą, nie wiem czy wiecie co to znaczy Niektórzy się ze mnie nabijali, bo im mówiłam, że najpierw mi szły jakieś światła na oczach, a potem ten ból głowy nie do opisania. Potem to już luz, bo tylko miałam to na oczach to od razu 2 tabletki albo i 3 brałam... Ostatni raz wychodzi na to, że miałam to pewnie w dniu zapłodnienia Albo może ze 2-3 dni po, bo miałam 2 dni pod rząd i od tamtej pory nic
DzikaBez - ja uwielbiam pizze z pizzy hut! Najbardziej carbonarę i supreme I sos czosnkowy Dobrze, że mamy na dowóz, bo teraz to muszę leżeć, więc tylko na zamówienie wchodzi w grę Narobiłaś mi ochoty! Narazie mamy duuużo żarcia od rodziców, nie wszystko zamrażaliśmy, więc musimy to zjeść najpierw, ale jak się skończy to zamawiamy pizze!
Mnie za to boli krzyż! Was nie? Czasami jak leże w jednej pozycji to mnie nawet boli, jak siedzę, a najbardziej jak stoję, nawet krótko, dziś ściągałam tylko pranie z suszarki, no to może ze 3 minuty stałam i już mnie bolał... Teraz już leżę i nie wstaję
Właśnie boli mnie głowa i to dość często, teraz już tylko tak ćmi, łyknęłam Apap więc może będzie już dobrze. Leżenie nie wchodzi w grę, moja córka nie lubi jak za długo leżę a poza tym dzisiaj mam imieniny i byli już przed chwilą rodzice na kawce a potem zaprosiłam ich na obiad, ale byłam cwana i zaprosiłam ich do restauracji ;-) Miłej niedzieli kochane