reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

A tymczasem za oknem :cool::cool:

Załączniki

• 1420451266384.jpg
    1420451266384.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 46
reklama
odkurzylismy z Tymkiem i zmienilismy posciel, pralka od razu wstawiona.
Kurcze w tym tygodniu ma przyjsc jeszcse pielegniarka srodkowiskowa ale kompletnie nie pamietam kiedy ???
A oto rozbujana Nelka ;)

Mikotku - powiedzielismy aby agent dzwonil do inwestroa ale podwyzszylismy to co on proponawal troche. Musimy dzialac w maire szybko bo chetnych ma domy na pewnp jest troche a tych ktore nas intrresuja buduja tam najmniej :/

Podziwiam Was za optymizm, tez staram sie trzymac jakos ale czasem jest ciezko ...

Załączniki

• 1420455115808.jpg
    1420455115808.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 49
Witam się porannie.. oj chyba nie tak porannie :p
Z łóżka wstałam dopiero o 10 ale ciężka noc za nami.. Tymek obudził się o 3 i zasnął tuż przed 6 :-/ Cały czas musiał być na mnie albo trzymać mnie za rączkę-masakra.. w dzień nie jest lepiej bo wisi mi na nodze a metrowa odległość między nami to jeden wielki płacz. O co chodzi to ja nie wiem :(
Mieliśmy dziś jechać ze starszakiem na narty ale padający śnieg i wiatr nie zachęcają.. dodatkowo jak patrzylismy na kamerki na stokach to nie tylko my mieliśmy taki pomysł na dzisiejszy dzień :(

Teri Mikoto ja będę slomiana wdową od czwartku. Na szczęście Ł kończy już projekt i może trochę pomieszka :-)

Mikoto duże inwestycje Was czekają, ale to już tak na lata. My póki co mamy kredyt na mieszkanie ale wiem że kiedyś wybudujemy się a wtedy dopiero trzeba będzie zacisnąć pasa :-D

Palin nasz ślub byłby cichy, w tygodniu po wieczornej mszy. Tylko rodzice, może moja babcia i swiadkowie.. Zastanawiam się nad suknia-czy to ma sens? Żadnych wesel i imprez nie planujemy. Ciekawe czy dojdziemy do proboszcza pogadać czy znów nam wychudnie ;-)

Teri a już coś ruszyliscie z formalnosciami dot firmy? Ta cała biurokracja pewnie trochę trwa..

Teri przybij piątke :-D i u nas tak wieje. Poczta załatwiona, nawet pojechaliśmy jeszcze zawieść wytlaczanki Teściowej, bo dala nam ostatnio jajka. I u nas słońce tez tak.ostro przebija. Ale wiatr :-o

Gosiak pracowicie u Was dzisiaj. Nelko, jesteś cudowna! Kochana, głowa do.góry! Z nami zawsze lżej

Madziu współczuję nocy :-( znam.te przerwy w spaniu :-( Kochana, bierzcie Kościelny! Takie kameralne śluby są cudowne, mają magię w sobie :-)

Zosia usnela :-D

Ostatnia edycja:
Mikoto, Teri, podziwiam Was, muszę barć z Was przykład. Zwłaszcza,, że to sytuacja czasowa.Rozczulam się za bardzo nad sobą chyba ..

Gosiaku
słodko Nela wygląda.Taka śliczna i rośnie jak na drożdżach. Wycałowałabym ją :* Cieszę, się że podjęliście decyzję To najważniejszy pierwszy krok. Trzymam kaciuki za szybką sprzedaż mieszkania. Oby się wszystko udało ! Trzeba być dobrej myśli. To razem będziemy się pakować :) A masz jakieś fotki domu ? ile łącznie pokoi ? parterowy czy dwupoziomowy ? z ogródkiem ? Bo chyba szczegółów nie opisałaś, czy mi umknęło ? :rofl2:

Teri,
u nas też takie słonko za oknem i 4 na plusie :) Tylko, że brak słonka ma jeden ogromny plus - nie widać wówczas u mnie kurzu i brudnych okien , jak tak świeci to jestem wręcz przerażona :D

Ostatnia edycja:
Robaczku <3 nie ma czego podziwiać, nawet nie wiesz jakim.jesteście dla mnie wsparciem. Miałam.szczęście, że do Was trafiłam <3 u mnie rolety zaciągnięte :p kurz widać w każdym miejscu :-/

Oj Mikotko, to wsparcie akurat rozumiem.... u Ciebie kurz ???? to co ja mam powiedzieć ? Jak jeszcze kominek mi strasznie brudzi :( Fajna rzecz taki kominek albo kurzu i popiołu mam wszędzie od cholery, tylko się na to wściekam.

Madziu, Robaczku u mnie w salonie są meble venge :-/ nie ma nic lepszego niż ten kolor by było widać kurz :-/ Codziennie je wycieram, ale jak słońce przyświeci to i tak widać :-/

reklama
Wasze wsparcie jest najlepszejsze pod słońcem :* Nawet z "namacalnymi" znajomymi nie spędzam tyle czasu na rozmowach :*
Jeszcze tylko przemoc się do tych telefonów hihi

Mikoto u mnie jeszcze ciemne panele.. :-/

Tak śpi Tymcio :-)

Załączniki

• 1420456327692.jpg
    1420456327692.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 55
Do góry