reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Wiec to nie tylko ja tak zle wygladam?? ufffffff :-) Wczoraj wieczorem stanelam przed lusterm i mowie do mojego R...zobacz jak ja wygladam strasznie (liczac na jakies slowa pociechy) a on do mnie...Noooo zapuscilas sie...:-D:-D:-D Strasznie delikatny ten moj R :-D Ehhhh...Ale faktycznie wygladam jak jakas jedza juz...wlosy mi sie jakos wywijaja kazdy w inna strone (a zawsze prosciutkie jak druty byly) i w ogole twarz taka zmeczona...

Wtaj wsrod nas Yellowstone :-)
ja wręcz odwrotnie o ile w 1i 2 ciąży włosy mi oklapły to teraz są takie lekko skręcone układają się super i lśnią,cera mi sie zrobiła zrdrowa gładziutka,piersi pełne -wyglądam jak to uleła moja przyjaciółka "kwitnąco":-):-)

reklama
nie jestem na tak ze szczepieniami, wiec odwolam jutrzejasza wizyte i wytlumacze poloznej ze nie chce miec szczepien w ciazy.

Słuchajcie z tym jedzeniem to naprawde jakisz szał :-D mi tez sie zachialo tostow ale nie mam ani jednego skladnika... jutro bede w centrum wiec zalicze polski sklep i nareszcie kupie polskie dobre jedzonko.

Ja tez czekam na wiadomosci od wizytujacych... I na zdjecia :-D

Ciekawe jak moje wyniki beda wygladac :sorry: nie spodziewam sie idealnych, spodziewam sie raczej jakiejs anemii czy cos...

Synuś? Podobno kobieta pięknieje jak ma być syn.
Tez tak slyszalam :-) Chociaz ja mam synka i jakas "powalajaco piekna" to w ciazy nie bylam :-D:-D:-D

...Ciekawe jak moje wyniki beda wygladac
sorry2.gif
nie spodziewam sie idealnych, spodziewam sie raczej jakiejs anemii czy cos...
Kari nie wiem jak w UK ale tutaj w Irlandii wynikow sie nie daje bezposrednio pacjentce tylko albo przekazuje lekarzowi prowadzacemu, albo przesyla do szpitala i zalacza do "akt"
Ja moje podgladalam podczas wizyty w szpitalu. Bez tego nawet bym nie wiedziala co w trawie piszczy :-) (no chyba ze by byly jakies nieopokojace- to wtedy napewno byl by telefon).

Ostatnia edycja:
ja dzisiaj odebrałam wyniki badań i nie są za rewelacyjne jest parę odchyleń od normy
niska glukoza 60.01 przy normie od 70-99 pewnie dlatego wciąż chce mi się czegoś słodkiego mogłabym jeść tylko słodkie i do tego jak mam przerwe w jedzeniu dłuższą niż 3 godziny to trzęsą mi sie ręce i czuję się słabo i do tego często się denerwuję a to wszystko właśnie może być przez niski cukier ciekawe co na to mój gin
ponizej normy mam też krwinki czerwone i jakies LYMPH nie mam pojecia co to jest
za wysokie z koleji mam NEUT I MCH
nie znam sie kompletnie co to wszystko oznacza ale jeśli cos jest poniżej albo powyżej normy to chyba nie jest zbyt dobrze nie wiem co myslec a wizyta dopiero we wtorek i teraz bede sie zamartiwać :no:

anbas ma rację - czerwone krwinki poniżej normy są bardzo częste u ciężarnych. Z za niskim cukrem powinnaś sobie nie odmawiać słodkiego. Jak to ktoś już tu pisał - organizm domaga się tego, czego potrzebuje.

Ślubny dziś wraca!!! Musiałam odtańczyć taniec radości jak przeczytałam sms-a:-) Dziewczyny, prawdali to, ze kilka skoków na łżku nie zrobi krzywdy Mauszkowi??:blink:

jejku anbas dziekuję !!!!!! za tak wyczerpująca odpowiedz widać że Ty w tych wynikach dobrze sie orientujesz uspokoiłaś mnie rzeczywiście nie ma aż tak drastycznych odchyleń od normy u mnie jest jakoś inaczej napisane bo w % i np.to Lymph jest 20.0 a obok jest podana norma 25.0 - 40.0 a te Neut 75.5 a norma podana to 45.0 - 68.0 tego CRP niestety nie widzę ale uspokoiłam się i pewnie dostanę odpowiednie witaminki i będzie dobrze dziękuję bardzo za odpowiedz :-D:-D

Palindromea pewnie że można jesli sie dobrze czujesz to życzę miłego wieczorku i nocki ;)))))

Ostatnia edycja:
reklama
:zawstydzona/y: Nie, no normalnie się popłakałam. Oj, jeśli tylko A nie będzie skatowany, to wieczór będzie miły :-) Szkoda tylko, że on jutro rano znów będzie musiał do pracy wstać :/ A mnie siły wracają, ech... :-p

Do góry