reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

zasuwacie dziś z produkcją postów, że nie wyrabiam :D

Madzia, też jestem za białą sukienką. Widziałabym Cię w takiej smuklej, lejącej się z niewiekim trenem... Będzesz wyglądać niebiańsko !

Teri, o to super już przygotowane !

Mikotko kochana Ty moja, szarości to od kurzu :-p:-p:-p Normalnie powinny być białe i brązowe :-p hehe A prawdziwa duża choinka ślicznie wygląda - tyllko potem gorzej z sypaniem się jej i rozbieraniem. Co dzień obcinam - na weekend cała spłonie.

Maryś, tulę , może coś dobrego się wydarzy i będzie przypływ gotówki ...

reklama
Madzia ja miałam suknię pozyczona od koleżanki ale dałam jej 100 zł symbolicznie w sumie to coś pozyczonego starego i nowego przynosi szczęście ;)masz rację księgowa to podstawa dlatego to najtrudniejszy wybór :confused:
Marys może nie małe co nie nasze bo my je wynajmujemy mamy 2 pokoje jeśli mielibyśmy kupować to minimum 3 żeby Daria też miała swój pokój
Później poczytam resztę lece po paluszki surimi będzie sałatka na jutro ;)

Marys :-( może da się jeszcze coś zrobić? Cięcia w budżecie? :-(

Robaczku :-D :-D :-D a choinka będzie duża i sztuczna ;-)

Zdążyłam.jeszcze ułożyć u nas w szafie,zanim.Zosia wstała. Teraz juz jesteśmy po obiedzie. Pora na kolorowanie :-D spala 1,5 Godz.

Popisalyscie tak dużo. A ja spałam ! Wczoraj jak wracałam z łazienki Wiśniowy mnie pociągnął na kanape, zrobił drinka i włączył film. Powiedział że on wstanie ja odespie żebyśmy tylko posiedzieli razem. I posiedzieliśmy. Do drugiej.

A teraz nie wiem czy post się wczyta bo P zrobił nagły zwrot akcji i byliśmy na basenie. Teraz jemy obiad a po jedziemy na shopping.
Pewnie wiele postów już jest Ale ich nie widzę

Doczytałam

Madziu
Ja brałam swój drugi ślub i to cywilny w sukni ślubnej. Biały gorset i dół w kolorze starego złota. Jeszcze ja mam ale nie wiem w jakim stanie bo leży już 5 lat. My mamy rocznice 9 stycznia.
Robaku
Kominek faktycznie bardzo kurzy. Przyjaciółka ma i sprząta codziennie a efekt żaden
Mikoto.
U mnie też kurz . P nie daje mi sprzątać ciągle jakieś atrakcje. Tylko podłogi zamiotlam. A też Man wenge.
Teri
My kiedyś wynajnowalismy. We Wrocławiu to obłęd. Ponad 2000. Lepiej kupić
Marys
8 zł to masakra. U nas też kiepsko tak było. Teraz splacam długi z tego okresu. Nadal nie jest dobrze ale dajemy radę. Macie od kogo pożyczyć ?

Mikoto widzę Zofia nie odpuszcza drzemki i dobrze już ćwiczenia ja jeszcze odkładam :(:confused::banghead:
Jestem przed okresem :confused:
Wisienka my płacimy 500 zł mieszkamy w sumie za sam czynsz więc nikomu w portlef nie pchamy jakbym miała płacić 2000 to na bank bym nie wynajmowania toż to rada kredytu szok :eek: my jeszcze nie wiemy czy dom czy mieszkanie :what:

Szlag wyszłam po surimi a stowki nie ma :what: kupiłam ciasto wędliny i te paluszki :mad:

reklama
Mikotko - :*** bez Was chyba dawno w depresje jakas bym popadla ;-)

Robaczku - domek pietrowy, na gorze trzy sypialnie , w tym jedna malutenka, co mnie z poczatku zniechecilo, ale druga juz duza i Tymek z Nelka i zabawkami beda mieli jeszcze duzo miejsca. Ogordek tez jest, choc nie proporcjonalny do domku, ale wszystkiego miesc nie mozemy, wiec cos za cos
Domek jest o taki - w rzeczywistoscie nie wydaje sie taki olbrzymi, urodziwy to on z zewnatrz nie jest ale tu wszystko takie proste bryly... :eek:

https://www.google.co.uk/search?q=t...nderland-road%2Fthe-norwich-8415.aspx;310;240

Zoabczymy, poki co nastawiamy sie na to chyba, ze trafi sie tu w poblizu cos godnego uwagi

Madzia - |Tymcio solodziak

Wisienka - tylko pozazdrosci postawy mezula ;-)

Dzieciaki posnely, mam chwilke dla siebie..

Pies skonczyl brac leki 4 dni temu i wyglada jak balon...az boje sie ze nie poradzi sobie z tym... chce zrobic badania krwi ale od odstawienia lekow musi mnac miesiac ...

Do góry