reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

o Mikoto przypomniałaś mi ze do dentysty miałam zadzwonic! cos mi sie stalo,jakby szyjka się odsłoniła w jednym zębie bo nagle zaczęlo bolec. a nie bolało :(

pisałaś o rmf na święta :p mnie tak wzięło na świąteczny nastrój że pojęcia nie masz :p a to zdjęcia na IG, piosenki na Yt :p teraz Chris Rea leci a ja mam szklanki w oczach bo pamiętam jak z Nl jechaliśmy na święta i ciągle to nuciłam :D "driving home for christmas" ajajjaa:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Nayaa - och jak cudnie Wojuts tuli misia !!! moj to rzuca wszystkim z lozeczka :-p iihih jak mowilam mojemu E, ze twoj mezczyzna wraca to stwierdzil jedynie, ze z Holandii to i on by wrocil ;-) faceci.... ale rozumiem jego i Ciebie jednoczesnie :tak:a z podwyzka zaszaleli nie ma co :confused:

Laura już się budzi :sorry2: zupa ugotowana ale nie zdążyłam nawet kawy wypić.
Mikotku super że lidlowe zakupy się udały. Co do Uli to na razie nic nie wiadomo. Jeśli operacja się uda to czeka ją długa rehabilitacja i wszczepienie drugiego implantu. Na razie nie słyszy praktycznie nic mimo aparacików :-(
Nayaa Laura tak śpi ze swoim kotem :-p

Edit. nie idę po ten pociąg do lidla. U nas są po 30zł a w Niemczech po 5euro.

Ostatnia edycja:
Nayaa to się leczy, moja znajoma ma regularnie leczone odkryte szyjki, ma.powlekane czymś zęby. Właśnie wróciłam.od.Ciebie z IG, cudnie!

Kingusia w jakim wieku jest Ula? Najważniejsze że jest szansa,że będzie słyszała.

Gosia też myślę że szał z tą kasą,zwłaszcza że Kacpr jest bardzo dobrym pracownikiem,bardzo dużo holendrów chce żeby tylko on pracował bo solidnie szybko estetycznie i ładnie wykonuje swoją pracę. U drugiego wspolnika tego szefa chłopaki "obiboki" mają po 12€. u jeszcze innego po 15,więc różnica jest spora. Co prawda jak powiedział że na razie koniec to mu szef od razu powiedział że coś więcej mu da na niektórych robotach itp...ale że jak wróci to będzie jak"nowy" czyli na niższych stawkach hehehe:angry::baffled:
więc rozumiem że może byc wkurzony,że za dobrze wykonaną pracę ma takie"cenciaki" podczas gdy inny robi na "odpierdziel się" a ma więcej

Moja mama właśnie kupiła w lidlu super łańcuch do ozdób.. 8zł kosztuje.. tzn mi się podoba..takie śniezynki i perelki na żyłce :) jakie to ładne :D

Ostatnia edycja:
Mikoto Ulcia ma 14 miesięcy.

Tak mnie dusi kaszel że Laure obudziłam :-( mam takie dziwne uczucie suchości w gardle i nie mogę dużo ani głośno mówić bo trace zaraz glos.
Nie wiecie co to może być?

M. wysłał mnie wczoraj do lekarza, wysiedziałam się godzinę żeby zająć sobie kolejkę zanim lekarz przyjdzie a on zadzwonil ze wypadla mu operacja w innym miescie i nien wiadomo kiedy przyjedzie więc wróciłam do domu.

Kingusia może to krtan??? Lepiej skonsultuj to z.lekarzem. Biedna Maleńka.Ula :-(

Nayaa brak słów :-/ a może własna działalność w Polsce?

reklama
Mikoto nasz lekarz rodzinny był tylko do południa ale z Laura nie chciałam jechać żeby czegoś nie złapała.
Może uda mi się wieczorem na IP dostać.

Do góry