reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Miki śniadanie zjadł, Krysia juz też i zasypia. Zupa gotowa, makaron ugotowany. Więcej zadań nie pamiętam, bawiły się z Mikim.

Gosiak, szkoda, ze taka wczesna pobudka, ale dobrze, że noc minęła spokojnie. Ja unikam spacerów, bo nie ma gdzie, a prowadzać Mikiego po ulicy to bez sensu. Na place zabaw mamy kawałek, Miki w drodze powrotnej chciałby tylko na ręce. Zresztą teraz te place mokre, niefajne. A i nie poszaeje z nim, jak będę miała wielki Krysiowy tobołek. Na szczęście dziś Aro wraca wcześniej, mamy weekend to trochę wyjdziemy. Byle pogoda pozwoliła.

Wenusjanka, kciuki za taka budżetową prace. Ale Słodkości masz w tej kuchni ;-)

Teri, biedna dupka Darii :-( budzi się w niej instynkt lalkowo - macierzyński? ;-)

Telefon się rozdawania. Kurierzy się meldują, że dziś będą. Prezenty jadą!!!!!

reklama
Palin - dokaldnie mymy tak samo do parku (placv zabaw) tylko autem, na nozkach musialby chodzic po ulicy (chodniku) a mi tez sie nie usmiechalo...

Tymus zjadl rosolek i poszedl spac, Nelka tez zjadla (mleczko) i fika mi tu.
Wyjelismy zTymiiem mu 2 szczebelki, ale jak go polozylam kompletnie o nich nie pamietal ;-) i grzecznie sie polzyl , dosc szybko zasnal, ale padniety juz byl

Wywyiesilam szybko pranie, wieje jak cholercia wiec wywietrzy je porzadnie. Na spacer nie idziemy bo nas zdmuchnie .Zjem i zabiram sie za porzadki

Wensujanka - ale Izunia ma piekne wloski..aaaaa zakochalam sie !!! blagam zeby moja Nelka miala takie w jej wieku !!!! i &&&& za prace

Ostatnia edycja:
Krysia uśpiła Mikołaja, nafutrowała się mleka po uszy (aż się z niej wylewało) i zasypia. Zaraz powinien być Aro, będziemy mieli chwile dla siebie. Nareszcie, bo zwykle jedyne o czym myślimy wieczorem to spaaaaaać.

Ostatnia edycja:
Daria dziś miała super czas drzemki bo już o 11 usneła wstała przed 1 więc i wieczorem będzie łatwiej zasnąć o przyzwoitej porze
wyszykowałyśmy sie na dwór a tu zaczeło padać więc poszliśmy na balkon od razu umyłam jeszcze raz okna bo już jakieś brudne były rozłożyłam gałązki choinki więc w niedziele zostanie tylko ją wnieść i ubrać ale pogoda co chwilę się chmurzy i pada ech zamiast iść na sanki siedzimy w domu z powodu deszczu :crazy: jak jest zima to wiem zawsze się narzeka że zasypało itp.ale wiecie tęsknię za tą białą piękna zimą miałam kupować sanki bo jeszcze mamy ale wstrzymam się jak spadnie śnieg i będzie wiadomo że trochę poleży to wtedy zamówię bo szkoda kupować jak miałyby tylko stać w piwnicy :-(

Palin oj tak włączył jej się dziewczynkowy instynkt w końcu :-p mała pomocnica pomaga sprzątać chyba kupię jej odkurzacz zabawkowy i koniecznie miotłe ;-)
Mikoto co porabiasz ? zakupy ? u Was też tak brzydko i ciemno za oknem ?

Gosia Matko ale mają wymagania ludzie ja rozumiem wszystko ale zapach ryby ?? toż to sama przyjemność :-p;-)przecież jak kupią mieszkanie to psa nie kupują i zapach się wywietrzy dziwni są :eek::eek: przyjdzie następna i co będzie jej przeszkadzał zapach pampersa jak Nelka czy Tymuś kupkę akurat zrobi :-D
Nelka urodziła sie z włoskami to pewnie za rok juz będzie mieć fryza Daria urodziła się łysolkiem jej jak oglądam zdjęcia jak rok temu była jeszcze łysa to :szok: ale u nas to rodzinne ja podobno do 3 lat miałam łysawą główkę a córka mojej siostry ma teraz 3 latka i też bida na główce ;-)ale co tam przyjdzie czas to urosna dla mnie i tak mój łysolek jest najpiękniejszy na świecie z włosami czy bez :sorry::sorry:;-);-)

Wenusjanka
ależ u Ciebie swojsko wowo zazdroszczę tych swojskich wyrobów :sorry:

Terii - hahah z tymi zapachami masz racje ;-) aleeee, jakbym to ja szukala i ogladala tez pewnie bym marudzla, choc z drugiej strony, jak piszesz pierzesz wykladzine i po sprawie ;-) ja sporztam wietrze no ale pies psem

ooo lece bo Tymek juz sie budzi

pomylam fronty szafek i lodowke...rreszta musi poczekac

Gosiak, o taki zapach to mi się wydaje, czepiają się ludzie, którzy szukają dziury w całym. Wiadomo, ze każda rodzina, każdy człowiek ma swój specyficzny zapach i sam nie czuje, a inni juz mniej lub bardziej wyraźnie.

Teri, nie chce krakać, ale rano sluchałam prognoz i takie mokre ciepło ma się trzymać do świat. Dopiero po ma przyjść zima.

Gosia tak jak Palin pisze to szukanie dziury w całym zwłaszcza że to mieszkanie jest zamieszkiwane więc to normalne że jakieś zapachy zawsze są co innego jakby stało puste i brzydko pachniało ;)

Palin oj wiem wiem że święta będą prawdopodobnie mokre i brzydkie echh co zrobić ale zwykle właśnie zima lubi przyjść na złość po świętach :cool:

aa co do tych kolęd w listopadzie to szok dla mnie :eek::eek: co to za kolęda przed świetami tak tym księżom się spieszy do tej kasy :confused2: i co to za zwiedzanie domu ?? ech ja jestem troszkę cięta na takie sprawy wieć się nie wypowiadam już bardziej ale taka kolęda dla mnie to tylko przyjść po kasę i tyle :baffled:

Ja nie miałam nic oświeceniu każdego pokoju w czasie kolędy do czasu, aż ksiądz poświęcił mój pokój. Po jego wyjściu spalił mi się komp - ledwie udało sie odratować moją prawie skończoną mgr.

reklama
Gosia jak porzadki?

Wenusjanka Ciebie w ogole niw kojarze :) Iza slodziutka dziewczynka :)

Teri obu pupka wrocila do normy, ja nie wiem co to znaczy odparzenie u niemowlaka na szczescie.

Teri my mielismy w listopadzie u rodzicow bo to bardzo duza parafia. Chodzi 4 ksiezy po 4 godziny ale i tak nie kazdy dzien a maja kilkaset mieszkan/domow do obejscia :) U nas tylko do salonu wchodza. Nie laza po mieszkaniu.

Palindromea ile Ci pierogow wyszlo? ;)

Iii .. WOLNEEEEEEEEE!! :)

Do góry