reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
witam
Daria dziś wcześniej wstała więc dziś drzemka będzie wychodza jej te drzemki co 2 dni bo jak jest bez drzemki wtedy wcześnie idzie spać jak wcześnie idzie spać to wcześniej rano wstaje i ma drzemkę jak ma drzemkę spać idzie puzniej wtedy rano dłużej śpi i jest bez drzemki i tak w kółko :sorry:
Mikoto o jej to ciezki dzień miałaś wczoraj ile lat ma Twoja babcia ? wiesz mnie też czasem nachodzą takie dni patrzę jak dziewczyny się bawią gdzieś wychodzą chodzą do pracy mają jakieś życie towarzyskie a moje życie towarzyskie to bb i fb :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a rozrywką jest wyjście do sklepu :shocked2::shocked2:mam 30 lat i nie mam pomysłu dla siebie na życie nie wiem co tak na prawdę chciałbym robić w życiu :zawstydzona/y::-( dziś już lepiej ? super że J już wraca i będzie dłużej dobrze że są te święta
Justa to też masz super maszyne ten ten ma te filtr wodny że odkurzam do pojemnika z wodą to dobre rozwiązanie dla alergików .. rozgada się Fifi już nie długo
anula sił kochana widze że nie najlepiej ech faceci chyba Luka mysli że Ty w domu z dziecmi to masz labe i nic nie robisz nie jesteś zmęczona i sama się rozdwoisz i wszystko sama załatwisz ech tule :*
Gosia super Nelka pospała dobrze że kupki ida ku lepszemu powodzenia w sobotę &&&&&&
ja wczoraj przyniosłam choinkę z piwnicy odświeżyłam i juz stoi na balkonie i się wietrzy wyjęłam ozdoby świąteczne zawiesiłam lampki na balkonie i juz jakoś tak świątecznie się zrobiło ..
ech powoli trzeba brać się za konkretną robotę w kuchni dzis musze juz w końcu nastawić buraki na zakwas na barszczyk a jutro chyba już wstawię bigos ale i tak najwięcej będzie dzień przed i w wigilię rano :shocked2:
pozdrawiam miłego dnia życzę :*

Witam kochane
U nas wielkie sprzątanie, pierniczenie i pakowanie prezentów. Czasu mi brak na bb:what:
Dziś firmowa wigilia. Jutro ostatni dzień w pracy a potem urlop do 7. Odpoczne. Tosiu daje popalić przez zeby. A ja ledwo żyje ze zmęczenia. Ciśnienie niskie i spać się chce. A tu jeszcze trzeba pracować.
Miłego dnia

Dziewczyny wielkie dzięki za kciuki. Kochane jesteście :tak:

My już w domku. Tosiu zasnął mi w drodze powrotnej ale na szczęście był tak zmęczony, że nie obudziło go rozbieranie i położenie do łóżeczka. Śpi już 40 min i oby za szybko nie wstał bo będzie maruda w drodze do lekarza. Stresuje się bardzo tą wizytą, boję się i już brzuch mnie z tego wszystkiego boli. Ja chyba za bardzo to wszystko przeżywam :(

No nic trzeba brać się za obiad. Buziaki

Napisała wielkiego posta i mój "kochany" synek jednym ruchem palca mi to skasował. W ogóle mnie dziś doprowadza do wściekłości. Żeby nie to, że co i rusz ma zębowe ataki histerii to bym go chyba rozszarpała. Czekam drzemki jak zbawienia. Mam nadzieje, cos wtedy zrobić, choć pewnie wtedy obudzi się Krysia i będzie mała zmiana warty.
A tu czeka prasowanie, pierogi, obiad... Kiedy ja się wyrobie? :-(

Oj Palin gdyby nie te katarzysko to z chęcią bym Ci pomogła. Tule mocno i mam nadzieję, że dzieciaczki zaczną współpracować i ty złapiesz trochę oddechu i sił :tak:

Miałam robić obiad a wzięłam się za zabawki dzieciaków. Powywalałam co nie co i już miejsca więcej się zrobiło. Mam nadzieję tylko, że Jula nie zauważy hehe
Teraz ciepłą herbatkę wypije i biorę się za obiad

reklama
Moj brzdace tez usypiaja, Tymek nie dospany po nocy, a Nelka jak to ona byle sie najesc , popatrzyc troche i moze spac ;-)

Szukam wlasnie sprawdzonego sposoby jak szybko odswiezyc wykladzine i to na sucho.... jedni z wizytujacy w zeszla sobote stwierdzili ze czuc psa...ale to byla kobitka , ktora sie go panicznie bala i jestem ciekawa czy gdgyby nie legowisko tez by powiedziala tak. No ale pies w wdomku jest, my do jego zapachu przywyknelismy i moze faktycznie cos czuc :confused2: na razie znalalzam, aby posypac maka ziemniaczana, odczekac godzine i odkurzyc... hmmmm

Do góry