reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Gosia ojj ja przechwaliłam pogodę u nas! byłam po obiedzie z Wojtkiem na spacerze i szok jak zmarzliśmy! wydawało się ok ale wiatr się tak zimny zrobił że huhu :szok:

reklama
Melduję się wieczornie.. jakaś zakręcona jestem. Ł pojechał do Białegostoku, ja po południu byłam z Tymkiem na dworze-wróciliśmy o 18. Włączyliśmy pralkę, ogarnęliśmy kuchnię i pooglądaliśmy bajki. Potem kąpiel, dostał mleczko, a ja rozwieszałam pranie i szykowałam ciuchy na jutro - po pół godzinie zorientowałam się, że ja przy Baby TV urzęduje :-D:rofl2::laugh2:
Przepraszam, ale nie nadrobię - jakoś mi smutno, że Ł pojechał, a przecież wraca w piątek w nocy :baffled:

Witam
Dziś byliśmy u lekarza, gardełko ok. osłuchowo czysty, mam tylko podawać na katar euphorbinum i fenistil. Nocka z powodu kaszlu ok., ale jakies płaczki były o 4.00, no i teraz problem z zaśnięciem. Filip już powiniem normalnie spać a stoi i łóżeczku i mruczy, ale nie podchodzę dopóki nie płacze. Sama się zastanawiam nad odrobaczeniem, chyba zapytam o ten syrop przy najbliższej wizycie u jakiegokolwiek lekarza.

gosiak_85 jak przyrządzasz płatki jaglane?

mikoto po odrobaczeniu chyba Zośka lepiej sypia? następnym razem spróbuje mleko z butli, a wzięłam tylko 0,5%

Nayaa może coś się śniło Wojtkowi, albo się zmówili z Filipek, bo obudził się o 4.00 z krzykiem i potem zasnął dopiero ok. 6.00 jak była pora wstawać

Minnie1 piękny dom z cudnym ogrodem

teri114 Daria już taka panienka

madzia128 nie smutaj się, do piątku szybko zleci, już jest wieczór

Wisieńka z plecami nie ma żartów, odpoczywaj

Palin Kryśka nie może się zdecydować... wszyscy czekają

M. Dojechal szczesliwie dzieciaki wniebowziete ;) Tym razem na dluzej przyjechal bo zostanie do przyszlej niedzieli. Wytesknilismy sie wszyscy za soba.
Dzieciaki dopiero w łóżkach tata sie z nimi wybawil to wariowali na calego.

Dziekuje za mile slowa odnosnie domku on nie jest az raki duzy jak sie wydaje na pierwszy rzut oka :) kazdy kto go widzi od zewnątrz tak mysli ale tak naprawde to polowa z niego to duzy garaz a nad nim nie ma pokojow mieszkalnych tylko duzy strych.

Nayaa mieszkalismy ponad 10 lat w niemczech ja wrocilam z dziecmi w maju a m. Poki co jeszcze tam zostal i pracuje. Ciezko zyc tak na odleglosc ale nie mozna miec wszystkiego.

Mikotku to drugie lozeczko mamy po michalku teraz ma nowe juz dorosle a to czeka na matiego. Mysle ze okolo drugiego roczku zrobie przenosiny tak jak wczesniej z miskiem.

Dziekuje za zyczenia zdrowka dzis lepiej zobaczymy jaks bedzie nocka bo z tym najgorzej. ..

Spokojnych nocek a ja uciekam do m. Bo juz wszyscy wykapani dzieciaki juz spia wiec teraz czas dla dwojga :)

Ostatnia edycja:
Magda ,moja siostra juz nie moze patrzec na babytv :-D

Minnie ojj to korzystajcie :D udanej hehee nocki :D

a u nas kaszel.oj paskudny :( bidny spac nie moze bo ciagle kaszle. Jutro idziemy do lekarza :no:

Nayaa - u nas tez wialo, ale kiedy tu nie wieje :eek:

Justa - robie tak jak owsiane, gotuje na wodzie a jak przestygna dodaje odpowiednia ilosc mm plus miodek na smaka lub jagody w syropie ;-)

Achhh te chorobska !!!! kysz kysz kysz !!!!

Nayaa zdrówka dla Was

Justa też już zleciłam mamie wypytanie w pracy o odrobaczanie. Zdrówka!

Minnie jaki macie domek? My przeglądamy projekty i podoba nam się właśnie ze strychem nad garażem, nazywa się Oliwka :tak: Nie widzę zdjęć, którymi dziewczyny się zachwycają :-(

Teri piękne zdjęcia!

Nayaa koniecznie daj znac po wizycie u lekarza.

Minnie nacieszcie się sobą :)

Madziu planujecie budowę? Jak Tymek?

Wisienka obrobiona już?

Przepraszam, ze tak na szybko, ale muszę jeszcze ogarnąć kuchnię, a padam. Po obiedzie wyszłyśmy na spacer, potem zakupy w Biedronce i wizyta u znajomej i jej synka. Super spędziłyśmy czas, ale biegiem była wieczorna toaleta, prasowanie, oblekanie pościeli, układanie zakupów. Umyłam łazienkę, kończę kuchnię i kładę się.

Jestem wieczorkiem
Już obrobiona z papierami. Mieszkanie ogarniete. Nie musiałam gotować. P ma jutro wolne to ugotuje. Ja mam jutro bardzo duuuuzo pracy.
Palin
Coś mi się zdaje ze Krystyna robi nas w konia. Myśli co za baby, nie wykaże mi tu dobrze.:cool:
Gosiak
Dobrze sobie radzisz z 2. Super ze maluchy dają ci się wyspać :sly:
Kinga
Tosiu też zabkuje. Nie wiem czy dlatego ostatnio nie sypia. Mila też ale ona ma wszystkie zęby. :what: W każdym bądź razie śpię po dwie godziny ostatnio. Jakieś takie barwy widzę dziwne .... żart . Może dziś pospicie bo my raczej nie. Toś niezłomny krzyczy na mnie z łóżeczka ejjj oć! Czort mały :D
Mini
Ach widziałam ze mieszkasz w moim marzeniu. Pięknie naprawdę ! Ogrod, dom ach i och
Teri
Piękne zdjęcia, super ze impreza wyszla.
Mikoto
Ty pracusiu. Pewnie już śpisz. Ja leżę już z tel. Ale mam dziś energię mimo tego niespania ! Coś bym zrobiła jeszcze ;). Tylko te plecy bolą. P jutro umowi mnie do neurologa. Fatalnie się poruszam.
Nayaa
zdroweczka kochani. Współczuję z pracą . Rozumie twój żal.
Madzia
Oby do piątku, szybko zleci. Jak to jest ze jak są to wkurzaja a jak ich nie ma to tęsknimy.
Justa
Super, że już lepiej! A jak się wahasz zawsze możesz zanieść kał do badania.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry