reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Pomarańczowa :? Smierdziucha straszna. I jestem głupsza jak byłam.. No nic,dzis kupie jeszcze nestle i zobaczymy.
U nas póki co tfu tfu tfu bez większych sensacji idą te zeby ale no... Reguły nie ma..

Wlasnie wpadłam na głupi (chyba) pomysł i nie wiem czy kolejny raz głupka z siebie nie zrobię. Otóż tak bardzo mi szkoda ze moja przygoda z "butikiem" sie kończy ze chyba pójdę do jednego sklepu ktory ma identyczne rzeczy, zeby zapytać kobietke czy chociaz na pol etatu by mnie nie wzięła.. Szkoła jak cos to od stycznia dopiero a moze akurat... Zrobiłabym jej na fb sprzedaż Hahaha.. Wiem głupia jestem ale juz mi tego bardzo brakuje :((

reklama
Nayaa świetny pomysł! Kochasz to, a pasja generuje to,jakim.jesteś człowiekiem pracownikiem. Znasz temat, sytuacje na.rynku, zapytaj! Trzymam kciuki!

witam melduję się po imprezie super
Daria pięknie bawiła sie z koleżanką byłyśmy w szoku z jej mamą jak wydoroślały od ostatniego spotkania i jak teraz pięknie się bawiły zasiadły przy stoliku jak w przedszkolu i malowały :)
jestem troszkę zmęczona dziś a mam sporo sprzątania po wczorajszym tajfunie który przeszedł przez moje mieszkanie :-D
goście zachwycali się sałatką krabową i .. tortem był pyszny !!!
któraś pytała o wiśnie przepraszam chyba justa wiśnie mrozone poddusiałam je chwilkę z cukrem na wierz do dekoracji wisnie karmeliozwane akurat były w lidlu ;-)
kingusia ojj az tak :-(oby to jednak nie trwało tak długo !!

przepraszam nie mam głowy na razie muszę się brac za sprzątanie jak Daria pujdzie na drzemkę postaram sie ogarnąć zdjec nie mam za duzo :-(wiadomo jak sie jest gospodynią to trzeba pilnować żeby goście nie mieli pustych talerzy a nie robic zdjęcia ;-)mam może z 5 to wrzucę na fb

Dzien dobry,

Nocka w miare, do Tymka wstalam 2 razy ze smokiem do Nelci 2 razy z mlekiem ;-)
E z zalozenia mial miec dzis wolne (nawet wypelnil druczek o urlop), wczoraj stwierdzilismy aby poszedl jednak do pracy, bo daje rade, ale jemu nie chcialo sie dzis wstac wiec jest w domu :tak: choc nerwa juz mialam z rana na niego

Palin - widze, ze my ten sam niecierpliwy typ :-D wiem, ze czas na mowienie przyjdzie i nie martwie sie tym :tak:

Mam nadzieje, ze ta histeria to jedynie ze zmeczenie, bo byl marudny juz wtedy. Dzis humorek dopisuje wiec oby tak zostalo :tak:

Kinia - ojejku biedna Laura i Ty :-(

Nayaa - wcale nie glupi pomysl !!! ja bym probowala :tak:

Terii -
najlepszego dla Dawidka !!!

Lece bo dziecie sie domaga mleczka :-D

No i dupa:( tylko smutniej mi sie zrobiło :( ale o tym napisze jak wrócę do domu :(

poszłam zapytałam i nic z tego. Była u tej kobiety też córka i to ona najwięcej negowała,a tej Pani chyba głupio było jakoś wprost i zdecydowanie powiedziec"nie". Powiedziala,ze ma maly ruch,ze malo miejsca na nas dwie,ze nawet siostry nie mogla na praktyki przyjac,ze nawet wience robi gdzies indziej bo tak malo miejsca. Mowilam jej ze ja bazuje na internecie i troche sie kreci,no ale kazala mnie popytac w innych takich miejscach. Sa dwa.. W jednym nie bylam a w drugim jest tak walnięta szefowa że chyba psychicznie bym siadła.
pozniej sobiee tak rozmawialysmy jeszcze i mowie,ze moja propozycja moze wydac sie dziwna czy tez podejrzana ale po prostu chcialabym miec stycznosc z takim asortymentem.Smialam sie ze nawet charytatywnie moge przychodzic na kilka godzin w tygodniu :-D no ale trudno :(

Ostatnia edycja:
Teri posprzątalas? Czekam na zdjęcia ;-) to ze będzie smakować, było pewne! :-D

Gosiak fajnie, że jesteście wszyscy w domu. Jaka macie pogodę?

Nayaa przykro mi :-( ale ważne ze sprobowalas, glowa do gory!

Od rana jestem na telefonie, a czeka mnie jeszcze jedna pilna rozmowa. W międzyczasie dwa prania, zmiana pościeli i klopsy. Właśnie czekam.aż ryż się ugotuje.

Witam laseczki

u mnie kiepsko bo michal znowu chory juz lepiej ale do konca tygodnia zostaje w domu. Chce zeby wydobrzal bo w niedziele idziemy na duza rodzinna impreze i nie chce ryzykowac ze oslabiony znowu cos przywlecze i bede musiala z nimi kiblowac w domu... nawet nie pytajcie jakie nocki bi michal jak jest chory to kaszle po nocach bez konca :(
Dzisiaj przyjezdza m. Wiec juz przebieram nogami. Wczoraj upieklam juz ciacho domek wysprzatany. Odwiedzol mnie tata i tesciowie wiec popoludnie szybko zlecialo. Jeszcze tylko pare godzin :)

Kingusia wspolczuje nocek wiem jak ci zle biedna laurunia musi musi ja bardzo bolec :(

Palin krysiula w koncu wylezie :) moze potrzebuje nabrac odwagi przed wielkim wyjściem :) to juz ostatnua prosta dobrze ze mozesz liczyc na pomoc m. Chociaz popoludniami

gosiak moj mati to taki uparciuch ze histerie o nic mam na porzadku dziennym i sie czasem zastanawiam ci to bedzie jak sie zacznie bunt dwulatka ;) dobrze ze z brzuszkiem nelci juz lepiej martwilam sie bardzo ze to moga byc kolki nie zycze najgorszemu wrogowi. Cale szczescie ze to nie to trzymam micno kciuki zeby juz było spokojnie. Fajnie ze m w domku a przyjazdu tesciowej wspolczuje ;)

Nayaa co za artykuly masz na mysli? Bi ja jakos chyba nie w temacie... a może nie pisalas tutaj moze mi umknęło a zaintrygowalas mnie ;) przykro mi ze sie nue udalo dzisiaj

Teri wszystkiego naj dla solenizanta super ze impreza sie udala

Tutaj zdjecia pokoiku Matiego a na fotosiku zdjecia obejscia bo polowa nie wyswietlala sie tutaj poprawnie :(

Edit: Wkleilam linki bezposrednio z fotosika kilka postow dalej bo normalnie nic mi dzisiaj nie chce dzialac :/

Jak ogladam te zdjecia to mysle sobie ze wcale nie widac po nich ile pracy wlozylismy, zeby zapanowal tam porzadek ;) Szkoda ze nie zrobilam zdjecia w maju - gory i wykopy, bo zdecydowalismy sie przerobic przylacze wody i koparka przekopala pol dzialki a obok wielkie haldy ziemi, bo kilka wywrotek nawiezlismy zeby jakos wyrownac teren.
Na wiosne wstawie dokladniejsze zdjecia rabat bo jeszcze nie sa skonczone a teraz pozna jesienia i tak mizernie wygladaja bo wszystko juz prawie przekwitlo.

Milego dnia!

Załączniki

• 20141104_145545.jpg
    20141104_145545.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 56
  • 20141104_145647.jpg
    20141104_145647.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Nayaa -przykro mi, nie wiedza kogo traca ;)

Mikotku - oby sie u Was popeawilo, u nas nie lepiej pada co chwila. Moze E z Tymiiem wyjda ale Nelki nie bede zabierac na taka niepewna pogode

Minnie - ale to chorby sie Was imaja.. super ze mezulo przyjezdza. Na szczescie to nie kolki, mysle, ze ooprostu uklad pokarmowy dojrzewal do pracy, bo teraz juz nie ma takich krzykow, jekow, nawet przed kupka ;)

Minnie dobrze, że Piszesz! Zdrówka! A jak Twoje kolano? Na długo mąż przyjeżdża? Czekamy na zdjęcia ;-)

Gosiak właśnie wyszło piękne słońce :-D

Klopsy juz gotowe, gotują się. Zmywanie musi poczekać, bo Zosia się kręci, także nie będę halasowala. Idę się ogarnąc.

reklama
Minnie alez macie duzy dom :szok:
zdrowka dla Twojego Michalka :) tak w ogole to mi wstyd,bo ja tak rzadko na bb byłam że nawet nic o Was nie wiem :zawstydzona/y:maz pracuje za granica? skad ja znam te "oczekiwania na powrot" hehee :)
a te artykuly o ktorych ja pisze,to sa takie dekoracje,swieczniki,tace,rozne skrzynki. cos w stylu skandynawskim,shabby

Mikoto u nas czasem przebija się slonce,jest 10st ale nie pada.wiec pewnie wyjdziemy przewietrzyc glowy jak sie ksiaze obudzi..

Gosia to nieskromnie zabrzmi,ale mysle tak jak Ty :-D ja bym jej to moze jakos rozkrecila :-D milego dzionka dla Was i hehe cierpliwosci jesli chodzi o meza :p

na humor zrobilam sobie mega kawe.. Mniam mniam alez mi posmakowala. czestujcie sie

kawa.jpg

Załączniki

• kawa.jpg
    kawa.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Do góry