reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Ale się wkurzylam pojechałam specjalnie do Lidla po pościel miała być od dziś w dobrej cenie A tam co ani huhu podobno była tylko przez godzinę Boże ludzie wszystko wykupią najbardziej mnie wkyrza jak biorą hurtem i na allegro sprzedają dwa razy drożej :mad::mad:
Robaczku 2 tyś to jeszcze dobrze Co mają powiedzieć rodziny Co za tysiąc żyją a takich niestety jeszcze dużo
Później nadrobienia wkurzona jestem :o

reklama
Robaczku heh ale agent z Hubusia ja to bym na prawdę zawału dostała widząc Darie samą na tej wysokości :eek::sly: U Was jeszcze karuzela wisi jej ja już zapomniałam jak nasza wyglądała :rolleyes:
Ja często wracam wściekła z zakupów tak jak dziś bo albo się wkurze ze nic nie kupiłam a kasy straciłam sporo albo tak jak dziś ze nie było tego co chciałam :o oj mi zakupy ostatnio nie poprawiają humoru :what:
Paulunua gratki 3 my jeszcze czekamy nie ma żadnej 3 :confused:
Marys i jak udało się przetrzymać małą super prezenty
Daria poszła dziś spać przed 13 jest 15.20 a ona śpi chyba znów do 3 H pociągnie :what:

Krokiety robię tak samo jak Paulina nadziewam naleśniki czym tam mam i potem panieruje jak kotlety i obsmażamy

Paulunua czytałam na fb zdrówka kochana dla Tosia biedny tak choruje na pewno masz dość

Ostatnia edycja:
Robaczku jak zobaczyłam tam Hubiego, to ja już dostałam zawału! :-o ale Łobuziak! :-D

Emciu :-(

Marys super.prezenty! Jeszcze się nie przebiła :-(

Teri tez miałam.chęć na te pościel, ale o tej.porze pewnie już nie ma, a dopiero JedIemy. Mnie też to denerwuje, potem.widzisz na.sprzedaż na.necie. Ależ Daria ma.sobie :-o

Właśnie jedziemy do miasta. Zosia przysenla w aucie! :-o szok! Chyba drugi raz w życiu! Ale.dobrze, niech się zregeneruje to 30 min.

O Zofia śpi trzeba to zapisać :sly: na zakupy jedziecie do Kielc?
Wiecie co chociaż cieszy mnie to że kupiłam Darii uklsdanke z misiami hihi :sly:ona uwielbia te wszystkie układanki bardzo długo ją zajmują takiej jeszcze nie miała ale będzie szał niech tylko wstanie śpioch mały :what: O taka układanka
Dawid miał pełno tych drewnianych ukladanek muszę przeszukać strych u teściowej może się jeszcze znajdą

Załączniki

• 1420294962089.jpg
    1420294962089.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Teri super ta układanka! Tak, na.zakupy.może uda się coś upoliwac na.wyprzedażach.

Załączniki

• 1420295270748.jpg
    1420295270748.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 50
Dzien dobry

bylisy ogladac dom, coz miejsce jest fajne, osiedle ciche spokojne, ale domek malutki i takl naprawde nie ma pomieszczenie, ktorego nie chcialabym zmienbic z garazem wlacznie (pokoj zabaw), bylismy tez rozmaiwac o tym nowym domu i poki co sklaniamy sie ku nowemu. Nie zmieni nam to czasu dojazdu do pracy, ale tu tez nie kolorowo. Aby zarezerwowac dom, na dogodnych warunkach, nie mzoemy miec tego. I trzeba by go jak najszybciej sprzedac i cos na pol roku wynajac... dom wybudowany bedzie jakos w listopadzie... idziemy jeszcze jutro 2 zobaczyc aleee tez mniej wiecej w tej samej odleglosci co dzis...

Palin - u nas ze spanie jak juz pisalm, tez roznie, zasypianie idzie juz lepiej, ale minus Tymka taki, ze z nami nie chce zbytnio dosypiac.., pieknie Krysia pospala !!!!

Mikotko-
biedna Zosienka, mam nadzieje, ze juz zabek niedlugo wyjdzie

Nocka u nas nawet nawet, Nelka obudzila sie na jedzonko ok trzeciej, ale zasnela dopiero przed 4, po czym Tymek zaczal sie krecicc i o 6 z nim wstalam bo kupka byla mw pieluszce...

Lece jakas herbsatke wypic poki Tymek spi.... przepraszam,ze tak krotko jakos ogarnac sie nie moge

Witam kochane. Od rana zbieram się żeby napisać i ciągle coś.
Rano zakupy, potem spotkałam się ze znajomą i zaprosiła nas na kawkę. Ma córkę pół roku starsza od Laury. Dziewczynki się za bardzo nie pobawiły. Z początku fajnie Zuzia wszystko Laurze pokazywała ale po chwili zaczęła jej zabierać wszystko czego Laura dotknęła i po zabawie... wiem że dzieci tak robią ale w takich sytuacjach mam wrażenie że moja Laura jest jakaś nieporadna :-( stoi taka biedna, zdezorientowana, wszystko pozwala sobie odbierać...

Skóra na razie bez zmian. Mam nadzieję że ta maść pomoże...

Po drzemce i obiadku byłyśmy u mojej babci na kawie. Kilka dni temu wprowadził się tam Laury chrzestny z żoną i 10-miesięcznym synkiem. Siedzimy pijemy kawe, a ta jego inteligentna żoneczka zaniosła ich Filipka na górę bo marudził i mówi że włączyła mu bajki.
Pomyślałam że włożyła go do łóżeczka albo gdzieś a ona go na podłodze zostawiła i nic nie powiedziała nikomu nie powiedziała. Za chwile poszłą do niego i krzyczy z góry "to Ty już tu jesteś?!" MAŁY BYŁ PRZY SAMYCH SCHODACH! Oczywiście nie mają bramki ani nic, dom duży- piętrowy i wysokie schody.
Zero pojęcia. Dużo nie brakło żeby poszło do tragedii.
A taka mądra :dry:

Robaczku z Hubisia też niezły kaskader :baffled: chyba bym na zawał umarła. A co do karuzeli to nasza już dawno sprzedana bo Laura ją ciągnęła. A takie miała łądne rybki ;-)
Mikoto cudnie Zosieńka śpi :tak: Laura prawie zawsze zasypia w aucie. Udanych łowów!
Teri super układanka! Ja się ciągle zbieram żeby Laurze kupić ale nie znalazłam żadnej fajnej...

Hej o rano produkcja a teraz cisza
Mikoto jak zakupy kupiłaś coś? Zosia śpi czy po drzemce dłużej urzeduje?
Daria wstała o 16 po 3 godz snu i już jest śpiąca :what:
Kingusia nie martw się Daria też taka sierotka starsze dzieci jej wszystko zabierają myślę że jak przyjdzie czas to nie dadzą sobie w kasze dmuchać :p

Organizer z biedronki nabrał mocy urzędowej i w końcu zawisł w miejscu docelowym wbił się idealnie za drzwiami w Darii kąciku na zabawki ona ma taki sprytny kącik ze jak są drzwi w pokoju otwarte to nie widać wogule zabawek ;)fajny jest jak będzie większa to sobie będzie tam chowala swoje skarby ;)

Załączniki

• 1420311840907.jpg
    1420311840907.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Jestem. Juz wykapna, w szlafroku. Właśnie.położylam Zosie. Spala 25 min, ale jak ja obudziłam,była w świetnym humorze i pięknie współpracowala ba zakupach. A co zakupy średnie. W Eurofiranach inwentaryzacja, także bombek nie kupiłam, w home you przebrane :-/ w hm nie było nic! Nawet BodZiakow nie kupiłam, kupuje zawsze z promocji 3 za 2, ale nie było w ogóle rozmiarów :-o w cubusie masakra jakąś, wszytko porozrzucane, to samo Zara. Za to udało mi się kupić Zosi czapkę w hm, za.10 zł i sobie torebkę listonoszke. Tyle :-/ także.średnio :-/

Teri ale piękny kącik!!! Nasze dziewczynki mają te same Klapouszki :p ;-)

Gosiak oby wszystko potoczyło się po Waszej.myśli!

Kingusia to miło spedzilyscie dzień. Straszna nieodpowdzialnosc! Laura juz śpi?

Do góry