reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Teri tez się ciesze :-D ćwiczenia id dziś, taki plan. Musze się na nowo rozciągnąć przy skalpelu, bo planuje kupić Secret :p to są właśnie zakupy w naszym kraju, szkoda ze zarobki stoją w miejscu, kiedy ceny idą w górę :-/

Wenusjanka równo rozłożonego kurzu bym nie zniosła :p nadal masz tyle kwiatów?

Gosiak :-* <3 domek super! Sporo okien. Czy w jednym.pomieszczeniu są dwa okna? Wydaje się przestronny. Biedna psina :-(

reklama
Mikotku w 2 sypialniach sa po 2 okna i tak samo w salonie ;) psoak biedny strasznie a ja nie wiem jak mu pomoc. Boje sie ze przelyk mu spuchnie :(

Teri
No dlatego jak tylko mieliśmy zdolność to kupiliśmy. Ja bym kupiła dom. Tyle że nas nie stać było.
Mikoto
Zaraz jedziemy. Tosiu miał drzemkę to ogarnęłam podłogi.
Gosiak
Fajny domek i dość duży. A ogródek co mały ? Ważne ze jest !

Mikoto podasz jeszcze raz tą stronę co kupiłaś Secret albo kupusz dla mnie też ja oddam Ci kasę
Gosia piękna kuchnia! !!
Wenusjanja równo rozłożony kurz rozłożył mnie na łopatki :p:D

Wisienka no właśnie przez to jeszcze nie kupujemy nic bo M chcę dom on nie czuje się najlepiej w bloku mi znów obojętne mogłabym zostać w bloku wiadomo dom to większy wydatek może wygram w lotka to kupimy wielki z ogrodem :D;)

Wisienka - masz racje wazne ze jest jakikolwiek ;)

Teri- kuchnia pokazowa, w rzeczywistości wybiera sie ja jak i lazienke z paru dostepnych i taka robia. &&&&& za wygrana w totka :p

Gosiak dom wygląda na duży, a ogród ważne że jest :-) Biedny psiak. Ile ma lat?

Wenusjanka równie ułożony kurz mi nawet przeszkadza choć to fakt - mniej rzuca się w oczy :-)

Mikoto mój plan jest taki, że jak miesiąc wytrzymam ze Skalpelem, to kupuje Secret :-D

Eh weszliśmy do Lidla po wody, picie dla Matta i bułki. Zaplacilialsmy 68zl bo jeszcze tabletki do zmywarki i sól i tabletki od bólu głowy. . Cytrynka.. marchewka.. parówki :-/ Może zacznę na e tesco kupować-tam nic nie rzuci mi się dodatkowego w oczy.. chyba..

Idę ćwiczyć :-D

Robaczku pewnie piekny zapach sie unosi w.domki z palonej choinki.. :-) no przyplyw gotowki bedzie jak w koncu opchne stary tel, jakieś 50 zl ale zawsze cosik ;-)
Teri tez bym chciala miec dla dzieciaczkow osobne pokoje, zawsze lepiej, kazde.w swoim ;-) wydaje mi sie, ze kupno dzialki i budowa wyjdzie na to samo co kupno mieszkania 3 pokojowego, przy najmniej w wawie :p
Mikotku nie mam czego ciac, 300 jest na paliwo dla M (jedyna nadzieja w tym, ze benzyna utrzyma sie tania lub bedzie jeszcze tansza, to ew 100 zl do przodu bedzie), rate tez trzeba zaplacic, a reszta to jedzenie, pieluchy...
Wisienka ale fajnie P organizuje Ci czas :-) mamy, ale ja nienawidzę pozyczac :-( potem pietrza sie przez to wydatki :-/ ale jak trzeba bedzie to sie pozyczy..
Wenusjanka padlam :-D
Gosiak calkiem ciekawy.domek :-) a ulica glosna czy raczej cicha?
Madzia powiem Ci, ze ja tez zacxynam sie zastanawiac nad zakupami przez neta, przynajmniej nic dodatkowego nie wejdzie do koszyka :p

Dziekuje dziewczyny :-* juz ciut mi lepiej, teraz to tylko pomoze zacisniecie pasa a jak trzeba bedzie to sie pozyczy.. Mloda przetrzymana, zasnela przed 20, ja wcisnam obiado-kolacje, a potem czas do nauki, musze sie tak nauczyc, zeby zdac wszystko za pierwszym razem i nie bulic dodatkowej kasy na egzaminy!

Witam
Chciałam wczoraj napisać, ale najpierw mieliśmy przerwę w dostawie prądu a potem nie było internetu, dopiero dziś włączyli. Wczorajszy dzień spędziliśmy rodzinnie i z gośćmi. Dzisiaj Filip broił na potęgę, robił wszystko co zabronione, chyba z powodu pełni, a jak mu nie pozwolono to buczy, normalnie jeszcze słyszę to w uszach pomimo, ze przed chwilą zasnął, dodam ,ze zaczynam pisać tego posta od 20.00. Dziś wyszliśmy trochę na dwór, ale i tak momentami zawiewało.

mikoto
u nas też 1000zł idzie na rachunki łącznie z kredytem, moja mama ma ogródek więc i warzywka swoje, mleko i ziemniaki od wujka, ale i tak po zrobieniu opłat często zostaje jej po 100zł na tydzień na jedzenie, mimo wszystko nie usłyszałam nigdy od niej aby narzekała. Nie wspominam, ze nigdy nie kupiła sobie nic do ubrania, dostaje czasami rzeczy od siostry. Zawsze będę ją ubóstwiać. Ja niestety nie umiem gospodarować i dużo jedzenia wywalamy, już mi na to zwróciła uwagę moja mama jak była, ale ja nie umiem inaczej. Chyba też zacznę notować wydatki.

teri114 świetny ten misio, muszę się za czymś takim rozejrzeć, ale znając życie to synek będzie tylko to rozwalał po pokoju. Patrzyłam w necie ta rodzinka misiów z przesyłką nawet 55zł.

RobaczekII
Hubiś podobnie jak Filip lubią pić mleczko w nocy, ja robie dwie flaszki po 180ml z 5 miarkami mleka, ale spróbuje dziś może dać 4 miarki. Trochę szkoda mi nie dać tego mleka, bo jak w nocy nie wypije to w ciągu dnia wcale, więc byłby już bez mleka. U nas cała przespana nocka się nie zdarzyła jeszcze. Słodkie śpioszki ma Hubi, ale się bawi pociągiem.

Wisieńka Mila jest Wielka. U nas ceny podobne, jak bym chciała Filipa zostawiać to z wyżywieniem koszt 620zł. Jak zakupy udane?

Palindromea należy się wyjście samej, też pamiętam, ze zazwyczaj właśnie to były wyjścia po spożywcze rzeczy do Polomarketu lub Biedronki ale i tak radość wielka. Gratki odsmoczkowania, też miałam plan ale legł w gruzie. Ja zawsze mam podgotowane i zamrożone pieczarki. My mamy w środę kolędę, więc jutro zmyje podłogi i wszystko przygotuje, a mąż jak będzie widział, ze ksiądz idzie to założy obrus, świece, kropidło, bo jakby to wcześniej stało to pewnie Filip niezłą zabawę by miał. Rozbierzemy choinkę po kolędzie.

madzia128 super, że udało się spotkać ze Smile. Ja też miałam wypożyczone suknie, początkowo chciałam kupić, ale potem tylko problem gdzie ją trzymać. A tak oddałam i pamiątka jest na zdjęciach. Ale uśmiałam się z Tymka, wentylacja i grzebień the best, u nas taka sama poza. Udanego wyjścia na randkę z mężem.

gosiak_85 jak tam mąż? Już może spokojnie ruszać głową? Mojemu z kolei coś przeskoczyło w plecach, wiercił i nie mógł dokończyć tak go bolało. Super, że decyzja podjęta. Jak Nelka się pięknie buja, mój synek nie lubi huśtawki do dnia dzisiejszego.

_Marys_ ja przed pójściem na prawo jazdy nie próbowałam jeździć żadnym autem, mój instruktor był zdziwiony jak dobrze mi szła nauka jak na pierwszy raz za kółkiem. Tym samym nie ma swoich przyzwyczajeń.

Uwaga chwalę męża - Cosiek powieszony u Filipa w pokoju
DSC04339.jpgDSC04340.jpg

Załączniki

• DSC04339.jpg
    DSC04339.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC04340.jpg
    DSC04340.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Ufff jestem, zostało jeszcze zmyc naczynia i kładę się.

Madzia jak ćwiczenia? Ja zaczęłam skalpel, ale w 20 min Zosia zaczęła się krecić, także długa przerwa. Słabo, myślę, trzeba od nowa. I Zrobiłam Skalpel II, ale przysiady na jednej nodze mnie rozwaliły :no::szok: ale jak skończyłam to myślałam, ze mi nogi wyjdą, wiesz skąd :laugh2::sorry::eek:

Wisienka jak szoping? co ładnego kupiłaś? Dzieci już spią? Mam nadzieje,ze koljeny wieczór wspędzasz w towarzystwie Męża, miło, bardzo miło ;-)

Teri tak jak ustaliłyśmy telefonicznie, zamówię i dla Ciebie, jak tylko dojrzeję treningowo, wysiłkowo, fizycznie do secretu. Spisz już?

Marys zmykaj do łozka z naukami i przyswajaj przepisy,

Justa Filip chyba jest fanem Myszki Miki? :tak::tak:to lampa? Mąz się swietnie spisał! Polecam planowanie posiłków, nie tylko zaoszczędzisz na jedzeniu, bo nie będziesz wyrzucać, ale tez na zakupach i paliwie, by dojechać do sklepu.

Do góry