reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam się z kawką!

Pospalysmy do 8, ale Zosia do 1.30 praktycznie nie spala, kokosila się strasznie. Teraz pije mleko.

Gosiak jak.noc? Mój J. Dostaje Fife zawsze na.dzień chłopaka, tak.juz od dobrych kilku lat.

Justa ja bym Zrezygnowała z mocnego koloru przy tych mebelakch. Poszlabym w złamana biel /jasny kremowy/ delikatne ecru
Meble u Filipa będą stały w tak.ustawieniu jak.na zdjęciu? Fajnie, że nauczyciel ma takie wspomnienia o Twojej osobie.

Wisienka długo siedziałas? Jak Tosiu?

Madzia Zosia przeważnie tylko w nocy płakała i nie spala jak.ząbkowala :-/ z tym klejem to jakaś kpina :-/

reklama
Strasznie mi się nie chce :-/ Na szczęście dużo się nie dzieje..
Planujesz jutro zakupy w Lidlu? Ja chcę kupić klocki, pociąg.. w biedronce też mam parę rzeczy upatrzone :-)
Nie wiem co z Mattem. On dalej wierzy w Mikołaja :-D W tajemnicy przed kolegami bo się z niego w zeszłym roku śmiali.. kochane dziecko :-) W tym roku nawet dał do listu 100zl bo wymyślił sobie jakiś wirtualny czołg który kosztuje 180zl i stwierdził że Mikołaj tyle nie wyda :p

Madziu chyba taki dzień, z kiepska motywacja do działania :-/ chciałabym zobaczyć te zabawki, ale nie wiem czy pojadę, wszystko zależy od tego czy moja Babcia nie pójdzie do pracy i czy zostanie z Zosia. Z nią nie pojadę, wiem co się będzie działo :-/ rozczulilo mnie to, co napisałas o Synu. Ja długo wierzyłam i na złe mi to jakoś nie wyszło ;-)

Dziękuję Ci Madziu! :-* ale nie mam nic konkretnego na myśli, chciałabym zobaczyć i wtedy zdecydować ;-)

Zupa się gotuje, Zosia zjadła jajecznice, ale nawet nie myśli i drzemce.

reklama
Do góry