reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
witam
Daria dziś wcześniej wstała więc dziś drzemka będzie wychodza jej te drzemki co 2 dni bo jak jest bez drzemki wtedy wcześnie idzie spać jak wcześnie idzie spać to wcześniej rano wstaje i ma drzemkę jak ma drzemkę spać idzie puzniej wtedy rano dłużej śpi i jest bez drzemki i tak w kółko :sorry:
Mikoto o jej to ciezki dzień miałaś wczoraj ile lat ma Twoja babcia ? wiesz mnie też czasem nachodzą takie dni patrzę jak dziewczyny się bawią gdzieś wychodzą chodzą do pracy mają jakieś życie towarzyskie a moje życie towarzyskie to bb i fb :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a rozrywką jest wyjście do sklepu :shocked2::shocked2:mam 30 lat i nie mam pomysłu dla siebie na życie nie wiem co tak na prawdę chciałbym robić w życiu :zawstydzona/y::-( dziś już lepiej ? super że J już wraca i będzie dłużej dobrze że są te święta
Justa to też masz super maszyne ten ten ma te filtr wodny że odkurzam do pojemnika z wodą to dobre rozwiązanie dla alergików .. rozgada się Fifi już nie długo
anula sił kochana widze że nie najlepiej ech faceci chyba Luka mysli że Ty w domu z dziecmi to masz labe i nic nie robisz nie jesteś zmęczona i sama się rozdwoisz i wszystko sama załatwisz ech tule :*
Gosia super Nelka pospała dobrze że kupki ida ku lepszemu powodzenia w sobotę &&&&&&
ja wczoraj przyniosłam choinkę z piwnicy odświeżyłam i juz stoi na balkonie i się wietrzy wyjęłam ozdoby świąteczne zawiesiłam lampki na balkonie i juz jakoś tak świątecznie się zrobiło ..
ech powoli trzeba brać się za konkretną robotę w kuchni dzis musze juz w końcu nastawić buraki na zakwas na barszczyk a jutro chyba już wstawię bigos ale i tak najwięcej będzie dzień przed i w wigilię rano :shocked2:
pozdrawiam miłego dnia życzę :*

Witam kochane
U nas wielkie sprzątanie, pierniczenie i pakowanie prezentów. Czasu mi brak na bb:what:
Dziś firmowa wigilia. Jutro ostatni dzień w pracy a potem urlop do 7. Odpoczne. Tosiu daje popalić przez zeby. A ja ledwo żyje ze zmęczenia. Ciśnienie niskie i spać się chce. A tu jeszcze trzeba pracować.
Miłego dnia

Dziewczyny wielkie dzięki za kciuki. Kochane jesteście :tak:

My już w domku. Tosiu zasnął mi w drodze powrotnej ale na szczęście był tak zmęczony, że nie obudziło go rozbieranie i położenie do łóżeczka. Śpi już 40 min i oby za szybko nie wstał bo będzie maruda w drodze do lekarza. Stresuje się bardzo tą wizytą, boję się i już brzuch mnie z tego wszystkiego boli. Ja chyba za bardzo to wszystko przeżywam :(

No nic trzeba brać się za obiad. Buziaki

Napisała wielkiego posta i mój "kochany" synek jednym ruchem palca mi to skasował. W ogóle mnie dziś doprowadza do wściekłości. Żeby nie to, że co i rusz ma zębowe ataki histerii to bym go chyba rozszarpała. Czekam drzemki jak zbawienia. Mam nadzieje, cos wtedy zrobić, choć pewnie wtedy obudzi się Krysia i będzie mała zmiana warty.
A tu czeka prasowanie, pierogi, obiad... Kiedy ja się wyrobie? :-(

Oj Palin gdyby nie te katarzysko to z chęcią bym Ci pomogła. Tule mocno i mam nadzieję, że dzieciaczki zaczną współpracować i ty złapiesz trochę oddechu i sił :tak:

Miałam robić obiad a wzięłam się za zabawki dzieciaków. Powywalałam co nie co i już miejsca więcej się zrobiło. Mam nadzieję tylko, że Jula nie zauważy hehe
Teraz ciepłą herbatkę wypije i biorę się za obiad

reklama
Moj brzdace tez usypiaja, Tymek nie dospany po nocy, a Nelka jak to ona byle sie najesc , popatrzyc troche i moze spac ;-)

Szukam wlasnie sprawdzonego sposoby jak szybko odswiezyc wykladzine i to na sucho.... jedni z wizytujacy w zeszla sobote stwierdzili ze czuc psa...ale to byla kobitka , ktora sie go panicznie bala i jestem ciekawa czy gdgyby nie legowisko tez by powiedziala tak. No ale pies w wdomku jest, my do jego zapachu przywyknelismy i moze faktycznie cos czuc :confused2: na razie znalalzam, aby posypac maka ziemniaczana, odczekac godzine i odkurzyc... hmmmm

Do góry