reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Zosia dzisiaj pięknie spala. Wstała chwile przed moim powrotem od dentysty.

Kingusia jak.się czujesz? Byłaś na IP?

Teri jak samopoczucie? :-*

My juz ogarnięte ;-) dom sprzatnuety, poodkurzane, czekamy na Mikotkowego, powinien za chwile być :-D

Po pracy byłam w Lidlu po normalne zakupy i zabawek było mnóstwo! czyżby ludzie liczyli na lepsze okazje przed świętami? :-p

Jutro mam urlop, zamierzam pół dnia przespać :tak: Matt mi dziś ślicznie pomagał przy Tymku, bawił się z nim, pomógł ubrać :-D Ja lekko bez sił jestem przez te przeziębienie

Postanowiłam - obetnę się, jak Natis jak schudnę do 50kg.. czyli albo nigdy albo skończę pier***lić głupoty i zacznę działać :tak:

Ł bawi się na Slashu. też chory. ciekawe, czy w weekend będzie miał siłę na opiekę nad chłopcami, czy wszystko będzie na mojej głowie, bo przecież mam chorego faceta w domu :confused:

Mikoto właśnie mi się przypomniało, że muszę chłopaków na kontrolę do dentysty zabrać. Matt był jak byłam w ciąży a Tymek ani razu :baffled:
Nayaa słodki przytulasek z misiem :*
Kingusia zdrówka! i do lekarza marsz .. doczytałam - już po diagnozie. zdrówka, oby lekarstwa pomogły!!

ulalla Kinga zdrowka !

Mikoto no to uciekaj do meza:) korzystaj z jego obecnosci :zawstydzona/y::-D

Magda hahaha ja to samo powiedziałam :p obetnę się jak schudnę :-D ile masz wzrostu jeśli to nie tajemnica?

Ostatnia edycja:
Kingusia :-D wolałabym jednak nie trafić z ta diagnoza :-/ zdrówka Kochana! Jaki antybiotyk dostałaś?

Mikotkowy juz pojadl, wybawil się z Zosia, własnie ja kładę. Mam prania na 4 pralki, dzisiaj jeszcze posegreguje. Wyjęłam do lodówki królika, jutro zrobię duszonego z.kasza gryczana i warzywami.

Madziu padłam! Jak Ty będziesz ważyła 50 kg to znikniesz! Na zdjęciu profulowym na fb masz jasne włosy, nie myślałas aby wrócić do tego koloru? Fajny masz plan na jutro ;-)

Nayaa :-*

Ostatnia edycja:
Cisza i spokojjj w domu !!! jak blogo !!!!

Kinia - zdrowka !!!

Mikotku - alez samaka robiszna krolika a tu nigdzie dostac nie moge; mam ochte znowu na saltke krabowa ale paluszkow brak...trzeba njutro zapasy zrobic

Madzia - do 50 ??? !!!!! toz to cien czlowieka :-p hahah mowie ja, ktora chcialaby worcic do 52 sprzed ciaz...no niech bedzie 54 czyli 10 kg mam do zrzucenia :confused:

Jutro jedziemy z psem do weterynarza bo ma cala jedna strone pyska spuchniete...tzn warge...tak od paru dni mi sie wydawala, a dzis go obamacala i jak nic... stad jego brak apetytu... Blagam o &&& aby to nic powaznego (aby nie jakies nacieki od tego guzka co ma ) :-(

Dziękuje kochane.
Dostałam jakiś amotaks czy coś w tym stylu. Do tego tabletki na kaszel. Mam też gorączke jakby było mi mało. Płuca mi chce wyrwać od kaszlu :baffled:
Cudowna Pani doktor po usłyszeniu że mam małe dziecko i boję się że się zarazi powiedziała "na pewno się zarazi".
No to jej pokaże że nie!

Mikoto lepiej się czuję w ciemnych włosach..

Nayaa mam 158cm (aż:-D)

Gosiak ja po urodzeniu Tymcia, jak jechaliśmy w sierpniu na wakacje ważyłam 53kg.. potem przytyłam :baffled: w wakacje miałam już 55kg, ale odkąd skończyliśmy sezon rowerowy a pogoda nie sprzyja spacerom po powrocie waga znów rośnie :angry:

reklama
Witam
Nocka spoko. Dzień cieżki miałam w pracy a jutro nic lepiej się nie zapowiada. W sumie to może jeszcze w sobotę będę musiała pójść do pracy aby we wtorek mieć wolne. Moja mama jedzie jutro do Niemiec a wraca właśnie we wtorek. Na poniedziałek mam umówione mojego brata do Filipa, ciekawe czy coś będzie jadł mój syn od wujka.

mikoto na co dzień używamy bepanthen po kąpieli. Mąż często bagatelizuje chorobę i idzie do pracy, a teraz są takie grypy, że potem różne powikłania są. Nad wszystkim musze czuwać.

Nayaa mamy zielony linomag, tylko muszę go użyć

emka01 ja mam podobnie, a już zaczynałam się obawiać, ze coś ze mną nie tak. Powinnam sobie kupić kurtkę zimową, kozaki, zmienić okulary ale szkoda mi kasy bo nie mam na to odłożone, ale prezenty już dla małego na Mikołaja i święta kupione. Co i rusz kupuje mu ubrania, itp.

RobaczekII też w nocy wypijamy 2 flaszeczki mleczka. Zazdroszczę odsmoczkowania, bo Filip do szkoły pójdzie ze smokiem. Fajnie, ze znalazłaś drugą nianię.

madzia128 ja udałam się do Lidla po pracy, kupiłam drewniane puzzle, nawet sporo rzeczy jeszcze było. Myślę jeszcze nad tymi drewnianymi klockami.

Bona87 życzę powodzenia w działalności gospodarczej. Chyba mamy coś wspólnego, na pewno płacenie rachunków i oszczędności. Mąż dziś lepiej, mam nadzieję, ze się nie rozchoruje. Zazdroszczę Spa, nigdy nie byłam.

gosiak_85 pewnie jakiś kryzys dopadł Tymka, ale nie poddawaj się w tym odsmoczkowaniu skoro to zaczęłaś

Kingusia91 nieźle Cię chwyciło, zdrówka życzę, oby Laura się nie zaraziła

Do góry