reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Witam. Ja caly czas stresy związane z badaniami w środę przeżywam. Mój W. juz ma dosyć mojej histerii. Też mam Natis dalej plamienia i też minimalne i też mnie stresują - to tak żebyś mniej samotna ( przynajmniej w tym ) się czuła . Oczywiście lepiej byłoby integrować się w bardziej pozytywnym temacie . Miłego wieczorku niedzielnego wszystkim życzę :tak:

reklama
Natis Trzymaj się kochana, głowa do góry, odpoczywaj!!! Smutno Ci bo sama jesteś coo, ale masz cudną córeczkę:tak:

A ja się strasznie denerwuję bo moja córeczka jutro pierwszy raz od ponad tygodnia idzie do przedszkola, i już popłakuje , że nie chce iść--a już nie chce myśleć co będzie jutro rano...;(

Ostatnia edycja:
ja biorę vitaminer prenatal i do tego osobno łykam kapsułki z samymi kwasami omega-3, w ostatnim trymestrze dołączę do tego olej z wiesiołka (omega-6) ponoć dobrze odżywia mięsień macicy przed porodem.
Wydaje mi się że osobne preparaty są lepsze bo jak to mówi mój lekarz "no i jak oni upchali by to wszystko w 1 tabletce??"
Same kapsułki z omega ostatnio kupiłam w aptecznej promocji 60 szt 1000 mg za 10 zł :szok: najczęściej kupowałam z naturkaps po około 17zł za 60 szt

dzięki dziewczyny za podpowiedz zdecydowałam się na ten witaminer prenatal znalazłam takie w wersji z DHA to jest w jednym opakowaniu 30 tabletek z witaminami i 30 kapsułek z DHA więc jest to fajnie rozdzielone znajduje sie w nim wszystko co mnie interesowało znalazlam na allegro za opakowanie z wysyłka ok 23 zł więc nie jest zle zamówiłam 2 opakowania to 2 miesiące spokoju za ok 50 zł :tak:
taka jestem rozkojarzona że masakra dzisiaj kupiłam gazetę a w domu sie okazało że juz ja kupiłam tydzień temu i przeczytałam :sorry2:idę po cos do kuchni a potem się zastanawiam po co przyszłam :dry:kurczę dzisiaj znowu kulinarne programy więc pewnie znowu będzie jakaś zachcianka :-pprzed chwila spałaszowałam warzywka gotowane polane masełkiem z zarumieniona tarta bułka kurcze jakieś zdrowe mam te zachcianki :tak:

natis tulę mocno głowa do góry będzie dobrze pomyśl że jak się urodzi maleństwo to czasem zatęsknimy za taką chwila samotności ;-)
MatkaEwa bedzie dobrze kciuki zaciśniete &&&&&&&

widzę że w ten niedzielny wieczór coś humory nie dopisują Wam dziewczynki ... hmmm może jutro bedzie lepiej czapelka nim sie obejrzymy a tu juz maj bedzie to tylko pół roku hah ja tez siedze sama mężus z młodym pojechali na wieś do teściowej mi sie nie chciało miałam ochote pobyć sama ale juz patrze żeby przyjechali ;)

Ostatnia edycja:
doraźnie jak nie miałam to pomagała
cola-tylko ta oryginalna:szok:
zjedzenie plastra cytryny-nie wiem czemu ale pomagało
unikanie białka i słodyczy
kawałek zielonego ogórka
Wapno takie rozpuszczane w tabletce

reklama
Do góry